Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter billige fastelavnskostumer til drenge?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Billige fastelavnskostumer til drenge

Udvalget af billige fastelavnskostumer til drenge spænder over uniform udklædning til drenge, kendte kostumer til drenge, seje kostumer til drenge, sjove kostumer til drenge, dyrekostumer til drenge mm. Alle de nedenstående fastelavnskostumer til drenge, koster under 200 kr. Bemærk at der kan komme prisstigninger ved de forskellige webshops, det står Kostumeuniverset ikke til ansvar for:

billigt fastelavnskostume til drenge ninja udklædning barn fastelavnskostume udsalg

Ninja kostume

Kostume bestående af hættetrøje, bukser, bælte, maske, armbånd og benbånd. Så er din ninja klar til ninja trænning. Et oplagt og super billigt fastelavnskostume til dregne med hang til kampsport, Ninjago og alt midt i mellem.

Find kostumet hos Temashop

udsalg fastalavnskostume woody top story udklædning

Woody udklædning

Woody kostume bestående af bluse, vest, bukser, støvlecovers og bandana – alt sammen til en fornuftig pris. Kostumet af Woody fra Toy Story filmene er oplagt som fastelavnskostume og til leg derhjemme. 

Find kostumet hos Temashop

 

billigt fastelavnkostume til dreng pirat kostume kaptajn klo udklædning

Kaptajn Klo / Pirat kostume til drenge

Et billigt og fintkostume som kaptajn Klo eller bare som en kaptajn på piratskibet. Bemærk at klo go sabel skal købes seperat. 

Find kostumet hos Temashop

batman kostume til drenge billigt fastelavnkostume udsalg fastlavnskostume

Billigt Batman kostume til drenge

Med et ekstraordinært kostume medfølger et ekstraordinært ansvar. Er den lille klar til det? Pas på alle skurke i Gotham City! Batman er på vej! Kostumet indeholder heldragt, kappe og maske. Klar til at være helten?

Find kostumet hos Temashop

 

billigt fastelavn udklædning dreng brandmand eco kostume til børn kostumeuniverset

Brandmand Eco udklædning

Lad ham slukke ildebrande og udføre heltemodige redningsopgaver når han iføre sig denne brandmands dragt der består af en rød bluse og en gul brandmandshjelm. På blusen ses et flot 3D print med den lilles brandstations våbenskjold, hans brandøkse og brandslukker. Han vil derfor have alt med han skal bruge for at agere hverdagshelt.

Find kostumet hos Temashop

 

flagermus fastelavnskostume 438x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Flagermus skelet fastelavnskostume

Klædt på med denne heldragt med vinger er barnet klar til at suse til halloweenfest. Smart flagermus kostume med fedt skelet print. 

Find kostumet hos Temashop

 

haj fastelavnskostume billige fastelavnskostumer til børn 316x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Haj fastelavnskostume

Har du et barn der er fascineret af dyrelivet under havets overflade og i særdeleshed hajer? Så er dette haj kostume helt oplagt. Kostumet består af en heldragt.

Find kostumet hos Temashop

 

find holger fastelavnskostume billige fastelavnskostumer til børn 303x450 - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Find Holger kostume til børn

Find Holger fastelavnskostume er et sjovt kostume til den kommende udklædningsfest. Forsvind i mængden og se om dine venner kan finde dig. 

Find kostumet hos Temashop

 

peter pan kostume billigt fastelavnskostume tilbud

Peter Pan kostume

Lad dit barn flyve til ønskeøen med Wendy, Klokkeblomst og de glemte drenge og lav narrestrejer mod den onde Kaptajn Klo og hans besætning. Kostumet består af bluse, bukser, skocovers, bælte, dolk og en Peter Pan hat.

Find kostumet hos Temashop

 

troldmand kostume billigt fastelavnskostume til dreng fastelavn udklædning tilbud

Troldmand kostume

Kostumet består af en lang sort og grå kåbe, et rødt og hvidt halstørklæde og en spids hat. Ifør den lille sættet og oplev hvordan han pludselig ligner en elev fra Hogwarts, skolen for Heksekunster og Troldmandskab. Ja, måske endda han kan ligne Harry Potter, drengen der overlevede.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kr

SE OGSÅ: Avengers kostume til børn

SE OGSÅ: Kigurumi – sjov heldragt til børn

SE OGSÅ: Star Wars kostumer til børn

SE OGSÅ: Politmand kostume til børn

Indlægget med fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner opdateres løbende…

fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner - Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kr

Indlægget Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

 

 

 

 

error: Content is protected !!