Fastelavnskostumer til 5-6 årige

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter årets flotteste fastelavnskostume til 5-6 årige?

Hos Kostumeuniverset har vi samlet de mest populære fastelavnskostumer til 5-6 årige. 

Fastelavn er mit navn… sangen alle i børnehaven skal lære i februar måned. Dansk fastelavn er kendetegnet ved fastelavnstønde, kattekonge, fastelavnskostume, fastelavnskostume og selvfølgelig de lækre fastelavnsboller.

Læs mere her, om hvorfor vi holder fastelavn og hvordan de danske traditioner er blevet som de er.

Alle der skal til fastelavn er udklædt i en eller anden for for fastelavnskostume. De nemmeste er spøgelse, lavet af et lagen med huller. Eller tage en fodboldtrøje på og så er man fodboldspiller.

Fastelavnskostumer til 5-6 årige kan sagtens være et spøgelse, men det kan også være barnets helt/heltinde eller en figur de kender fra tv.

Når junior er 5-6 år er der helt styr på helte og andre karakter man kan spejle sig i. I børnehaven leges der typisk rolleleg, hvor helte og figurer kopieres. Der er ikke langt mellem disse lege og fastelavnskostume til 5-6 årige. Hvor de yngre kun ser heltene i hverdagen, så kan 5-6 årige også se det sjove i at være en skurk. Men en skurk bliver superheltelegen nemlig ekstra sjov.

Fastelavnskostume til 5-6 årige børn tager typisk udgangspunkt i lege fra børnehaven, eller de karakterer de finder mest interessante. Vi har her samlet de mest populære fastelavnskostumer til 5-6 årige.

De mest populære fastelavnskostumer til 5-6 årige

 

ninja kostume til børn ninja mester kostume til børn ninja børnekostume japansk kostume til børn

Ninja fastelavnskostume til 5-6 årig

Ninjaer er seje og der findes flere seje udgaver af en Ninja. Der findes Ternet Ninja og de seje japanske ninjaer. Også på Ramasjang findes der seje ninjaer. En ninja er derfor et kendt fænomen hos børnene der ofte også leger ninja i børnehaven. Der findes et kæmpe udvalg af Ninja fastelavnskostume her.

Find ninja børnekostume hos Temashop 

fastelavnskostume til 3 år fastelavnsfastlavnskostume kostume 4 år udklædning børn superhelte fastelavnskostume spiderman børnekostume til fastelavn fastelavnskostume barn spiderman 3 årig spiderman udklædning 4 årig

Spiderman fastelavnskostume til 5-6 årig

Spiderman kostume til børn er efterhånden en klassisker! Spiderman er en ægte superhelt og de fleste (især) drenge, er vilde med blå og røde dragt og evnen til at kaste spindelvæv hvorhen man ønsker! Et oplagt kostume til 5-6 årige til årets fastlavnsfest. Kostumerne findes i alle størresler og fås både med og uden muskler.

Find kostumet hos Temashop

 

 

paw patrol kostume til 3 årig paw patrol udklædning til 4 årig fastelavnskostume 3 år fastelavnskostume hund 4 år barn

Paw Patrol fastelavnskotume

Paw Patrol er de kendte hunde der også er helte. Paw Patrol er teamet der hjælper og redder dagen. Ja, du kender nok godt Chase og de andre hundehelte og den fængende Paw Patrol sang. Paw Patrol er både for drenge og piger i alderen 3-5 år og derfor er et Paw Patrol fastelavnskostume til 5-6 årige, en oplagt idé. 

Find Paw Patrol fastelavnskostumer hos Temashop

Lego ninjago børnekostume lego ninjago fastelavn kostume

LEGO Ninjago fastelavnskostume

LEGO fastelavnskostumer er mega seje! Dels fordi de er så tro mod figurerne som børnene kender fra LEGO film og LEGO legetøj. LEGO Ninjago er inden undtagelse! Find de sejeste LEGO ninjago her:

Find LEGO Ninjago fastelavnskostume hos Temashop

PJ mask fastelavnskostume 3 år pyjamasheltene fastelavnskostume 4 år

Pyjamasheltende fastelavnskostume

De seje pyjamashelte er som navnet hentyder – de sejeste superhelte om natten. Kattedrenge, Gekko og Ugline har hver især superheltekræfter og hvis de samarbejder, når de gerne i mål. Serien og de 3 superhelte i nattøj er fangende, hvis man er 3-5 år, hvilket gør det et oplagt fastelavnskostume til både drenge og piger i aldersgruppen. Bemærk at der også findes skurke kostumer!

Find pyjamasheltene fastelavnskostumer hos Temashop

 

elsa kostume til piger elsa frozen kjole dronning elsa arendal kostume disney kostume til børn

Dronning Elsa fra Arendal – Frost fastelavnskostume til 3-4 årige

Dronning Elsa er Disney bud på en sej karakter der med magi, søsterkærlighed og blåt blod, evner at skabe eventyr og gode historier for alle Disney fans. Frost fastelavnkostumer er vældig populære blandt de mindste prinsesser.

Find Elsa fastelavnskostume her hos Temashop

 

aladdin kostume til børn jasmin kostume genie kostume til børn disney kostume til børn

Aladdin og Jasmin fastelavnskostume

De fleste 5-6 årige har stiftet bekendskab med mange af Disneys fantastiske fortællinger. Og en af dem er historien om Aladdin, Prinsesse Jasmin og Genie. Find de sjove og eventyrlige kostumer fra historien

Find kostumerne hos Temashop

 

avengers kostume til dreng avengers børnekostume avengrs kostume til piger avengers fastelavnskostume

Avengers fastelavnskostume til 5-6 årige

Marvels Avengers univers er fantastisk! Fuldt med superhelte og skurke. De kendteste superhelte er Captain America, Iron Man, Spiderman og Thor. Men Marvels Avengers Univers er kæmpe stort og der findes superhelte og skurke for enhver smag. Er dit børnehavebarn vild med superhelte, så overvej et Avengers fastelavnskostume.

Find Avnegers fastelavnskostume hos Temashop

 

 

politimand kostume til børn politibetjent kostume til børn pige politibetjent udklædning baby uniform kostume fastelavnskostume politi uniform

Politibetjent fastelavnskostume til 3-4 årige

Et klassisk uniform fastelavnskostume hitter blandt børnehavebørnene. Hvis det er muligt så overvej en god legetøjspistol og en der kan klæde sig ud som fange. Den gode gamle leg med politi og tyv er stadig sjov!

Find Politibetjene fastelavnskostume hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: Disney kostume til børn

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til børn

LÆS OGSÅ: Ariel fastelavnskostume

LÆS: Dinosaur fastelavnskostume

LÆS OGSÅ: Bilige børnekostumer til drenge

LÆS OGSÅ: Billige børnekostume til piger

 

 

 

 

Indlægget Fastelavnskostume til 5-6 årige indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!