Juletræ kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så kunne et juletræskostume kostume til voksne, være den oplagte udklædning.

Et juletræ kostume til voksne er det perfekte kostume til at sætte gang i årets julefest.

På loftet sidder nissen med sin julegrød,
sin julegrød, så god og sød,
han nikker, og han spiser, og han er så glad
for julegrød er hans bedste mad.
Men rundt omkring står alle de små rotter,
og de skotter, og de skotter:
“Vi vil så gerne ha’ lidt julegodter,”
og de danser, danser rundt i ring.

Dette er nok en af de sange som de fleste af os forbinder med julen og det er da også en populær sang når der skal danses rundt om juletræet, særligt blandt de yngre deltagere.

Men juletræet er faktisk en nyere tradition, end troen på nisser. Juletræet er også alt andet end dansk, selvom vi gerne havde stået for den opfindelse.

Der findes ikke noget mere dansk end juletræet, synes de fleste.
Men juletræet har kun været i den danske julestue i godt 200 år. Det kom fra Tyskland, og det første stod så vidt man ved på godset Holsteinsborg på Sydsjælland i 1808.

Derfra spredte det sig langsomt til borgerskabet og derfra til præsteskabet og lærerstanden. Det første københavnske juletræ stod, så vidt man ved, i 1811 hos familien Lehmann, hvis lille søn Orla senere kom til at spille en stor rolle for Grundlovens indførelse. 

Salmedigteren B.S. Ingemann forelskede sig i juletræet ved første øjekast hos sin forlovedes forældre.

Allerede små 100 år efter introduktionen havde de fleste danskere et juletræ eller det, der lignede. For juletræer var endnu så dyre, at mange arbejdere og andre lavtlønsgrupper måtte improvisere med et kosteskaft med grene på, en grøntsagsstok og så videre.

I tiden op mod Anden Verdenskrig blev juletræet imidlertid så billigt, at det blev allemandseje. Og i dag kan de færreste forestille sig en jul uden det grønne træ midt i stuen, behørigt pyntet. For slet ikke at tale om at hente juletræet hjem. Det er nemlig blevet en hel begivenhed, især hvis man kan få lov til selv at fælde træet ude i skoven. 

Et juletræ kostume til voksne kan både bruges til jul, julefrokost, Fastelavn,  og fødselsdagen/temafesten udklædning. 

Juletræ kostume til voksne

 

juletræ kostume til voksne juletræ kostume til kvinder juletræ udklædning julefrokost kostume

Juletræskjole til kvinder

Nu kan du lyse et hvert lokale op, når du tropper op i dette klassiske juletræskostume. Du bliver uden tvivl samlingspunktet for alle under udklædningsfesten. Kostumet indeholder kjole og tilhørende hat. Find et par passende strømpebukser og du er klar til julefrokost

Find juletræ kostume hos Temashop

juletræ kostume til voksne juletræ kostume til kvinder juletræ udklædning julefrokost kostume udklædning

Festligt Juletræ kostume til voksne

Juletræ kostume til voksne, i form af en kjole med julepynt og et hårbånd med julestjerne. Fuldend looket med et par strømpebukser. Kostumet er perfekt til et julearrengement. Perfekt kostume til julearrangementer som juleafslutning, julestue, julebal, julefrokost eller andre hyggelige dage i december.

Find det festlige juletræ kostume hos Temashopjuletrækostume juletræ udklædning voksne julefrokostkostume julefrokost kostume til voksne

Juletræskostume til både mænd og kvinder

Klæd dig ud som et skønt og grønt juletræ og du og de andre festdeltagere, vil straks komme i julefeststemning. Dette kostume er gennemført og festligt, og du er garanteret glade smil og højt humør omkring dig, når du danser rundt som juletræ til julefrokosten. 

Find kostumet hos Temashop

 

juletræ udklædning julefest kostume juletræskostume til voksne

Festlig Julefest udklædning

Klæd dig ud som et fint juletræ i dette sjove kostume i grøn og med pynt. Kostumet består af en heldragt og festlig hat som fuldender det festlige kostume. Spred julestemning på kontoret, til julefrokosten eller julefesten. 

Find kostumet hos Temashop

 

juletræ kostume til voksne tilbehør

 

Fuldend dit juletræskostume med en juletræshat, julebriller eller andet juletilbehør. Find et stort udvalg af jule tilbehør hos Temashop.

Hvilket juletræ kostume til voksne leder du efter?

collage 32 1024x451 - Juletræ kostume til voksne

juletræ kostume til voksne sjovt julekostume til voksne juletræ udklædning juletræspynt

LÆS OGSÅ: Juletræskostume til børn

LÆS OGSÅ: Sjove julekostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Alfe kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Rudolf kostume til voksne

 

Indlægget Juletræ kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

2 meninger om “Juletræ kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!