Game of Thrones kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med HBO serien Game of Thrones eller skal du til Games of Trones temafest, til karneval, sidste skoledag eller fastelavnsfest? 

Så kunne et Game of Thrones kostume til voksne, være et oplagt kostume. Bliv inspireret af det udvalg der findes af Game of Thrones inspireret kostumer, vi har fundet frem til dig.

Først et par generelle ord om serien, hvis du er en af dem der ikke har set serien. Den er baseret på George R. R. Martins fantasybogserie A Song of Ice and Fire, hvor der indtil nu er udkommet fem bind. Første bog hedder A Game of Thrones. Anden bog hedder Clash of Kings, tredje bog A Storm of Swords. Fjerde bog: A Feast for Crows og femte bog A Dance with Dragons. Den sjette bog kommer til at hedde The Winds of Winter og forventes at udkomme inden for de næste par år, selvom George R. R. Martin aldrig er til at stole på, når det gælder levering af sine bøger. Den sidste bog, som han end ikke er begyndt på endnu, kommer formegentlig til at hede A Dream of Spring.

Hele denne lange serie er en fiktiv version af Rosenkrigen i England, hvor forskellige adelsfamilier kæmpede om at få deres konge på tronen. Og det er denne ide, som Game of Thrones serien er bygget på. Den evige kamp om magten på kontinentet Westeros.

Er du vild med Game of Thrones eller har du en god anledning til at iføre dig et Games of Trones kostume til voksne? Er du typen, der sidder klistret til skærmen, når der er nyt afsnit blandt de levende (og døde) fra Westeros? Serien er kendt for at være uforudsigelig og actionpræget. De 9 familier skyr til alle midler i kampen om jerntronen, og vi møder et utal af fantasyvæsner. Blandt de mest kendte karakterer fra serien kan nævnes John Snow (The Bastard) og Daenerys Targaryen (The Mother of Dragons), og vi har fået mange henvendelser på netop disse to. Her er derfor samlet en kategori med en masse Game of Thrones kostumer, der fører tankerne hen på denne middelalder-typiske verden.

Se med nedenfor, hvor vi giver dig overblik over de flotteste og bedste Games of Thrones kostumer, til hver festlig lejlighed.  

Elegant Viking Lady kostume 422x450 - Game of Thrones kostume til voksne

Elegant Viking Lady kostume

Den elegante vikinge darling, har indtaget vikingeskibet med stil og er klar til, at sejle ud på det store hav med alle de søde vikingemænd. Vil du gerne være en elegant viking for en aften, så er dette kostume helt perfekt. Kostumet består af kjole og hovedpynt.

Find det hos Temashop

games of thrones kostume til voksne jon snow kappe jon snow kostume til voksne temafest kotume vikingkostume til voksne

Forvandl dig om til din egen udgave af John Snow med denne kappe inspireret af den fantastiske serie Game of Thrones. Jon Snow har en kappe lignende dette på, når han er på ‘The wall’, hvor han holder the white walkers ude. Så hop i dette John Snow kostume og bliv den nye kriger, som er klar til kamp.

Find Game of Thrones kostume til voksne hos Temashop

 

games of thrones kostume til voksne seriekostume middelalderprins kostume

Prins fra Middelalderen kostume

Flot, autentisk Middelalder prins kostume, der er udformet som en sølvgrå tunika med brunt bælte med spænde. Dertil medfølger en lang, sort kappe med pelskant og benvarmere. Passer også perfekt som et Game of Thrones kostume, med den rette paryk, rette våben og måske kan du anskaffe dig en ulv som kæle(tøj)dyr.

Find Game of Thrones kostume til voksne hos Temashop

 

 

games of thrones kostume til voksne seriekostume til mænd den mørke barbar kostume sort kostume til mænd fastelavnskostume til voksne

Den mørke Barbar kostume til voksne

Med denne sorte kappe med pels kant og mørke bluse er du næsten klar til Halloween. Du skal bare selv tilføje et par mørke bukser og sko og finde det mest drabelige våben, og så skal din udklædning nok blive skræmmende. Med dette kostume har du også mulighed for at blive Jon Snow fra Game of Thrones.

Find Game of Thrones kostume til voksne hos Temashop

games of thrones kostume til voksne northman kappe northman kostume til voksne

Northman kappe – kostume til voksne

Gør dig klar til at kæmpe for din plads på tronen! Iført denne smarte kappe er du klar, når vinteren kommer, og ulvene hyler! Der er kun plads til en person på den eftertragtede trone – og det er selvfølgelig dig, som skal sejre, klar til at bestemme over hele verden! Iført denne smarte kappe er du klar, når vinteren kommer!

Find Game of Thrones kostume til voksne hos Coolstuff

 

games of thrones kostume til voksne northern knight kappe kostume til kvinder

Northern Knight kappe

Når du klæder dig ud som en mægtig stridsprinsesse, stor krigerkonge eller bare ruster dig til at overleve en usædvanligt blodig familiesammenkomst, dur det ikke med dunjakke og skivanter. Vælger du denne kappe, er du klar, når vinteren kommer!

Find Game of Thrones kostume til voksne hos Coolstuff

games of thrones kostume til voksne dragedronning kostume grå kjole

Dragedronnging kostume til kvinder

Pas på, min drage spyr ild! Ja, i dette cool kostume forvandles du til den mægtige dragedronning, klar til at kæmpe for dit rige! Dine ildspyende drager jager en skræk i livet på dine fjender, og hvis nogen forsøger at vælte dig af tronen, har du hele din hær til at hjælpe dig! Iført dette kostume til voksne forvandles du til en elegant og mægtig dragedronning!

Find Game of Thrones kostume til voksne hos Coolstuff

games of thrones kostume til voksne sort ridder kostume til mænd karnevalskostume til mænd sidste skoledag kostume rusfest kostume fastelavnskostume til voksne

Sort ridder – Game of Thrones kostume til voksne

Vinteren kommer! Ønsker du også at deltage i resten af verdens Game of Thrones-hysteri og klæde dig ud som en ridder til den næste karnevals- eller halloweenfest? Så har du den rigtige udklædning her. Med Ridder Sort Kostume kan du ligne en af karaktererne i Game of Thrones, en almindelig middelalderlig ridder eller måske en ridder fra eventyrene. Det eneste der mangler nu er en hest! Men den kan du også undvære, bare du har masser af heltemod. Ridder Sort Kostume består af en sort frakke i imiteret læder med sølvfarvede manchetter og bælte samt en lækker sort jakke med snydepels på skuldrene.

Find Game of Thrones kostume til voksne hos PartyKing

 

Game of Thrones voksenkostume til kvinder

games of thrones kostume til voksne dragedronning kostume game of thrones kostume til kvinder

 

Game of Thrones voksenkostume til mænd

games of thrones kostume til voksne dragedronning kostume game of thrones kostume til mænd

 

LÆS OGSÅ: Kongekostume til mænd

LÆS OGSÅ: Viking kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Ridder kostume til voksne

 

Indlægget Game of Thrones kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Game of Thrones kostume til voksne

error: Content is protected !!