Dinosaur kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Dinosaurus,  så er et dinosaur kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Eller har du et mindre barn der bare er vild med Gustav Gris og hans dinosarus (fra Gurli Gris tegnefilmene)? Uanset hvad så er et dinosaur kostume til børn, både skægt, festligt og varmt, på en kold fastelavnsdag. 

Dinosaurerne var landjordens herrer i 160 millioner år. For 65 millioner år siden var det slut for dinoerne, men der skulle gå endnu 64,9 millioner år før mennesket Homo Sapiens, så småt begyndte at befolke Jorden. Dinosaurerne levede i den tid, geologerne kalder Mesozoikum – ordet kommer fra latin og betyder Middel-dyr, altså en Middelalder med dyr. Mesozoikum varede fra omkring 248 millioner år siden til omkring 65 millioner år siden. Det er også i hele Mesozoikum, at kontinenterne gradvis dannes og bevæger sig hen over Jordens overflade i det, vi med et fint ord kalder kontinental-drift. Altså at kontinenterne så at sige “driver” rund på Jorden som store is-flager på en sø. Denne bevægelse er stadig i gang. Kontinenternes samling og opsplitning havde stor indflydelse på, hvilke dinosaurer, der levede hvor.

Dinosaur udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Dino tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere Dinosaurus kostume til børn:

baby dinosaur kostume 242x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Dinosaur babykostume

Sødt dinosaur kostume til familiens mindste. Med dette mindste bliver dit barn klædt ud som en sød/farlig babydrage.

Find det hos Temashop

Dinosaur toddler kostume 450x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Dinosaur toddler kostume

Denne dinosaur herskede på jorden for mange år siden, men er mindst lige så uhyggelig i dag! Hvis dit barn synes, at dinosaurer er det sejeste nogensinde, vil dette kostume blive en succes! Sjovt at lege i derhjemme og perfekt til kostumefesten med vennerne! Dinosaur Toddler Kostume indeholder en dragedragt i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Dinosaur kostume til børn 205x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Sejt dinosaur kostume

Sej dinosaur kostume til børn, perfekt til den kommende udklædningsfest og leg i hjemmet. Hovedbeklædning kan let lukkes med et velcro og der er elastikbånd ved fødderne der giver en fin pasform.

Find kostumet hos Babylou

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn flyvende dinosaur kostume til børn dinosaurus kostume

Flyvende Pterodactyl dino kostume til børn

Giv den gas som en flyvende dinosaur, en Pterodactyl, og gør alle de andre til festen misundelige fordi du har den fedeste fastelavnsudklædning. Supersødt og sejt kostume der består af heldragt med hætte og vinger. Fås i størrelser fra 4 år til 10 år.

 Find det flyvende dino kostume til børn hos Temashop

velociraptor kostume til børn blue dino kostume til børn

Velociraptor kostume til børn

Disse skabninger var her lang tid før os, og hvis vi ikke er forsigtige, så kommer de også til at være her efter os”. Træd ind i Jurassicverdenen som denne Velociraptor, og skræm livet af dine venner! Velociraptor Blue Børnekostume er et virkelig cool kostume for børn, som får dig til at ligne en lyslevende Velociraptor. Kostumet indeholder en heldragt med stor hale, samt en halvdækkende plastmaske, som er yderst skræmmende. 

Find kostumet hos Partykingdinosaur skelet kostume 450x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Dinosaur skelet kostume

RAWR! Har du en lille dinosaurfan derhjemme, som elsker at klæde sig ud? Så tror vi, at dette kostume vil passe perfekt! Fungerer godt til både halloween og udklædningsfester, men også til fastelavn!
Dinosaur Skelet Børnekostume indeholder en sort heldragt med skeletkrop samt maske med skelethoved.

Find det hos Partyking

Triceratops børnekostume 143x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Triceratops børnekostume

Nemt dinosaur kostume – kostumet består af en vest der er let at tage på. Den lukkes med lynlås. Perfekt til fødselsdagen med Dino tema eller leg i hjemmet.

Find kostumet hos Babylou

Oppustelig dinosaur kostume 450x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Oppustelig dinosaur kostume

Alle børn og voksne elsker dinosaurer, så hvorfor ikke lade dit barn opleve en ridende rejse på en “livslevende” T-Rex til næste kostumefest. Oppustelig Dinosaur Børnekostume inkluderer en oppustelig dinosaur med hængende ben som giver illusionen af at personen sidder ovenpå dinosauren. Dragten pustes op ved hjælp af en lille blæser som kører på 2 x AA-batterier (medfølger ikke).

Find kostumet hos Partyking

Ridende T Rex Børnekostume i 450x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Ridende T-Rex Børnekostume

Denne dragt er både cool og skræmmende! Ingen vil vove at lægge sig ud med dig, hvis du sidder trygt på ryggen af en tyrannosaurus rex! Perfekt hvis du vil være den sejeste til kostumefesten, eller hvid dinosaurer er det bedste, du ved! Ridende T-Rex Børnekostume indeholder en T-Rex i polyester. Holdes oppe ved hjælp af seler.

Find kostumet hos Partyking

carry me dinosaur kostume 436x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Carry me dinosaur kostume

Hvem vil ikke gerne ride på ryggen af en dinosaurus? Med dette super sjove Carry Me kostume kan dit barn sidde på skuldrene af T-Rex til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

Oppustelig T Rex Børnekostume 400x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Oppustelig T-rex børnekostume

Kom løbende rundt i dette T-rex kostume til børn til halloween festen eller fastelavn. Et sjovt kostume som ligger op til flere timers leg og underholdning.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det dinosaur kostume til børn du ledte efter?

 

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn dino kostume til børn dinosaurus ride on dino kostume dinosaur kostume den gode dinosaur kostume

LÆS OGSÅ: Gladiator kostume til børn 

LÆS OGSÅ: Drage kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Sådan træner du din drage kostume

 

Indlægget dinosaur kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Dinosaur kostume til børn og baby

error: Content is protected !!