Bowling kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Et retro bowling kostume til voksne er et oplagt kostume til fastelavn, karneval, sidste skoledag eller festen med sportstema eller amerikansk tema. 

Klæd dig ud med et bowling kostume til voksne og du vil øjeblikkeligt påvirke festens festligheder med din ankomst til festlighederne.

Bowling bliver dyrket som dels sportsgren med turneringer og som underholdning. Der findes en række varianter af bowling. I Danmark dyrkes langt overvejende 10-kegle-bowling. Bowling er en kendt amerikaner sport, da amerikanerne er vilde med bowling. En af de mest kendte bowlere er nok Fred Flintstone.

Et bowling kostume er et sjovt kostume der kan bruges til flere forskellige lejligheder, som f.eks. sidste skoledag, fastelavnsfesten eller karneval.

Klæd dig ud med et bowling voksenkostume  – enten som bowler eller sjovere – med et glimt i øjet. Find dit bowling kostume til voksne her:

bowling kostume til voksne 50er kostume bowling udklædning bowling tøj

Bowling uniformen

Denne super seje bowling t-shirt er perfekt til festen med 50’er tema eller til en anden udklædningslejlighed. Bag på t-shirten står der ‘Strike It Lucky’.

Find kostumet hos Temashop

bowling kostume bowling kegle kostume sportskostume amerikansk kostume til voksne 50er kostume

Bowling kegle udklædning til voksne

Skal du tage kegler ved den næste udklædningsfest, er dette fantastisk sjove oppustelige kostume lige noget for dig. En bowlingkegle! Hvis du skal fuldende looket, så få en ven med på idéen, så I får en STRIKE for jeres indsats! Kostumet inkluderer et oppusteligt kostume formet som en bowlingkegle. Det er hvidt med røde ringe rundt om halsen. Sættet har elastiske manchetter i ærmer og bukseben, ligesom der er et hul til ansigtet. Cifrene 1-10 medfølger, og disse kan sættes på dragten.

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Cheerleader kostume til voskne

SE OGSÅ: Par kostumer til karneval

SE OGSÅ: Baseball kostume til voksne

 

Indlægget Bowling kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!