Gangster kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Duk op til årets temafest i et mafia eller gangster kostume til børn – og du er sikker på en masse opmærksomhed.

Et gangster kostume til børn kan bruge til flere forskellige anledninger f.eks. årets fastelavnsfest, temafesten med fokus på 1920´erne eller leg i hjemmet.

En gangster er en betegnelse for en forbryder, som er tilknyttet en kriminel organisation, der deltager i organiseret kriminalitet. Udtrykket bruges ikke så meget idag, men var et meget brugt udtrykt for små 100 år siden. Mange af gangstere handlede dengang med alkohol og spiritus under spiritusforbuddet i 1920’erne, mens andre var kendt for at svindle med skat og moms. Al Capone er en af de mest kendte gangsters, der fiflede flittigt og smuglede spiritus i 1920’erne og 1930’erne.

Det klassiske gangsterkostume er en mørkt jakkesæt med hvide striber og en hat. Fuldend gerne outfittet med overskæg og et falskt våben.

Der findes mange gode bud på et flot gangster kostume til børn;

gangster kostume til børn 287x450 - Gangster kostume til børn

Mafiaboss børnekostume

Den lille mafiaboss er i byen – og det er ikke længere de voksne, der styrer! Kostumet er velegnet til sjove og feslige anledninger bl.a. fastelavn. Kostumet indeholder jakke, bukser og seler.

Find det hos Temashop

 

gangster børnekostume 421x450 - Gangster kostume til børn

Gangster børnekostume

Hva så mini Al Capone. Du bliver en rigtig smart klædt lille gangster i dette fikse, stribede sæt. Bemærk: Hatten medfølger ikke. Kostumet består af bluse med slips, jakke og bukser.

Find det hos Temashop

 

gangsterboss børnekostume 323x450 - Gangster kostume til børn

Gangsterboss børnekostume

Har dit barn hvad der skal til for at lege en hårkogt gangsterboss? Find ud af det, i dette seje kostume! Kostumet består af jakke og bukser.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Robin Hood kostume til børn

SE OGSÅ: Joker kostume til børn

SE OGSÅ: Avengers kostume til børn

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til drenge

 

Indlægget Gangster kostume til børn indeholder affiliatelink

error: Content is protected !!