Joker kostume til børn

Er du eller dit barn, vild med Arthur Fleck, bedre kendt som skurken Joker og 2019 filmen om netop Jokeren kendt fra Batman filmene?

Ja så er et Joker kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende Halloween, fastelavnsfest eller til en aktionhelte/skurke temafest. 

Joker-karakteren blev skabt i 1940 af Bill Finger, Bob Kane og Jerry Robinson med hæftet ‘Batman’ (DC Comics). Siden sin debut har han været en del af Batmans mytologi i både tegnede, filmede og skrevne versioner. Nu er tiden kommet til den nyeste filmatisering med ’Joker’.

Filmen ‘Joker’ fra 2019, handler om oprindelseshistorien bag Batmans ærkefjende, der i filmen går under det borgerlige navn Arthur Fleck. Gotham City er i oprør, gaderne er fulde af kriminalitet, og spændingerne mellem de velhavende og den fortabte underklasse er på højdepunktet.

Arthur Fleck, der har sine egne dæmoner at kæmpe med, forsøger at finde mening med galskaben gennem et job som klovn med en drøm om en dag at blive stand-up-komiker. Men omverdenens fjendtlighed og hans psykiske sindstilstand sender den ustabile Fleck ned ad en mørk rute, hvorfra der ingen vej er tilbage.

Jokeren er kendetegnet ved hans lilla og grønne tøj, hans klovnemalet ansigt og hans grønne hår. 

Et Joker kostume til børn er oplagt til både Halloween, Fastelavn, udklædning til temafesten eller hvis lørdag aften skal være lidt mere festlig end normalt. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Joker kostume til børn, ikke mindst i forbindelse med filmen med Jokeren fra 2019:

uhyggelig halloween kostume til børn joker kostume til børn joker børnekostume

Luksus Joker kostume til børn

Et yderst luksus og gennemført Joker kostume med alt hvad du har brug for til af få junior til at ligne jokeren. Why so sad? Dit barn kan næppe være ked af det når han eller hun endelig kan forvandle sig til selveste Jokeren iført dette superelegante Evil Joker Børnekostume! Det perfekte valg til halloweenfesten eller børnefesten. Evil Joker Børnekostume indeholder en lilla og sort jakke i zebramønster og et par matchende bukser. Inkluderet er også en grøn vest og et matchende slips.

Find kostumet hos PartyKing

ond joker børnekostume ond batman kostume jokeren udklædning lilla halloween kostume til børn

Jokeren udklædning til børn

Med dette iøjnefaldende og sjove kostume forvandles et helt almindeligt barn til superskurken The Joker, Batmans ærkefjende. Kostumet består af en lang purpurfarvet jakke med en fastsyet vest og en påtrykt skjorte samt slips. Desuden medfølger der en The Joker-maske, som fuldender forvandlingen.

Find Jokeren udklædning hos PartyKing

 

uhyggelig jokeren børnekostume

Luksus Jokeren børnekostume

Joker-kostumet inkluderer en ekstra lang, lilla kostumejakke med fastsyet skjorte, slips og vest. Der indgår også et par matchende bukser samt en karaktermaske i vinyl. Køb også gerne handsker og sko for at fuldende dette outfit.

Find flot Jokeren kostume hos PartyKing

 

lego joker kostume til børn lego joker batman kostume

Joker LEGO kostume

Kan du ikke rigtig bestemme dig for om du vil klæde dig ud som jokeren eller som en jokerfigur? Gør det nemt – klæd dig ud som legojokeren? Dette er altså et rigtig fint og luksuriøst kostume til børn som får en til at ligne legojokeren fra filmene! Snak om at være cool…
LEGO Joker Børnekostume Deluxe er et luksuriøst kostume som får dig til at ligne legojokeren. Kostumet inkluderer en stor overdel, en halvmaske hvilket betyder at masken kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, et par bukser i matchende farve samt et par handsker. 

Find luksus LEGO Joker kostume hos PartyKing

billigt børnekostume jokeren kostume budget halloween kostume

Budget LEGO Joker kostume til børn

Hvis dit barn både elsker Jokeren og LEGO, er dette højst sandsynligt det ultimative kostume! Kostumet forestiller nemlig joker-figuren fra LEGO-filmene! Kostumet passer perfekt til Batmanfesten, men selvfølgelig også til halloween- og udklædningsfesten med vennerne!

Find ond LEGO Joker kostume hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Joker kostume til voksne

LÆS OGSÅ: LEGO Batman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Batman kostume til børn

LÆS OGSÅ: Batman kostume til voksne

Indlægget Joker kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Joker kostume til børn

error: Content is protected !!