Konge kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ønsker du at være konge for en dag?

Så et konge kostume til voksne til det oplagte kostume til den kommende temafest, sidste skoledag eller karneval.

De fleste drømmer i det skjulte om at være konge, måske bare for en stund… så kunne man rigtig få ordnet alt det der er vigtig og så er der også noget fedt og at være ham med kronen og den lange kåbe ik? 

Der findes mange forskellige kendte konger, vi nævner i flæng: The King of Rockin Roll, Løvernes Konge, King Kong, Kong Arthur, En Middelalder konge og Kong Balthazar. Og så er der kongen fra alle eventyrerne – en rigtig royal konge med den lange kåbe og den ufatteligt smukke krone. 

Som konge til årets udklædningsfest er du sikker på at få en masse opmærksomhed – og det skal du også kræve – du er jo kongen ik? Find din dronning til ballet og fest til den lyse morgen.

Er du på udkig efter et konge kostume er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et konge kostume, uanset om du er til de historiske konger eller om du er til de sjove eller klassiske konge kostumer. 

Skal du klædes ud som konge? Du finder de fineste og flotteste kongekostumer her. Find et konge kostume til voksne her:

konge kostume til voksne middelalder konge kongekåbe kongekrone kongekostume til karneval konge udklædning kostume til sidste skoledag

Middelalderkonge kostume

Klæd dig ud som en mægtig konge fra middelalderren i dette fine kostume. Passer også meget godt, hvis du skal klædes ud som den magtsyge Kong Joffrey fra den populære tv-serie Game Of Thrones!

Find dit Middelalder konge kostume hos Temashop

 

Hellig konge kostume - Konge kostume til voksne

Hellig Royal Konge Kostume

Konge krone og kappe i rød med flotte og royale detaljer – mere majestætisk bliver det vist ikke. Så find din indre konge frem og tag din dronning under armen til næste temafest, iført denne fantastisk sag.

Find kostumet hos Temashop

kong henry kostume Kong Henry 8. udklædning til voksne kongekostume kostumeuniverset

Kong Henry d. 8. kostume

Ifør dig dette Henry VIII Deluxe Kostume, og rejs tilbage til år 1509, hvor du kan leve sig ind i rollen, som Englands ottende magtfulde konge. Siddende på din trone iført sættets flotte røde jakke og grå bukser er du elsket af alle bønder og godsejere der kommer forbi slottet for at deltage i din audiens.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Konge kostume til børn

SE OGSÅ: Dronning kostume til voksne

SE OGSÅ: Prins kostume til voksne

Indlægget Konge kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!