Konge kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ønsker du at være konge for en dag?

Så et konge kostume til voksne til det oplagte kostume til den kommende temafest, sidste skoledag eller karneval.

De fleste drømmer i det skjulte om at være konge, måske bare for en stund… så kunne man rigtig få ordnet alt det der er vigtig og så er der også noget fedt og at være ham med kronen og den lange kåbe ik? 

Der findes mange forskellige kendte konger, vi nævner i flæng: The King of Rockin Roll, Løvernes Konge, King Kong, Kong Arthur, En Middelalder konge og Kong Balthazar. Og så er der kongen fra alle eventyrerne – en rigtig royal konge med den lange kåbe og den ufatteligt smukke krone. 

Som konge til årets udklædningsfest er du sikker på at få en masse opmærksomhed – og det skal du også kræve – du er jo kongen ik? Find din dronning til ballet og fest til den lyse morgen.

Er du på udkig efter et konge kostume er du kommet til det rette sted. Nedenfor ses de mange muligheder for et konge kostume, uanset om du er til de historiske konger eller om du er til de sjove eller klassiske konge kostumer. 

Skal du klædes ud som konge? Du finder de fineste og flotteste kongekostumer her. Find et konge kostume til voksne her:

konge kostume til voksne middelalder konge kongekåbe kongekrone kongekostume til karneval konge udklædning kostume til sidste skoledag

Middelalderkonge kostume

Klæd dig ud som en mægtig konge fra middelalderren i dette fine kostume. Passer også meget godt, hvis du skal klædes ud som den magtsyge Kong Joffrey fra den populære tv-serie Game Of Thrones!

Find dit Middelalder konge kostume hos Temashop

konge kostume til voksne religiøs konge de vise mænd kostume kongekostume til karneval konge udklædning kostume til sidste skoledag

Bibelsk konge kostume

Du bliver en rigtig fin bibelsk konge i denne drøm af en kongekjole. Skønt konge kostume, der leder tankerne hen mod en mere bibelsk tid. Kostumet kan også sagtens gå som et de vise mænd kostume. Så hvis du vil dele vandende til næste temafest, er dette kostume perfekt.

Find kostumet hos Temashop

Hellig konge kostume - Konge kostume til voksne

Hellig Royal Konge Kostume

Konge krone og kappe i rød med flotte og royale detaljer – mere majestætisk bliver det vist ikke. Så find din indre konge frem og tag din dronning under armen til næste temafest, iført denne fantastisk sag.

Find kostumet hos Temashop

egyptisk konge kostume - Konge kostume til voksne

Egyptisk konge kostume

Anskaf dig dette mægtige egyptiske kongekostume til festen. Den statelige kongekrone i egyptisk design og tunikaen med gulddetaljer forvandler dig til aftenens konge! Kostumet inkluderer en sort tunika med en rund krave og et bælte i guldfinish med hængende tøjstykke foran. Der medfølger også en matchende hovedbeklædning og et par armbeskyttere.

Find kostumet hos Partyking

Kong arthur kappe 450x450 - Konge kostume til voksne

Kong Arthur kappe

At klæde sig som Kong Arthur til den næste udklædningsfest vil bogstaveligt talt gøre dig til udklædningskonge. Denne kappe er desuden utroligt dejlig at have på, så du også kan anvende den i hverdagen, hvis du elsker at være konge.

Find den hos Partyking

kongekappe 450x450 - Konge kostume til voksne

Kongekappe 

Er man kongen af næsten alt, må man vil også bære en kongekappe? Er man konge, så er man det ligesom… Kongekappe Rød med Plys er en virkelig flot kappe i skønt materiale, som ligner en typisk kappe, som konger havde på før i tiden. Kappen måler ca 140 cm lang og passer godt til kongekostumer eller for eksempel 1800-tals-kostumefester. 

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Konge kostume til børn

SE OGSÅ: Dronning kostume til voksne

SE OGSÅ: Prins kostume til voksne

Indlægget Konge kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!