Golfspiller kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal I holde temafest i sportsverden, eller er I på jagt efter et fedt og anderledes fastelavnskostume?

Så kunne et golfspiller kostume til voksne være en oplagt udklædning til den kommende temafest, halloween eller til fastelavn.

De fleste har hørt om sporten, men det er ikke alle der forstår golfudtryk som birdie, eagle, turf, duff og par. 

Golf er et præcisionsspil på græsbane, hvor spilleren med forskellige køller skal slå en bold i hul på færrest mulige slag. En golfbane med internationale mål har 18 huller, som spilles i en bestemt rækkefølge. For hvert hul er der et udslagssted (tee), og afstanden fra tee til hullet kan variere fra ca. 100 m til mere end 500 m. For at lette overblikket har hvert hul en par, en idealscore for en elitespiller. Huller, der er “kortere” end 227 m, er normalt par 3, fra 227 m til 436 m par 4 og “længere” end 436 m par 5.

Det er typisk en sport for ældre og seniorer og så er golf en forholdsvis dyr udstyrssport. Hertil kommer gebyr for at spille og medlemskontingent af den lokale golfklub. Eliten i golfens verden er derimod ikke seniorer, men toptrænede sportfolk af begge køn.

Et golfspiller kostume til temafest eller fastelavn kunne se således ud:

golfspiller kostume golfspiller udklædning golf kostume sportskostume sport temafest udklædning

Golfspiller kostume til voksne

Sving dig til det sidste hul på golfbanen med dette stilede golf-outfit. Kostumet som mandlig golfspiller inkluderer en grøn-gul og diamantmønstret trøje med gule ærmer og et par ternede golfshorts. Der medfølger også en matchende sløjfe, en hvid handske med grønne detaljer og en hvid kasket med skygge, der giver et autentisk golfer-look. Brug din egen golfkølle for et komplet outfit.

Find kostumet hos Temashop

Golfspiller kostume til kvinder 450x450 - Golfspiller kostume til voksne

Golfspiller kostume til kvinder

Dette golfoutfit indeholder alt det klassiske en kvindelig golfspiller bør klæde sig i. Kvindelig Golfspiller Sort/Hvidt Kostume indeholder en kort ternet nederdel i sort, grå og hvid samt en top med sort/hvid/grå-ternet mønster og en hvid klassisk golfkasket.

Find kostumet hos Partyking

 

SE OGSÅ: Fodbolddommer kostume

SE OGSÅ: Elektronik kostume til voksne

SE OGSÅ: Baseball spiller kostume til voksne

SE OGSÅ: Fodbold dommer kostume til voksne

Indlægget Baseball kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Golfspiller kostume til voksne

error: Content is protected !!