Dinosaur kostume til børn og baby

Har du et barn der er vild med Dinosaurus,  så er et dinosaur kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Eller har du et mindre barn der bare er vild med Gustav Gris og hans dinosarus (fra Gurli Gris tegnefilmene)? Uanset hvad så er et dinosaur kostume til børn, både skægt, festligt og varmt, på en kold fastelavnsdag. 

Dinosaurerne var landjordens herrer i 160 millioner år. For 65 millioner år siden var det slut for dinoerne, men der skulle gå endnu 64,9 millioner år før mennesket Homo Sapiens, så småt begyndte at befolke Jorden. Dinosaurerne levede i den tid, geologerne kalder Mesozoikum – ordet kommer fra latin og betyder Middel-dyr, altså en Middelalder med dyr. Mesozoikum varede fra omkring 248 millioner år siden til omkring 65 millioner år siden. Det er også i hele Mesozoikum, at kontinenterne gradvis dannes og bevæger sig hen over Jordens overflade i det, vi med et fint ord kalder kontinental-drift. Altså at kontinenterne så at sige “driver” rund på Jorden som store is-flager på en sø. Denne bevægelse er stadig i gang. Kontinenternes samling og opsplitning havde stor indflydelse på, hvilke dinosaurer, der levede hvor.

Dinosaur udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Dino tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere Dinosaurus kostume til børn:

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn ride on dino kostume til børn dinosaurus kostume med lyd og lys børnekostume

Dinosaur børnekostume – med lys og lyd!

Klæd din barn ud så han eller hun kommer ridende til fastelavn på en farlig dinosarus. Tag benene ned i de rummelige bukser, og træk de justerbare seler over skuldrene. Vupti så er du en dinosaur. Tyrannosaurus har et meget realistisk udseende hoved og øjne, en kæmpe hale og sjove små arme. En virkeligt skæg, nem og fantasifuld udklædning. 

Find ride on dino kostumet hos Legebutikken

 

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn dino kostume til børn dinosaurus kostume Triceratops kostume til børn

Triceratops udklædning til dino fans

Gå all in på fastelavnskostumet i år med dette fantastiske Triceratops kostume til børn fra skønne Travis Designs (når kun de bedste børnekostumer er godt nok). Den bløde heldragt har en stor tyk mave og en stor hætte med horn og halskrave. Den seje dinosaurdragt har selvfølgelig også hale og falske bløde kløer. Dragten er nem at få af og på.

Find Triceratops kostume til børn hos Legebutikken

 

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn dino kostume til børn dinosaurus kostume dinosaur kostume til baby

Dinosaur kostume fra 18 måneder og opefter

HJÆLP en dino kommer! HJÆLP HJÆLP HJÆLP! Skøn grøn kappe med dinohætte og hale. Halen er vatteret og har fine sølvfarvede pigge. Der er hul til armene og hovedet, så barnet selv nemt kan trække den af og på. Kostumet er nemt for børnene at forholde sig til og enormt pratisk hvis udklædningen skal foregå udendørs og henover jakke eller flyverdragt. Kappen lukkes foran med velcro og dinoens øjne er broderet på.

Find dinosaur kostume til baby og børn hos Legebutikken

 

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn dino kostume til børn dinosaurus kostume dinosaur kostume til dino fans

Dinosaur kostume til børn

Nej, dette er ikke bare et gammelt fossil. Det er en vaskeægte levende dinosaur! LØB! Dinosaur-kostumet inkluderer en grønplettet dragt med hætte, der er forsynet med et dinosaurhoved, som har både øjne, tænder og det hele. Dragten har lynlås på maven, fyldt hale, håndovertræk og et par fastsyede vinger på ryggen. 

Find dinosaur kostume til børn hos PartyKing

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn carry me dinosaur kostume ride on dino kostume til børn dinosaurus kostume

Ride on Dinosaur kostume til børn

Vi elsker disse ride on kostumer, hvor det ligner at man sidder på ryggen af en farlig dinosaurus og styrer den med hård hånd. Hvorfor klædes ud som en dinosaur, når man kan ride på én!? Et super sejt kostume til børnene, som utvivlsomt bliver en succes til børnefesten eller fastelavn. Kostumet består af en dragt i form af en grøn dinosaur med udstoppede ben, der giver illusionen af, at barnet rider på dinosaurens skuldre. Dragten holdes på plads omkring livet via en elastik.

Find Ride on dinosaur kostume til børn hos PartyKing

 

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn dino kostume til børn dinosaurus kostume Triceratops kostume til barn

Kigurumi Triceratops kostume til børn

Kigurumi er japansk og betyder noget i retning af dyredragt. Men den her er nok mere end bare en dinosaurdragt, og vi kunne måske snarere beskrive det som tøjet du kan have på når som helst, og som du aldrig vil have af igen! One-piecen har et sødt triceratopshoved på hætten, går ned over fødderne og har desuden en hale! Hør selv, vældigt hyggelig og vældigt kawaii!

Find det seje dino kostume til børn hos CoolStuff

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn flyvende dinosaur kostume til børn dinosaurus kostume

Flyvende Pterodactyl dino kostume til børn

Giv den gas som en flyvende dinosaur, en Pterodactyl, og gør alle de andre til festen misundelige fordi du har den fedeste fastelavnsudklædning. Supersødt og sejt kostume der består af heldragt med hætte og vinger. Fås i størrelser fra 4 år til 10 år.

 Find det flyvende dino kostume til børn hos Temashop

 

dinosarus kostume til børn oppustelig dinosaur kostume til børn dino kostume til børn dinosaurus kostume dinosaur kostume

Oppustelig dinosaur kostume til børn

Drømmer dit barn om, at være en farlig T-Rex dino? Nu behøver han eller hun ikke at drømme mere – for med dette super sjove oppustelige kostume til børn, kan han eller hun chancen for at blive forvandlet til en kæmpestor og sulten T-Rex. 

Find det oppustelige T-Rex kostume hos Temashop

 

velociraptor kostume til børn blue dino kostume til børn

Velociraptor kostume til børn

Disse skabninger var her lang tid før os, og hvis vi ikke er forsigtige, så kommer de også til at være her efter os”. Træd ind i Jurassicverdenen som denne Velociraptor, og skræm livet af dine venner! Velociraptor Blue Børnekostume er et virkelig cool kostume for børn, som får dig til at ligne en lyslevende Velociraptor. Kostumet indeholder en heldragt med stor hale, samt en halvdækkende plastmaske, som er yderst skræmmende. 

Find kostumet hos Partyking

dinosaur skelet kostume 450x450 - Dinosaur kostume til børn og baby

Dinosaur skelet kostume

RAWR! Har du en lille dinosaurfan derhjemme, som elsker at klæde sig ud? Så tror vi, at dette kostume vil passe perfekt! Fungerer godt til både halloween og udklædningsfester, men også til fastelavn!
Dinosaur Skelet Børnekostume indeholder en sort heldragt med skeletkrop samt maske med skelethoved.

Find det hos Partyking

Fandt du det dinosaur kostume til børn du ledte efter?

 

dinosarus kostume til børn dinosaur kostume til børn dino kostume til børn dinosaurus ride on dino kostume dinosaur kostume den gode dinosaur kostume

LÆS OGSÅ: Gladiator kostume til børn 

LÆS OGSÅ: Drage kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Sådan træner du din drage kostume

 

Indlægget dinosaur kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Dinosaur kostume til børn og baby

error: Content is protected !!