Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter billige fastelavnskostumer til drenge?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Billige fastelavnskostumer til drenge

Udvalget af billige fastelavnskostumer til drenge spænder over uniform udklædning til drenge, kendte kostumer til drenge, seje kostumer til drenge, sjove kostumer til drenge, dyrekostumer til drenge mm. Alle de nedenstående fastelavnskostumer til drenge, koster under 200 kr. Bemærk at der kan komme prisstigninger ved de forskellige webshops, det står Kostumeuniverset ikke til ansvar for:

Skinz fastelavnskostume til børn 450x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Skinz fastelavnskostume

Med denne dragt behøver du ikke tænke på, hvilken trøje du skal have på eller hvilke strømper, der passer til resten af tøjet. Her har du en dragt, der dækker hele din krop – også ansigtet! Skinz Grøn Barn Kostume en elastisk, tætsiddende grøn heldragt med hætte, som kan tages af ved ansigtet. Bagerst på hætten er der velcro, så barnet nemt kan tage hatten af og på selv. Dragten dækker både fødder og hænder, og er tyndere ved ansigtet, så barnet kan ånde og se igennem stoffet (med begrænset udsyn). Det er også muligt at få dragten i andre farver.

Find kostumet hos Partyking

Fred Flintstones børnekostume 213x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Fred Flintstones fastelavnskostume til børn

Fred Flintstones kostume til børn er et sjovt og farverigt kostume til den kommende fastelavnsfest. Kostumet består af en tunika og tørklæde. 

Find kostumet hos Eurotoys

ninja kobra fastelavnskostume billige fastelavnskostumer til drenge 450x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Ninja kobra fastelavnskostume

Forvandl dit barn til en mægtig kobraslange til halloweenfesten. Kobraen er en af de mest uhyggelige dyr, man kan klæde sig ud som. Perfekt til barnet, som vil være rigtig skræmmende til halloween!
Ninja Kobra Børnekostume forestiller en skræmmende kobra. Dragten inkluderer et jumpsuit, hætte og maske til ansigtet.

Find kostumet hos Partyking

sørøver fastelavnskostume 220x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Sørøver fastelavnskostume til børn

Har du et barn der er vild med pirater/sørøvere? Så er et piratkostume lige sagen. Dette fine sørøver / pirat kostume består af hat, bluse med vest, bukser med bælte og støvleskafter.

Find kostumet hos Eurotoys

bøddel fastelavnskostume til drenge 289x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Bøddel fastelavnskostume til drenge

Bøddel udklædning er både et sjovt og skræmmende kostume, der både kan bruges til fastelavn og halloweenfesten.

Find kostumet hos Eurotoys

 

skelet zombie fastelavnskostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Skelet zombie fastelavnskostume

En skræmmende børnedragt, der med fordel kan anvendes til “slik eller ballade”-runden, når det er halloween. Med denne dragt kommer dit barn med garanti tilbage med en stor bunke slik.
Børnekostumet inkluderer en flænset trøje med skeletmotiv og tyndt stof samt et par matchende bukser. Der medfølger også en hætte med et hvidt kranium og et sort tyndt stof.

Find kostumet hos Partyking

pilot fastelavnskostume til børn 450x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Pilot fastelavnskostume til børn

Aldrig før har det været så let at blive en sej pilot! Alt, du behøver at gøre, er at købe denne cool pilotdragt til dit barn. Pilotkostumet i børnestørrelse indeholder en grøn overall med snydelommer, lynlås fortil samt flere flotte pilotmærker.

Find kostumet hos Partyking

flagermus fastelavnskostume 438x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Flagermus skelet fastelavnskostume

Klædt på med denne heldragt med vinger er barnet klar til at suse til halloweenfest. Smart flagermus kostume med fedt skelet print. 

Find kostumet hos Temashop

chincilla fastelavnskostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Chincilla fastelavnskostume

Skal barnet klædes ud som en chincilla til den kommende udklædningsfest? Elektrisk Chinchilla Børnekostume er en helkropsdragt af gult filtmateriale der ligner alles favorit.

Find kostumet hos Partyking

banan fastelavnskostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Banan fastelavnskostume til børn

Spiser dine børn nok frugt? Hvis ikke, er dette uden tvivl den allerbedste måde at lokke en banan i dem. Banankostumet i børnestørrelse inkluderer en gul, bananformet dragt, hvor der er hul til ansigtet og ærmer med sorte ender.

Find kostumet hos Partyking

haj fastelavnskostume billige fastelavnskostumer til børn 316x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Haj fastelavnskostume

Har du et barn der er fascineret af dyrelivet under havets overflade og i særdeleshed hajer? Så er dette haj kostume helt oplagt. Kostumet består af en heldragt.

Find kostumet hos Temashop

racerdreng fastelavnskostume 307x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Racerdreng Børnekostume

Klar, Parat, Start! Wroooom, wrooom og afsted med dig. Elsker dit barn også fart over feltet, så er dette racerkostume lige sagen. Kostumet består af en blå heldragt, kasket og flag.

Find kostumet hos Temashop

uhyggelig klovn fastelavnskostume 303x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Uhyggelige klovn fastelavnskostume

Uhyggelig lille Halloween klovn som kan skræmme livet af næsten enhver. Kostumet består af en jumpsuit, fuldend kostumet med ansigtsmaling. Kostumet er oplagt til leg i hjemmet, halloween og fastelavnsfesten.

Find kostumet hos Temashop

gal videnskabsmand fastelavnskostume til børn 298x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Gal videnskabsmand fastelavnskostume

Sjovt kostume til udklædningsfesten. Klæd barnet ud som gal videnskabsmand til fastelavn eller halloween i dette gennemførte kostume, der består af kittel og handsker.

Find kostumet hos Temashop

find holger fastelavnskostume billige fastelavnskostumer til børn 303x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Find Holger kostume til børn

Find Holger fastelavnskostume er et sjovt kostume til den kommende udklædningsfest. Forsvind i mængden og se om dine venner kan finde dig. 

Find kostumet hos Temashop

 

brandmand fastelavnskostume til børn 338x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Brandmand fastelavnskostume til børn

Vil dit barn klædes ud som en sej brandmand, så har vi det smarte kostume lige her. Dette sæt har imiterede reflekser på både jakke og bukser.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

SE OGSÅ: Avengers kostume til børn

SE OGSÅ: Kigurumi – sjov heldragt til børn

SE OGSÅ: Star Wars kostumer til børn

SE OGSÅ: Politmand kostume til børn

Indlægget med fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner opdateres løbende…

fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Indlægget Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

 

 

 

 

error: Content is protected !!