Dinosaur kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Dinosaurus,  så er et dinosaur kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Eller har du et mindre barn der bare er vild med Gustav Gris og hans dinosarus (fra Gurli Gris tegnefilmene)? Uanset hvad så er et dinosaur kostume til børn, både skægt, festligt og varmt, på en kold fastelavnsdag. 

Dinosaurerne var landjordens herrer i 160 millioner år. For 65 millioner år siden var det slut for dinoerne, men der skulle gå endnu 64,9 millioner år før mennesket Homo Sapiens, så småt begyndte at befolke Jorden. Dinosaurerne levede i den tid, geologerne kalder Mesozoikum – ordet kommer fra latin og betyder Middel-dyr, altså en Middelalder med dyr. Mesozoikum varede fra omkring 248 millioner år siden til omkring 65 millioner år siden. Det er også i hele Mesozoikum, at kontinenterne gradvis dannes og bevæger sig hen over Jordens overflade i det, vi med et fint ord kalder kontinental-drift. Altså at kontinenterne så at sige “driver” rund på Jorden som store is-flager på en sø. Denne bevægelse er stadig i gang. Kontinenternes samling og opsplitning havde stor indflydelse på, hvilke dinosaurer, der levede hvor.

Dinosaur udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Dino tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere Dinosaurus kostume til børn:

dino babykostume fastelavnskostume 1 årig dino babykostume kostume str 86 fastelavnskostume str 80

Dino babykostume

RAWR! Hvis du savner en nyudklækket dinosaur i dit liv har du måske en lille en i familien, som kan stille op i stedet for? Det er vigtigt at kunne se farlig ud og brøle. Det vil klart hjælpe at tage denne dragt på!

Find kostumet hos Partyking

 

baby dinosaur kostume 242x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Dinosaur babykostume

Sødt dinosaur kostume til familiens mindste. Med dette mindste bliver dit barn klædt ud som en sød/ufarlig babydrage.

Find det hos Temashop

 

dinoæg børnekostume dinosaur udklædning til barn fastelavnskostume dinosaurus

Dino æg udklædning

RAWR! Er vi virkelig sikre på, at dinosaurerne er uddøde? Dette lille monster er helt nyudklækket og klar til at brøle og skabe problemer! Det er bedst at holde afstand, når denne lille kødæder nærmer sig med sine syleskarpe pigge.

Find kostumet hos Partyking

 

dino kostume dinosaur udklædning grønt kostume til børn fortidskostume dinosaurus udklædning til børn

Dino børnekostume

Et elegant, sødt og lidt skræmmende kostume, som også føles behageligt. Her har vi en komplet outfit til barnet, der elsker dinosaurer og overhovedet ikke ønsker at være noget andet ved halloweenfesten. Kostumet består af en jumpsuit med hætte og fin hale. 

Find kostumet hos Partyking

Dinosaur toddler kostume 450x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Dinosaur toddler kostume

Denne dinosaur herskede på jorden for mange år siden, men er mindst lige så uhyggelig i dag! Hvis dit barn synes, at dinosaurer er det sejeste nogensinde, vil dette kostume blive en succes! Sjovt at lege i derhjemme og perfekt til kostumefesten med vennerne! Dinosaur Toddler Kostume indeholder en dragedragt i polyester.

Find kostumet hos Partyking

 

blå dino børnekostume dinosaurus kostume til børn dinosaur udklædning til barn

Blå dinosaur udklædning

ROARRR! Hvilket barn vil ikke gerne have chancen for at forvandle sig til en dinosaur? Med dette superseje dinosaurkostume kan dit barn få muligheden for at prøve det til børnefødselsdagen, fastelavn eller blot derhjemme på en helt almindelig torsdag.

Find kostumet hos Partyking

 

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn flyvende dinosaur kostume til børn dinosaurus kostume

Flyvende Pterodactyl dino kostume til børn

Giv den gas som en flyvende dinosaur, en Pterodactyl, og gør alle de andre til festen misundelige fordi du har den fedeste fastelavnsudklædning. Supersødt og sejt kostume der består af heldragt med hætte og vinger. Fås i størrelser fra 4 år til 10 år.

