Bowling kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Et retro bowling kostume til voksne er et oplagt kostume til fastelavn, karneval, sidste skoledag eller festen med sportstema eller amerikansk tema. 

Klæd dig ud med et bowling kostume til voksne og du vil øjeblikkeligt påvirke festens festligheder med din ankomst til festlighederne.

Bowling bliver dyrket som dels sportsgren med turneringer og som underholdning. Der findes en række varianter af bowling. I Danmark dyrkes langt overvejende 10-kegle-bowling. Bowling er en kendt amerikaner sport, da amerikanerne er vilde med bowling. En af de mest kendte bowlere er nok Fred Flintstone.

Et bowling kostume er et sjovt kostume der kan bruges til flere forskellige lejligheder, som f.eks. sidste skoledag, fastelavnsfesten eller karneval.

Klæd dig ud med et bowling voksenkostume  – enten som bowler eller sjovere – med et glimt i øjet. Find dit bowling kostume til voksne her:

bowling kostume til voksne 50er kostume bowling udklædning bowling tøj

Bowling uniformen

Denne super seje bowling t-shirt er perfekt til festen med 50’er tema eller til en anden udklædningslejlighed. Bag på t-shirten står der ‘Strike It Lucky’.

Find kostumet hos Temashop

Listen med bowling kostumer til voksne bliver løbende opdateret. Fandt du ikke det kostume du søgte efter, så kunne prøv at tjekke disse kategorier: 

SE OGSÅ: Cheerleader kostume til voskne

SE OGSÅ: Par kostumer til karneval

SE OGSÅ: Baseball kostume til voksne

 

Indlægget Bowling kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!