Charleston kostume til voksne

Skal du til fest med 1920erne tema. Klæd dig ud til sjov, spas og indtag gulvet med maner med et Charleston kostume til voksne.

Et Charleston kostume til voksne kan bruges til årets karneval, fastelavn, nytårsaften, sidste skoledag eller eller festen med 1920erne tema.

Er der en stilart til kvinder som 1920erne er særligt kendt for, så er det uden tvivl Charleston kjoler. I den periode søgte kvinderne øget selvstændighed, flere kom på arbejdsmarkedet, og kampen for kvindefrigørelse kunne skimtes. Det hele startede i USA, hvor stilen spredte sig. Charleston kjolerne var løse, korte og fyldt med frynser og pailletter, hårmoden dikterede en kortere frisure og pandebånd med fjer og sten.

Charleston er oprindeligt en dans der er opkaldt efter byen Charleston i South Carolina. Den kommer oprindeligt fra Vestafrika, men blev populær i USA i 1920’erne. I 1923 lavede pianisten James P. Johnson melodi ved navn “The Charleston”, den var med i Broadway showet “Runnin’ Wild” og blev en af de største hits i årtiet. Charleston kjolerne har sin inspiration i dansen, og de mange frynser bevæger sig nemlig flot, når man danser.

Der findes mange gode bud på et flot og moderigtigt Charleston kostume. Klædt ud i Charleston kjole er du sikker på at stjæle al opmærksomheden til temafesten:

charleston kjole 360x450 - Charleston kostume til voksne

Sort Charleston kjole

Nyd stemningen fra de jazzede 20’ere i denne frynsede flapper kjole med matchende tilbehør. Husk at købe en lang perlekæde ved siden af, samt matchende tilbehør. Med denne charleston kjole bliver du så fin til 20er festen.

Find kostumet hos Temashop

Charleston danserinde kostume 278x450 - Charleston kostume til voksne

Charleston danserinde kostume

Så skal der festes og danses natten lang. Det bliver en sand fornøjelse at genopleve 20’erne i dette glamourøse og elegante kostume, og du vil stjæle alt opmærksomheden som sød charlestonpige! Kostumet består af kjole, handsker og hårbånd.

Find det hos Temashop

klassisk charleston kostume til voksne 265x450 - Charleston kostume til voksne

Klassisk Charleston kostume

Klæd dig på som en af 20’ernes lækre sild, i denne flotte klassiske Flapper med tilhørnede pandebånd og bolero. Kostumet kan bruges til 20’er festen, nytår eller andre festlige lejligheder. 

Find det hos Temashop

guld charleston kjole 450x450 - Charleston kostume til voksne

Guld Charleston kjole

Når du er inviteret til en stor fest i Charleston med live musik fra Louis Armstrong og Benny Goodman, er det vigtigt, at du klæder dig pænt. Det kan du nemt gøre med denne flotte flapperkjole fra Leg Avenue. Der er her tale om et flot kostume til dig, der elsker 20’erne. Kostumet er fremstillet af polyester og er meget dekorativt, hvilket også gør kjolen perfekt til at strutte rundt med ude på dansegulvet.

Find kostumet hos Partyking

regnbue charleston kjole 323x450 - Charleston kostume til voksne

Farverig Charleston kostume

Sæt lidt farver på 20’er festen med denne sprudlende charleston kjole. Sættet består af kjole med frynser og palliet pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

lyseblå charleston kjole 313x450 - Charleston kostume til voksne

Lyseblå Charleston kjole

Klæd dig ud som en smuk charleston diva fra 1920’erne med denne smukke lyseblå kjole med frynser. Kostumet indeholder kjole, pandebånd og halskæde.

Find kostumet hos Temashop

Charleston kjole plus size 322x450 - Charleston kostume til voksne

Sort/Sølv Charleston Plussize kostume

1920’erne var en tid hvor damerne gik i flotte glamourøse kjoler og hvor jazz musikkens bløde toner, flød ud i hele natklubben. klæd dig denne flotte charlestonskjole i ægte 20’er stil, find din partner og gør dansegulvet usikkert. Kostumet består af kjole og pandebånd.

Find det hos Temashop

charleston rød kjole 450x450 - Charleston kostume til voksne

Rød Charleston kjole

Denne jazzede røde kjole er det perfekte outfit til temafesten, der står i 1920’ernes tegn. Showtime Charleston er et kostume med en rød kjole i jazzet stil med lækre frynser og smalle, justerbare skulderstropper samt et matchende hårbånd med rød fjer.

Find kostumet hos Partyking

sexet charleston kostume 303x450 - Charleston kostume til voksne

Sexet Charleston kostume

Sexet, sort charleston pige kostume, der består af en sort kjole med pallietkant for oven og forneden og sølvfarvede frynser. Derudover medfølger et matchende pandebånd med fjer.

Find kostumet hos Temashop

rødt charleston kostume til voksne 243x450 - Charleston kostume til voksne

Sexet Charlestonkjole

Sexet charleston darling kostume, der består af en rød kjole med pallietkant og røde frynser. Derudover medfølger et matchende pandebånd med rød fjer. Så mangler du blot fjerboa og cigaretholderen, – og måske nogle lange fine handsker til at finpudse hele sættet med. Denne kjole er helt perfekt til 1920’er temafesten.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Charleston kostume til voksne du ledte efter?

charleston kostume - Charleston kostume til voksne

SE OGSÅ: 1920erne kostume til voksne

SE OGSÅ: Badehotellet kostume til voksne

SE OGSÅ: Nytårs kostume til voksne

Indlægget Charleston kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Charleston kostume til voksne

error: Content is protected !!