Rudolf kostume til voksne

Skal du klædes julet ud til den kommende julefest, julefrokost eller måske selveste juleaften, så er et Rudolf kostume til voksne, en oplagt udklædning.

For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden. Men hvad er julemanden uden Rudolf? Men et rudolf kostume til voksne kan selvfølgelig også bruges til fastelavn, for som man siger julen varer lige til påske.

De fleste af os har lært sangen om den kære Rudolf med den røde tud allerede fra barnsben. Sangen er en af de vel nok mest kendte julemelodier. Husker du ikke teksten, så har vi fundet den frem til dig her:

Kender I den om Rudolf

Kender I den om Rudolf
Rudolf med den røde tud.
Han var et gammelt rensdyr
om så højst mærkværdig ud.

Alle de andre rensdyr lo
så Rudolf han blev flov
over sin røde næse
Det var ikke spor af sjov.

Men en tåget julenat,
julenissen skreg:
“Jeg kan ikke finde vej,
Rudolf, kom og lys for mig”

Og I kan tro, at Rudolfs næse
lyste som et fyr.
Skål for de røde næser.
Dejligt juleeventyr.

Julemanden er afhænger af rensdyr der kan føre hans kane, når der skal bringes gaver ud til de artige børn. Fra starten da julemanden blev skitserer havde han otte rensdyr. ‘Rudolf med den røde tud’ er det niende rensdyr i flokken, og blev opfundet i 1939 af skribenten Robert L. May. Robert L. May fandt på historien om det uheldigt udseende rensdyr med den lysende rød tud, som blev drillet og hånet af de andre rensdyr.

Rudolfs forhånede næse blev dog julens redning, da en tæt tåge risikerede at sætte en stopper for julemandens gaveuddeling. Da julemanden var ved at aflevere gaver hos Rudolfs familie, så han, at det lyste rødt inde fra Rudolfs værelse. Julemanden bad derfor Rudolf om at flyve forrest i rensdyrflokken. Hans næse lyste så kraftigt, at det lykkes  forkanen at finde vej gennem tågen og gennemføre gaveuddelingen.

Rudolf udklædning er oplagt til både julefesten, julefrokosten, til udklædning til juleaften eller til fastelavn. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Rudolf kostume til voksne:

Skærmbillede 2017 10 14 kl. 13.54.59 - Rudolf kostume til voksne

Rudolf heldragt kostume

Ko, i denne sjove rudolf heldragt i behageligt materiale, så den er rigtig lækker at være i. Gør lidt ekstra ud af julefrokosten eller til andre festlige lejligheder.

Find Rudolf kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 14 kl. 13.58.51 - Rudolf kostume til voksne

Rudolf kostume

Nu kan du blive rensdyret Rudolf og hjælpe julemanden med at dele gaver ud. Din næse vil lede vej! 

Find Rudolf kostume hos Temashop

rensdyr kostume til kvinder sexet julekostume sext julefrost kostume

Sexet Rudolf kostume til voksne

Dette dårdyrkostume til kvinder består af en dragt med hale og en hårbøjle.  Denne tætsiddende dragt lukkes med en lynlås på bagsiden. Dragten er med lange ærmer og har bare skuldre. Denne dragt er i brune farver og har lidt plys ved kraven, ærmekanter og på siderne ved lårene. En hårbøjle med store ører og små horn er med til at fuldende dette kostume. Skal du klædes ud til julefesten er dette kostume perfekt. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

rudolf kostume til kvinder sexede julefrokost kostume til kvinder rensdyr udklædning rensdyr kostume til voksne

Fint Rudolf kostume til kvinder

Skal du give den gas til årets julefrokost eller er du i julehumør til årets karneval? Dette smukke og lidt frække kostume inviterer til en god fest med højt humør? Tør du springe ud som en kvindelig rudulf med den knap så røde næse? Kostumet er komplet med kjole og hårbånd med ører og horn.

Find det smukke rudolf kostume hos Temashop 

sjovt rensdyr kostume til voksne 335x450 - Rudolf kostume til voksne

Sjovt rensdyr kostume til voksne

Dette kostume af et super-rensdyr med muskler til mænd består af en top med lange udstoppede ærmer for at forestille svulmende muskler, et superhelt logo trykt på forsiden, en gul kappe, et gult bælte med et gyldent spænde og bukser der er polstrede på lårene. Desuden overtræks-støvler med imiteret pels på kanterne, en hårbøjle med et gevir i blødt fløjl, en næse i skum og en gul halvmaske. Dette superhelt kostume er helt perfekt til jul, et karneval eller en kostumefest.

Find kostumet hos Vegaoo

 

julemand på rudilf carry me rudolf kostume sjovt julekostume kostume til julefrost

Carry me Rudolf!

Skab en lidt anderledes entré til juleaften med denne anderledes nissedragt, der giver illusionen af en ridende nisse på sit rensdyr. Kostumet inkluderer en klassisk rød/hvid nissedragt med matchende nissehue. Der medfølger også et polstret rensdyr med fastsyede ben og nissesko.

Find kostumet hos PartyKing

 

 

collage 9 - Rudolf kostume til voksne

Tilbehør til Rudolf kostume til voksne

  1. Er du klar til at flyve af sted som en julemandens søde og magiske rensdyr? Nu har du chancen for at få Rudolfs røde næse og flotte gevir. Dette sæt er festligt og gennemført, og du får det perfekte tilbehør til juletiden og julefrokosten! Find Rudolfsæt hos Temashop.
  2. Sjovt Rudolf pandebånd med dertilhørende næse. Find det hos Temashop
  3. Sødt pandebånd til at pynte dig med til julefrokosten eller til at en hver anden juletradition. Find det hos Temashop.

Fandt du det Rudolf kostume til voksne du leder efter?

rudolf kostume til voksne - Rudolf kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Rensdyr / Rudolf kostume til til børn

LÆS OGSÅ: Julemand kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Nisse kostume til voksne

Indlægget Rudolf kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Rudolf kostume til voksne

3 meninger om “Rudolf kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!