Rudolf kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes julet ud til den kommende julefest, julefrokost eller måske selveste juleaften, så er et Rudolf kostume til voksne, en oplagt udklædning.

For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden. Men hvad er julemanden uden Rudolf? Men et rudolf kostume til voksne kan selvfølgelig også bruges til fastelavn, for som man siger julen varer lige til påske.

De fleste af os har lært sangen om den kære Rudolf med den røde tud allerede fra barnsben. Sangen er en af de vel nok mest kendte julemelodier. Husker du ikke teksten, så har vi fundet den frem til dig her:

Kender I den om Rudolf

Kender I den om Rudolf
Rudolf med den røde tud.
Han var et gammelt rensdyr
om så højst mærkværdig ud.

Alle de andre rensdyr lo
så Rudolf han blev flov
over sin røde næse
Det var ikke spor af sjov.

Men en tåget julenat,
julenissen skreg:
“Jeg kan ikke finde vej,
Rudolf, kom og lys for mig”

Og I kan tro, at Rudolfs næse
lyste som et fyr.
Skål for de røde næser.
Dejligt juleeventyr.

Julemanden er afhænger af rensdyr der kan føre hans kane, når der skal bringes gaver ud til de artige børn. Fra starten da julemanden blev skitserer havde han otte rensdyr. ‘Rudolf med den røde tud’ er det niende rensdyr i flokken, og blev opfundet i 1939 af skribenten Robert L. May. Robert L. May fandt på historien om det uheldigt udseende rensdyr med den lysende rød tud, som blev drillet og hånet af de andre rensdyr.

Rudolfs forhånede næse blev dog julens redning, da en tæt tåge risikerede at sætte en stopper for julemandens gaveuddeling. Da julemanden var ved at aflevere gaver hos Rudolfs familie, så han, at det lyste rødt inde fra Rudolfs værelse. Julemanden bad derfor Rudolf om at flyve forrest i rensdyrflokken. Hans næse lyste så kraftigt, at det lykkes  forkanen at finde vej gennem tågen og gennemføre gaveuddelingen.

Rudolf udklædning er oplagt til både julefesten, julefrokosten, til udklædning til juleaften eller til fastelavn. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Rudolf kostume til voksne:

Skærmbillede 2017 10 14 kl. 13.54.59 - Rudolf kostume til voksne

Rudolf heldragt kostume

Ko, i denne sjove rudolf heldragt i behageligt materiale, så den er rigtig lækker at være i. Gør lidt ekstra ud af julefrokosten eller til andre festlige lejligheder.

Find Rudolf kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 10 14 kl. 13.58.51 - Rudolf kostume til voksne

Rudolf kostume

Nu kan du blive rensdyret Rudolf og hjælpe julemanden med at dele gaver ud. Din næse vil lede vej! 

Find Rudolf kostume hos Temashop

julemand på rudilf carry me rudolf kostume sjovt julekostume kostume til julefrost

Carry me Rudolf!

Skab en lidt anderledes entré til juleaften med denne anderledes nissedragt, der giver illusionen af en ridende nisse på sit rensdyr. Kostumet inkluderer en klassisk rød/hvid nissedragt med matchende nissehue. Der medfølger også et polstret rensdyr med fastsyede ben og nissesko.

Find kostumet hos PartyKing

oppusteligt rudolf kostume 450x450 - Rudolf kostume til voksne

Rudolf oppusteligt kostume

Julemandens kane ser ud til at være kommet på gale veje, men det stopper ham jo ikke, når der skal uddeles julegaver. Han hopper bare op på Rudolfs ryg og begiver sig straks mod alle søde børns hjem. 
Her får du et oppusteligt kostume i polyester, der får det til at se ud som om, at du er Julemanden, som rider på rensdyret Rudolf.

Find kostumet hos Partyking

 

rudolf kostume dame rodulf udklædning voksne rensdyr kostume til voksne alternativt julekostume juleudklædning

Rensdyr juleudklædning

Hvem vil ikke gerne eje en blød og dejlig Rudolf-dragt? Hop i dette superhyggelige kostume, der forestiller et rensdyr. Nu kan du hjælpe Julemanden med at levere pakker til alle de artige børn juleaften. Det perfekte kostume til juleaften eller en sjov julefrokost!

Find kostumet hos Partyking

 

rensdyr maskot kostume rudolf udklædning maske julekostume rensdyr udklædning

Rensdyr udklædning med gigantisk hoved

Fejr julen ved at forvandle dig til et af Julemandens rensdyr, som har den ærefyldte opgave at trække Julemandens fine slæde, så han kan uddele en masse sjove julegaver. Rensdyr-kostumet indeholder en brun dragt med hvid mave og matchende hånd- og skoovertræk. Der medfølger endda et rød-hvid kantet halstørklæde og et matchende udstoppet rensdyrhoved med hul til ansigtet.

Find kostumet hos Partyking

 

carry me rudolf udklædning julefrokost kostume til voksne ride on rudolf udklædning til julefrokost

Carry me Rudolf

Lad Rudolfs røde næse vise vej for julemanden, mens han bliver båret. Husk selv at tilføj overdelen og tilbehør. Ho ho ho!

Find kostumet hos Temashop

 

kvindelig rudolf udklædning sexet julekostume til kvinder rudolf udklædning pige rensdyr pige kostume juleudklædning julefrokost kostume

Sexet julefrokost kostume

Frækt rudolf kostume til en sjov julefrokost eller til en hver anden festliglejlighed. Kostumet består af tylskørt-kjole med aftagelige stropper, jakke og støvlecovers.

Find kostumet hos Temashop

 

RUDOLF MANKINI 450x450 - Rudolf kostume til voksne

Rudolf Mankini

Få alle dine venner til at grine! Hop i denne mankini og lav en lille dans sammen med Rudolf. Ingen vil kunne lade være med at grine! Mankinien er fremstillet i et stretchmateriale, så den er let at bevæge sig i. Prøv den! Den beigefarvede mankini forestiller en glad Rudolf med google-eyes og en rød, fluffy næse.

Find Rudolf Mankini hos Partyking

 

collage 9 - Rudolf kostume til voksne

Tilbehør til Rudolf kostume til voksne

  1. Sødt pandebånd til at pynte dig med til julefrokosten eller til at en hver anden juletradition. Find det hos Temashop.

Fandt du det Rudolf kostume til voksne du leder efter?

rudolf kostume til voksne - Rudolf kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Rensdyr / Rudolf kostume til til børn

LÆS OGSÅ: Julemand kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Nisse kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Julemor til voksne

 

Indlægget Rudolf kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!