Juletræ kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn der skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så kunne et juletræ kostume kostume til børn, være den oplagte udklædning.

En juletræ kostume til børn, er det perfekte julekostume til årets julefest.

På loftet sidder nissen med sin julegrød,
sin julegrød, så god og sød,
han nikker, og han spiser, og han er så glad
for julegrød er hans bedste mad.
Men rundt omkring står alle de små rotter,
og de skotter, og de skotter:
“Vi vil så gerne ha’ lidt julegodter,”
og de danser, danser rundt i ring.

Dette er nok en af de sange som de fleste af os forbinder med julen og det er da også en populær sang når der skal danses rundt om juletræet, særligt blandt de yngre deltagere.

Men juletræet er faktisk en nyere tradition, end troen på nisser. Juletræet er også alt andet end dansk, selvom vi gerne havde stået for den opfindelse.

Historien om juletræet

Der findes ikke noget mere dansk end juletræet, synes de fleste.
Men juletræet har kun været i den danske julestue i godt 200 år. Det kom fra Tyskland, og det første stod så vidt man ved på godset Holsteinsborg på Sydsjælland i 1808.

Derfra spredte det sig langsomt til borgerskabet og derfra til præsteskabet og lærerstanden. Det første københavnske juletræ stod, så vidt man ved, i 1811 hos familien Lehmann, hvis lille søn Orla senere kom til at spille en stor rolle for Grundlovens indførelse. 

Salmedigteren N.F.S. Grundtvig var i starten ikke begejstret for det grønne træ, som han kaldte en udvandet form for kristendom. Senere mente han dog, at det var sendt til os fra Vorherre selv. Salmedigteren B.S. Ingemann forelskede sig imidlertid i juletræet ved første øjekast hos sin forlovedes forældre.

Allerede små 100 år efter introduktionen havde de fleste danskere et juletræ eller det, der lignede. For juletræer var endnu så dyre, at mange arbejdere og andre lavtlønsgrupper måtte improvisere med et kosteskaft med grene på, en grøntsagsstok og så videre.

I tiden op mod Anden Verdenskrig blev juletræet imidlertid så billigt, at det blev allemandseje. Og i dag kan de færreste forestille sig en jul uden det grønne træ midt i stuen, behørigt pyntet. For slet ikke at tale om at hente juletræet hjem. Det er nemlig blevet en hel begivenhed, især hvis man kan få lov til selv at fælde træet ude i skoven. 

Et juletræ kostume til børn kan både bruges til jul, Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten udklædning. 

Juletræ kostume til børn

juletræskostume til børn juletræ kostume til børn julekostume til børn juletræ kostume til piger juletræ udklædning børn udklædning til julefoto juletræskostume til drenge

Juletræ kostume til børn

Nu kan dit barn lyse et hvert lokale op, når han eller hun tropper op i dette klassiske juletræskostume. Det bliver uden tvivl samlingspunktet for alle under udklædningsfesten. Kostumet indeholder tunika og hat med stjerne i toppen.

Find juletræ kostume hos Temashop

 

julestjerne kostume til barn stjerne udklædning guld kostume til barn juleudklædning børn

Julestjerne udklædning

Nu kan de mindste skinne som stjerner på himlen eller som stjernen i toppen af juletræet. Kostumet vil afgjort sprede julehumør!

Find kostumet hos Temashop

Hvilket juletræ kostume til børn leder du efter?

collage 31 1024x461 - Juletræ kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Nisse kostume til børn

LÆS OGSÅ: Juletræ kostume til voksne

Indlægget Juletræ kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

3 meninger om “Juletræ kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!