Sjove julekostumer til voksne

Skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så er et af disse sjove julekostumer til voksne den oplagte udklædning. 

For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden. Men med et af disse sjove julekostumer til voksne bliver julen meget sjovere.

Men til julen hører sig også julefester og julefrokoster, nogle af disse fester kræver at man dukker op i pænt tøj og så er der andre fester hvor der gåes all-in på kostumet. Der findes et hav af flotte jule kostumer hvad enten man ønsker at blive klædt ud som julemanden, nisse, Rudolf, Snemand mm. 

Men hvorfor komme som alle andre, når man kan få sit helt unikke og sjove kostume, som gør at man bliver festens midtpunkt?

Skærmbillede 2017 10 29 kl. 09.53.17 812x1024 - Sjove julekostumer til voksne

Juleknallert kostume

Bliv en levende knallert i dette sjove kostume. Duk op til julefrokosten eller på jobbet udklædt som en knallert. Du kommer til at få en masse glade grin. Perfekt når du ikke ved hvad du skal give i gave – giv i stedet dig selv i form af en knallert! Knallert Blåt Kostume er en blå knallert med sølvfarvede stjerner og striber. Den er fremstillet i 100% polyester. Du tager den nemt på dig og stikker hovedet ud af hullet.

Find juleknallert kostume hos Temashop

 

peberkagemand kostume til voksne 450x450 - Sjove julekostumer til voksne

Peberkagemand kostume

Den meget omdiskuterede peberkagemand er kommet for at blive! Tag kostumet på til børnenes luciaoptog eller anvend det, når der skal serveres julebag på selve juleaften. Dette kostume består af en brun trøje med hvid krave og trykte hvide detaljer. Desuden indgår der et par brune bukser samt en matchende brun hat med hvide trykte detaljer.

Find kostumet hos Partyking

juledæmon kostume til voksne 450x450 - Sjove julekostumer til voksne

Juledæmon kostume

Ahaaa… Så det er altså DENNE er “julenisse” som giver julegaver til alle børn, som IKKE har været søde i år. Ikke mærkeligt at der er mange børn,som er bange for nissen! De har jo fået den helt forkerte opfattelse af, hvem julenissen egentlig er, og det er næppe denne forfærdelige juledæmon. Og han giver julegaver i andre former, end hvad den rigtige julemand gør…
Juledæmon Kostume indeholder en overall i brun imiteret pels med hale og en brystdel af stofmateriale samt et par røde og slidte nissebukser med sort bælte, og et par matchende benovertræk i imiteret pels.
Der medfølger også en realistisk dæmonmaske af latex med lange horn, langt sort hår og skæg. Sidst men ikke mindst indgår også et par dæmonhænder af latexmateriale.

Find kostumet hos Partyking

santakini 450x450 - Sjove julekostumer til voksne

Santakini

Sørg for at der er noget for alle i julemandens sæk ved at give denne julede santakini til din elskede, eller køb den til dig selv og overrask hele familien julemorgen.  Santakini inspireret af Borats mankini, bare i en herlig rød farve med hvide kanter. Der medfølger endda en fluffy nissehue til at matche dit nye juleoutfit med.

Find kostumet hos Partyking

dick i a box bostume til voksne 450x450 - Sjove julekostumer til voksne

D*ck In A Box Kostume

Når din kæreste har fødselsdag eller har gjort noget godt, ja så vil man jo overraske med en lille gave, og hvordan gør man det bedst? Med en pakke… indeholdende… en penis! Med dette frække kostume får du ikke bare skinnende discotøj, du får også en pakke indeholdende en rigtig stor penis! Et lille usmageligt kostume, som vil gå rent ind til alt fra halloween til Valentinsdag! D*ck In A Box Kostume er et rigtig sjovt, og lidt upassende kostume, som består af en jakke, et par bukser, en vest, en gaveæske og en penis (indeni æsken).

Find kostumet hos Partyking

opposuits jakkesæt til julefrokost 450x450 - Sjove julekostumer til voksne

OppoSuits jule jakkesæt

Den lidt mere konservative nisse klæder sig selvfølgelig i rødt tøj med hvide kanter på, men når julen er ovre og sæsonafslutningsfesten står for døren, hopper nissefar i det lidt pænere jakkesæt. Måske ligner det dragten på billedet her? Det ved man ikke med sikkerhed, men antageligvis er det noget i den stil!
OppoSuits Quilty Pleasure Kostume tilhører OppoSuits’ julekollektion, og er et af de mest klassisk inspirerede jakkesæt med sit patchwork-mønstrede udseende.

Find jakkesættet hos Partyking

Skærmbillede 2019 08 08 kl. 14.39.41 253x450 - Sjove julekostumer til voksne

Nissehue kostume

Dette nissehuekostume er lavet itl voksne og består af et let og fleksibelt kostume med 2 store huller til armene og et lille hul til dit hoved. Kostumet er lavet så det nemt sidder på hovedet (Kun kostumet følger med). Dette humoristiske kostume er perfekt til sjov til jul!

 

Find kostumet hos Vegaoo

Sjove julekostumer til voksne

sjove julekostumer til voksne - Sjove julekostumer til voksne

 

LÆS OGSÅ: Juletræskostumer til voksne

SE OGSÅ: Oppustelige julekostumer til voksne

SE OGSÅ: Nisse kostume til voksne

Indlægget Sjove julekostumer til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Sjove julekostumer til voksne

error: Content is protected !!