Sjove julekostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så er et af disse sjove julekostumer til voksne den oplagte udklædning. 

For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden. Men med et af disse sjove julekostumer til voksne bliver julen meget sjovere.

Men til julen hører sig også julefester og julefrokoster, nogle af disse fester kræver at man dukker op i pænt tøj og så er der andre fester hvor der gåes all-in på kostumet. Der findes et hav af flotte jule kostumer hvad enten man ønsker at blive klædt ud som julemanden, nisse, Rudolf, Snemand mm. 

Men hvorfor komme som alle andre, når man kan få sit helt unikke og sjove kostume, som gør at man bliver festens midtpunkt?

Skærmbillede 2017 10 29 kl. 09.53.17 812x1024 - Sjove julekostumer til voksne

Juleknallert kostume

Bliv en levende knallert i dette sjove kostume. Duk op til julefrokosten eller på jobbet udklædt som en knallert. Du kommer til at få en masse glade grin. Perfekt når du ikke ved hvad du skal give i gave – giv i stedet dig selv i form af en knallert! Knallert Blåt Kostume er en blå knallert med sølvfarvede stjerner og striber. Den er fremstillet i 100% polyester. Du tager den nemt på dig og stikker hovedet ud af hullet.

Find juleknallert kostume hos Temashop

 

peberkagemand kostume til voksne 450x450 - Sjove julekostumer til voksne

Peberkagemand kostume

Den meget omdiskuterede peberkagemand er kommet for at blive! Tag kostumet på til børnenes luciaoptog eller anvend det, når der skal serveres julebag på selve juleaften. Dette kostume består af en brun trøje med hvid krave og trykte hvide detaljer. Desuden indgår der et par brune bukser samt en matchende brun hat med hvide trykte detaljer.

Find kostumet hos Partyking

julejakkesæt til herre jakkesæt til jul mand rødt jakkesæt xmas jakkesæt xmas suit tøj til julefrokost

OppoSuits jule jakkesæt

Den lidt mere konservative nisse klæder sig selvfølgelig i rødt tøj med hvide kanter på, men når julen er ovre og sæsonafslutningsfesten står for døren, hopper nissefar i det lidt pænere jakkesæt. Måske ligner det dragten på billedet her? Det ved man ikke med sikkerhed, men antageligvis er det noget i den stil!
OppoSuits Quilty Pleasure Kostume tilhører OppoSuits’ julekollektion, og er et af de mest klassisk inspirerede jakkesæt med sit julemønstrede udseende.

Find jakkesættet hos Partyking

 

sjovt julekostume skov juleudklædning carry med julemand ride on julemand kostume til voksne

“Ride on” julemanden 

Julemanden er ikke kun magisk i den forstand, at han kan presse sig gennem trange skorstene, på trods af hans runde julemave, og fare frem på sin kane oppe i luften med alle sine julerensdyr. 

Find kostumet hos PartyKing

juletræ kostume til voksne juletræ udklædning sjovt julekostume til voksne

Juletræ kostume

Skønt kostume til årets julefrokost! Nu er det jul igen! Superfestlig juletræsdragt, som garanteret er meget mere behagelig at have på, end hvis det havde været ægte gran.

Find kostumet hos Partyking

 

julekostume kalkunkostume til voksne kalkun udklædning oppusteligt julekostume

Sjovt oppusteligt kostume til voksne

Hvis du er på udkig efter et utraditionelt kostume, så behøver du ikke lede længere. Hop i dette sjove oppustelige kostume og forvandl dig om til en julekalkun.

Find kostumet hos Temashop

 

guds gave til kvinder kostume gavekostume til voksne

Guds Gave til dig – kostume

Er du Guds gave til kvinder? Så overvej dette kostume. Det kan anvendes til julefrokost eller enhver anden lejlighed til at fortælle omverden, hvilke gave du er!

Find kostumet hos Temashop

 

Sjove julekostumer til voksne

sjove julekostumer til voksne - Sjove julekostumer til voksne

 

LÆS OGSÅ: Juletræskostumer til voksne

SE OGSÅ: Oppustelige julekostumer til voksne

SE OGSÅ: Nisse kostume til voksne

Indlægget Sjove julekostumer til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!