Bowling kostume til voksne

Et retro bowling kostume til voksne er et oplagt kostume til fastelavn, karneval, sidste skoledag eller festen med sportstema eller amerikansk tema. 

Klæd dig ud med et bowling kostume og du vil øjeblikkeligt påvirke festens festligheder med din ankomst til festlighederne.

Bowling bliver dyrket som dels sportsgren med turneringer og som underholdning. Der findes en række varianter af bowling. I Danmark dyrkes langt overvejende 10-kegle-bowling. Bowling er en kendt amerikaner sport, da amerikanerne er vilde med bowling. En af de mest kendte bowlere er nok Fred Flintstone.

Klæd dig ud med et bowling voksenkostume  – enten som bowler eller sjovere – med et glimt i øjet. Find dit bowling kostume til voksne her:

bowling kostume til voksne 50er kostume bowling udklædning bowling tøj

Bowling uniformen

Denne super seje bowling t-shirt er perfekt til festen med 50’er tema eller til en anden udklædningslejlighed. Bag på t-shirten står der ‘Strike It Lucky’.

Find kostumet hos Temashop

bowling kostume bowling kegle kostume sportskostume amerikansk kostume til voksne 50er kostume

Bowling kegle kostume til voksne

Skal du tage kegler ved den næste udklædningsfest, er dette fantastisk sjove oppustelige kostume lige noget for dig. En bowlingkegle! Hvis du skal fuldende looket, så få en ven med på idéen, så I får en STRIKE for jeres indsats! Kostumet inkluderer et oppusteligt kostume formet som en bowlingkegle. Det er hvidt med røde ringe rundt om halsen. Sættet har elastiske manchetter i ærmer og bukseben, ligesom der er et hul til ansigtet. Cifrene 1-10 medfølger, og disse kan sættes på dragten.

Find kostumet hos PartyKing

 

bowling kugle kostume bowling kostume bowlingkugle udklædning til kvinder retro kostume

Bowlingkugle voksenkostume

Kostume med plads til maven! Strike! Dette kostume forestillende en bowlingkugle består af en sort dragt med tre hvide prikker. Det stive stof gør at dragten holder sin runde form. Dette sjove kostume er perfekt til udklædningsfester!

Find kostumet hos Vegaoo

bowling kegle kostume bowling udklædning keglekostume til voksne sportskostume til voksne hvidt kostume til voksne amerikansk kostume til voksne

Bowling kegle kostume til voksne

Bowlingkegle-kostume til voksne i let skumgummi. Kostumet består af en hvid overall med to røde bånd i polyestersatin foran. En hvid hætte forestiller keglens top. Man ind i kostumet, som når til knæene. Perfekt til udklædningsfesten.

Find kostumet hos Vegaoo

 

bowling par kostume til voksne amerikansk udklædning til voksne 4th july kostume til voksne parkostume usa kostume til voksne

Bowling par kostume til voksne

Bowlingkuglekostume: Dette kostume forestillende en bowlingkugle består af en sort dragt med tre hvide prikker. Det stive stof gør at dragten holder sin runde form. Dette sjove kostume er perfekt til udklædningsfester!

Keglekostume til voksne: Bowlingkegle-kostume til voksne i let skumgummi. Kostumet består af en hvid overall med to røde bånd i polyestersatin foran. En hvid hætte forestiller keglens top. Man ind i kostumet, som når til knæene. Perfekt til udklædningsfesten.

Find kostumerne hos Vegaoo

 

 

SE OGSÅ: Cheerleader kostume til voskne

SE OGSÅ: Par kostumer til karneval

SE OGSÅ: Baseball kostume til voksne

 

Indlægget Bowling kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Bowling kostume til voksne

error: Content is protected !!