 Find det flyvende dino kostume til børn hos Temashop

velociraptor kostume til børn blue dino kostume til børn

Velociraptor kostume til børn

Disse skabninger var her lang tid før os, og hvis vi ikke er forsigtige, så kommer de også til at være her efter os”. Træd ind i Jurassicverdenen som denne Velociraptor, og skræm livet af dine venner! Velociraptor Blue Børnekostume er et virkelig cool kostume for børn, som får dig til at ligne en lyslevende Velociraptor. Kostumet indeholder en heldragt med stor hale, samt en halvdækkende plastmaske, som er yderst skræmmende. 

Find kostumet hos Partykingdinosaur skelet kostume 450x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Dinosaur skelet kostume

RAWR! Har du en lille dinosaurfan derhjemme, som elsker at klæde sig ud? Så tror vi, at dette kostume vil passe perfekt! Fungerer godt til både halloween og udklædningsfester, men også til fastelavn!
Dinosaur Skelet Børnekostume indeholder en sort heldragt med skeletkrop samt maske med skelethoved.

Find det hos Partyking

Souza Tyrannosaurus Rex udklædning til børn 409x450 - Dinosaur kostume til børn og babySouza Tyrannosaurus Rex udklædning til børn

Har du et barn der er helt vild med dinosaurer og i særdeleshed Tyrannosaurus Rex, så er dette kostume fra Souza lige sagen. Kostumet får det til at ligne at dit barn kommer riddende på en Tyrannosaurus Rex. Kostumet holdes oppe ved hjælp af seler.

Find kostumet hos Kids-world
Oppustelig dinosaur kostume 450x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Oppustelig dinosaur kostume

Alle børn og voksne elsker dinosaurer, så hvorfor ikke lade dit barn opleve en ridende rejse på en “livslevende” T-Rex til næste kostumefest. Oppustelig Dinosaur Børnekostume inkluderer en oppustelig dinosaur med hængende ben som giver illusionen af at personen sidder ovenpå dinosauren. Dragten pustes op ved hjælp af en lille blæser som kører på 2 x AA-batterier (medfølger ikke).

Find kostumet hos Partyking

Ridende T Rex Børnekostume i 450x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Ridende T-Rex Børnekostume

Denne dragt er både cool og skræmmende! Ingen vil vove at lægge sig ud med dig, hvis du sidder trygt på ryggen af en tyrannosaurus rex! Perfekt hvis du vil være den sejeste til kostumefesten, eller hvid dinosaurer er det bedste, du ved! Ridende T-Rex Børnekostume indeholder en T-Rex i polyester. Holdes oppe ved hjælp af seler.

Find kostumet hos Partyking

carry me dinosaur kostume 436x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Carry me dinosaur kostume

Hvem vil ikke gerne ride på ryggen af en dinosaurus? Med dette super sjove Carry Me kostume kan dit barn sidde på skuldrene af T-Rex til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

Oppustelig T Rex Børnekostume 400x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Oppustelig T-rex børnekostume

Kom løbende rundt i dette T-rex kostume til børn til halloween festen eller fastelavn. Et sjovt kostume som ligger op til flere timers leg og underholdning.

Find kostumet hos Temashop

Oppusteligt T rex børnekostume 450x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Oppusteligt T-rex børnekostume

Når barnet kommer ridende ind på en af de farligste skabninger, vil han eller hun se rigtig sej ud.
Her får du et oppusteligt børnekostume i polyester, som får det til at se ud som om, at dit barn rider på en dinosaur. Kostumet fås i størrelsen one size til børn, og det er egnet til børn i alderen 5-11 år.

Find kostumet hos Partyking

Toy story dinousaur kostume 450x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Toy Story dinosaur Rex kostume

En tyrannosaurus Rex har måske ikke så lange arme, men han er hurtig i benene og har virkelig skarpe tænder. Ankom til festen eller fødselsdagen som en cool dinosaur. Dette oppustelige kostume vil blive en succes. Kostumet er en oppustelig dragt, som ligner en grøn dinosaur. Det er fremstillet i plast og polyester og fås i én størrelse for børn. Der medfølger en pumpe, som anvendes for at puste luft ind i kostumet.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det dinosaur kostume til børn du ledte efter?

 

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn dino kostume til børn dinosaurus ride on dino kostume dinosaur kostume den gode dinosaur kostume

LÆS OGSÅ: Gladiator kostume til børn 

LÆS OGSÅ: Drage kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Sådan træner du din drage kostume

 

Indlægget dinosaur kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!