Dinosaur kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Dinosaurus,  så er et dinosaur kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Eller har du et mindre barn der bare er vild med Gustav Gris og hans dinosarus (fra Gurli Gris tegnefilmene)? Uanset hvad så er et dinosaur kostume til børn, både skægt, festligt og varmt, på en kold fastelavnsdag. 

Dinosaurerne var landjordens herrer i 160 millioner år. For 65 millioner år siden var det slut for dinoerne, men der skulle gå endnu 64,9 millioner år før mennesket Homo Sapiens, så småt begyndte at befolke Jorden. Dinosaurerne levede i den tid, geologerne kalder Mesozoikum – ordet kommer fra latin og betyder Middel-dyr, altså en Middelalder med dyr. Mesozoikum varede fra omkring 248 millioner år siden til omkring 65 millioner år siden. Det er også i hele Mesozoikum, at kontinenterne gradvis dannes og bevæger sig hen over Jordens overflade i det, vi med et fint ord kalder kontinental-drift. Altså at kontinenterne så at sige “driver” rund på Jorden som store is-flager på en sø. Denne bevægelse er stadig i gang. Kontinenternes samling og opsplitning havde stor indflydelse på, hvilke dinosaurer, der levede hvor.

Dinosaur udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Dino tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere Dinosaurus kostume til børn:

baby dinosaur kostume 242x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Dinosaur babykostume

Sødt dinosaur kostume til familiens mindste. Med dette mindste bliver dit barn klædt ud som en sød/ufarlig babydrage.

Find det hos Temashop

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn flyvende dinosaur kostume til børn dinosaurus kostume

Flyvende Pterodactyl dino kostume til børn

Giv den gas som en flyvende dinosaur, en Pterodactyl, og gør alle de andre til festen misundelige fordi du har den fedeste fastelavnsudklædning. Supersødt og sejt kostume der består af heldragt med hætte og vinger. Fås i størrelser fra 4 år til 10 år.

 Find det flyvende dino kostume til børn hos Temashop

carry me dinosaur kostume 436x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Carry me dinosaur kostume

Hvem vil ikke gerne ride på ryggen af en dinosaurus? Med dette super sjove Carry Me kostume kan dit barn sidde på skuldrene af T-Rex til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

Oppustelig T Rex Børnekostume 400x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Oppustelig T-rex børnekostume

Kom løbende rundt i dette T-rex kostume til børn til halloween festen eller fastelavn. Et sjovt kostume som ligger op til flere timers leg og underholdning.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det dinosaur kostume til børn du ledte efter?

 

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn dino kostume til børn dinosaurus ride on dino kostume dinosaur kostume den gode dinosaur kostume

LÆS OGSÅ: Gladiator kostume til børn 

LÆS OGSÅ: Drage kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Sådan træner du din drage kostume

 

Indlægget dinosaur kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!