Badehotellet kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som en fra tiden omkring Badehotellet til den kommende temafest. Badehotellet kostumer til voksne er sjovt til fest og sjove lejligheder.

Badehotellet er TV2’s store succes serie. Livet på badehotellet har fået langt de fleste danskere til at side klistret til skærmen, uge efter uge. Serien har nu kørt i 6 sæsoner. Serien starter i sommeren 1928 med en meget ung Fie (Roselinde Mynster) der starter på Badehotellet, der drives af Hr. Andersen. Den yngste af gæsterne er frøken Madsen (Amalie Dollerup), der er ligeså ung og indleder første sæson med et væddemål med veninden om hvem der først går hele vejen med en mand.

I Badehotellets seks sæsoner er der siden sket en masse, for både personalet og gæsterne på det lille hotel. Ægteskaber, skilsmisser, graviditeter, kriminalitet, hemmeligheder, konkurs og tyske tendenser og udviklingen i Danmark påvirker livet for dem alle. I badehotellet er kostumer selvfølgelig tidssvarende med den tid fra 1928 til slut 1930erne. I starten var kjolerne korte og charleston inspirerede. Korte kjoler, lange perlekæder, pandebånd og korte frisure, var kendetegnende i de første sæsoner af Badehotellet. Senere kommer der mere længde på kjolerne og hattene bliver mere raffineret. Mændene går i jakkesæt. Det særlige for den tid er mønsteret i stoffet. Man brugte massere af struktur, striber og mørke farver. Seler, (hvide) slips, overskæg og slikhår, var et must i Badehotellets tid. 

Er du på udkig efter et Badehotellet kostume eller Badehotellet udklædning kan du finde inspiration nedenfor, hvor vi har samlet Badehotellet kostumer til inspiration. Et kostume i Badehotellet stil er oplagt til temafest med Badehotellet tema eller til 1920erne eller 1930erne tema.

badehotellet kostume badehotellet udklædning badehotellet kostume til voksne charleston kostume til kvinder charleston kjole

 

Slut 1920’erne kjole – Badehotellet kostume sæson 1 og 2

Gå efter det cool og sofistikerede look fra slut 1920’erne, når du er indbudt til en Badehotellet kostumefest! I dette kostume ligner du straks en, der hører hjemme på Badehotellet i klitterne. 

Find kostumet hos Temashop

badehotellet kostume badehotellet udklædning badehotellet kostume til voksne stribet jakkesæt 1920erne jakkesæt 1930erne hvidt slips badehotellet hr madsen kostume

Hr Weyse kostume – Badehotellet kostume til voksne

I dette fine stribede jakkesæt bliver du en klassisk Hr Weyse. Der er stil og klasse og 1930’erne i dette jakkesæt. Kostumet består af flip med slips, blazer og bukser. Hat og overskæg medfølger ikke.

Find kostumet hos Temashop

 

badehotellet kostume badehotellet udklædning badehotellet kostume til voksne 1920erne overskæg Hr Weyse overskæg

Hr. Weyse overskæg

Et overskæg eller moustache a la Hr Weyse. Det kan også bruges til et Hr. Madsen kostume. Supplér dit Badehotellet kostume med dette selvklæbende overskæg.

Find overskægget hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Gruppe kostumer

Indlægget Badehotellet kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

2 meninger om “Badehotellet kostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!