Charleston kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til fest med 1920erne tema. Klæd dig ud til sjov, spas og indtag gulvet med maner med et Charleston kostume til voksne.

Et Charleston kostume til voksne kan bruges til årets karneval, fastelavn, nytårsaften, sidste skoledag eller eller festen med 1920erne tema.

Er der en stilart til kvinder som 1920erne er særligt kendt for, så er det uden tvivl Charleston kjoler. I den periode søgte kvinderne øget selvstændighed, flere kom på arbejdsmarkedet, og kampen for kvindefrigørelse kunne skimtes. Det hele startede i USA, hvor stilen spredte sig. Charleston kjolerne var løse, korte og fyldt med frynser og pailletter, hårmoden dikterede en kortere frisure og pandebånd med fjer og sten.

Charleston er oprindeligt en dans der er opkaldt efter byen Charleston i South Carolina. Den kommer oprindeligt fra Vestafrika, men blev populær i USA i 1920’erne. I 1923 lavede pianisten James P. Johnson melodi ved navn “The Charleston”, den var med i Broadway showet “Runnin’ Wild” og blev en af de største hits i årtiet. Charleston kjolerne har sin inspiration i dansen, og de mange frynser bevæger sig nemlig flot, når man danser.

Der findes mange gode bud på et flot og moderigtigt Charleston kostume. Klædt ud i Charleston kjole er du sikker på at stjæle al opmærksomheden til temafesten:

 

charleston kjole guldkjole charleston kostume til voksne 1920erne kostume til kvinder

Charleston guld kjole

Smuk elegant guld luksus kostume til kvinder der er på vej til 1920erne fest. Kostumet i guld og bling henføre dig og alle andre til de skrælske 1920erne

Find kostumet hos Temashop

cjarleston kjole 1920erne temafest

Guld og sort charlestonkjole

Smuk og detaljeret 20’er kjole i sort og guld til gangster-temafesten. Overvej et cigaretrør og en boa og du er festklar. 

Find kostumet hos Temashop

 

flapper kjole rosa 20erne kostume til voksne charleston udklædning til voksne

Sart rosa flapper kjole

Elegant charleston inspireret kostume, der består af råhvid kjole med elegante detaljer, hat med blomst, blondehandsker og matchende cigaretholder. Hvis du også køber en fjerboa, er du med garanti klar til fest.

Find kostumet hos Temashop

Charleston danserinde kostume 278x450 - Charleston kostume til voksne

Charleston danserinde kostume

Så skal der festes og danses natten lang. Det bliver en sand fornøjelse at genopleve 20’erne i dette glamourøse og elegante kostume, og du vil stjæle alt opmærksomheden som sød charlestonpige! Kostumet består af kjole, handsker og hårbånd.

Find det hos Temashop

klassisk charleston kostume til voksne 265x450 - Charleston kostume til voksne

Klassisk Charleston kostume

Klæd dig på som en af 20’ernes lækre sild, i denne flotte klassiske Flapper med tilhørnede pandebånd og bolero. Kostumet kan bruges til 20’er festen, nytår eller andre festlige lejligheder. 

Find det hos Temashop

lyseblå charleston kjole 313x450 - Charleston kostume til voksne

Lyseblå Charleston kjole

Klæd dig ud som en smuk charleston diva fra 1920’erne med denne smukke lyseblå kjole med frynser. Kostumet indeholder kjole, pandebånd og halskæde.

Find kostumet hos Temashop

 

sexet charleston kostume 303x450 - Charleston kostume til voksne

Sexet Charleston kostume

Sexet, sort charleston pige kostume, der består af en sort kjole med pallietkant for oven og forneden og sølvfarvede frynser. Derudover medfølger et matchende pandebånd med fjer.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det Charleston kostume til voksne du ledte efter?

charleston kostume - Charleston kostume til voksne

SE OGSÅ: 1920erne kostume til voksne

SE OGSÅ: Badehotellet kostume til voksne

SE OGSÅ: Nytårs kostume til voksne

Indlægget Charleston kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!