Game of Thrones kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med HBO serien Game of Thrones eller skal du til Games of Trones temafest, til karneval, sidste skoledag eller fastelavnsfest? 

Så kunne et Game of Thrones kostume til voksne, være et oplagt kostume. Bliv inspireret af det udvalg der findes af Game of Thrones inspireret kostumer, vi har fundet frem til dig.

Først et par generelle ord om serien, hvis du er en af dem der ikke har set serien. Den er baseret på George R. R. Martins fantasybogserie A Song of Ice and Fire, hvor der indtil nu er udkommet fem bind. Første bog hedder A Game of Thrones. Anden bog hedder Clash of Kings, tredje bog A Storm of Swords. Fjerde bog: A Feast for Crows og femte bog A Dance with Dragons. Den sjette bog kommer til at hedde The Winds of Winter og forventes at udkomme inden for de næste par år, selvom George R. R. Martin aldrig er til at stole på, når det gælder levering af sine bøger. Den sidste bog, som han end ikke er begyndt på endnu, kommer formegentlig til at hede A Dream of Spring.

Rosenkrigen

Hele denne lange serie er en fiktiv version af Rosenkrigen i England, hvor forskellige adelsfamilier kæmpede om at få deres konge på tronen. Og det er denne ide, som Game of Thrones serien er bygget på. Den evige kamp om magten på kontinentet Westeros.

Er du vild med Game of Thrones eller har du en god anledning til at iføre dig et Games of Trones kostume til voksne? Er du typen, der sidder klistret til skærmen, når der er nyt afsnit blandt de levende (og døde) fra Westeros? Serien er kendt for at være uforudsigelig og actionpræget. De 9 familier skyr til alle midler i kampen om jerntronen, og vi møder et utal af fantasyvæsner. Blandt de mest kendte karakterer fra serien kan nævnes John Snow (The Bastard) og Daenerys Targaryen (The Mother of Dragons), og vi har fået mange henvendelser på netop disse to. Her er derfor samlet en kategori med en masse Game of Thrones kostumer, der fører tankerne hen på denne middelalder-typiske verden.

Se med nedenfor, hvor vi giver dig overblik over de flotteste og bedste Games of Thrones kostumer, til hver festlig lejlighed.  

 

games of thrones kostume til voksne seriekostume middelalderprins kostume

Prins fra Middelalderen kostume

Flot, autentisk Middelalder prins kostume, der er udformet som en sølvgrå tunika med brunt bælte med spænde. Dertil medfølger en lang, sort kappe med pelskant og benvarmere. Passer også perfekt som et Game of Thrones kostume, med den rette paryk, rette våben og måske kan du anskaffe dig en ulv som kæle(tøj)dyr.

Find Game of Thrones kostume til voksne hos Temashop

 

 

games of thrones kostume til voksne seriekostume til mænd den mørke barbar kostume sort kostume til mænd fastelavnskostume til voksne

Den mørke Barbar kostume til voksne

Med denne sorte kappe med pels kant og mørke bluse er du næsten klar til Halloween. Du skal bare selv tilføje et par mørke bukser og sko og finde det mest drabelige våben, og så skal din udklædning nok blive skræmmende. Med dette kostume har du også mulighed for at blive Jon Snow fra Game of Thrones.

Find Game of Thrones kostume til voksne hos Temashop

Game of Thrones voksenkostume til kvinder

games of thrones kostume til voksne dragedronning kostume game of thrones kostume til kvinder

 

Game of Thrones voksenkostume til mænd

games of thrones kostume til voksne dragedronning kostume game of thrones kostume til mænd

 

LÆS OGSÅ: Kongekostume til mænd

LÆS OGSÅ: Viking kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Ridder kostume til voksne

 

Indlægget Game of Thrones kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!