Top Gun kostume til børn

Har du et barn der drømmer om at være pilot når han eller hun bliver stor? Eller kunne det blot være sjovt at være i Top Gun kostume til fastelavn eller temafesten?

Så læs med her, hvor vi giver dig overblikket over de mulige jægerpilot a la Top Gun kostume til børn, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand og andre jobs med fede uniformer, fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Top Gun er den ultimative drengerøvsfilm, men også historien om F14-pilotaspiranten Maverick (spillet af Tom Cruise), der sammen med sin ven Goose, bliver optaget på en Top Gun eliteskolen for jagerpiloter.

Top Gun er en skole for amerikanske elitepiloter, hvor Maverick er den yderst uansvarlige og ustyrlige jagerpilot aspirat, der ikke viger tilbage fra at overflyve kontroltårne. Han bliver stillet op som kandidat sammen med hans makker til Top Gun, hvor han forelsker sig i en af sine instruktører. Forholdet holdes skjult – på overfladen, er der kold luft imellem dem, nedenunder lægger de op til en hed romance. Kåret til bedste film fra 1980’erne.  

Både piloter og jagerpiloter har nogle fine uniformer. Top Gun, jægerpilot og pilot kostumer til børn fås selvfølgelig både til drenge og piger (selvom det er lidt en steotyp branchen, hvor det er mændene i pilot uniformen).

 

jægerpilot kostume til børn pilot kostume til børn jægerpilot kedeldragt udklædning børn

Jægerpilot “F16” Top Gun kostume til børn

Hop i kostumet som jægerpilot hvis drømmen er at flyve F16 om nogle år. Udlev drømmen i legen eller til fastelavn i denne millitærgrønne kedeldragt med luftvåbenet markeret og find de seeste (90’er) solbriller frem. Så er kostumet fuldendt.

Find Jægerpilot kostumet hos Temashop

 

top gun børnekostume jægerpilot udklædning dreng top gun udklædning pilot kostume til børn militær udklædning flyvevåbnet kostume til børn

Top Gun udklædning til drenge

Ready for take off? Bliv klædt ud som Top Gun jægerpilot i dette smarte og klassiske kostume til drenge. Skal du toppe fastelavn, med denne flotte uniform? Så få det autentiske Top Gun kostume til børn i en flot mørk uniform med de vigtige mærker på bryst og overarm. Kostumet indeholder heldragt. Find solbrillerne frem og du er klar til afgang. 

Find kostumet hos Temashop 

 

pilot kostume til børn jagerpilot pige kostume udklædning

Frøken Jagerpilot børnekostume

Hvad vil din pige være, når hun bliver stor? Drømmer hun om at blive jagerpilot, så tag forskud på karrieren og klæd hende ud som en sej jagerpilot i denne flotte, grønne kjole med påsyede mærker. Kostumet er perfekt til fastlavn eller en sjov leg. Find et par pilot solbriller frem og et par støvler – så er kostumet fuldendt.

Find kostumet hos Temashop

 

top gun kostume 10 år top gun jægerpilot kostume kedeldragt kostume til børn

Jægerpilot kedeldragt

Vil du gerne være jægerpilot, når du bliver stor? Klæd dig ud som en smart jægerpilot i dette klasisske Top Gun kostume, bestående af en kedeldragt. Så mangler du blot brillerne eller en hjelm, før du er klar til en tur højt oppe over skyerne. Fås i størrelser fra 1 år til 12 år.

Find kostumet hos Temashop

 

jægerpilot kostume til drenge jægerpilot kostume til børn

Jægerpilot udklædning

Aldrig før har det været så let at blive en sej pilot! Alt, du behøver at gøre, er at købe denne cool pilotdragt til dit barn. Pilotkostumet i børnestørrelse indeholder en grøn overall med snydelommer, lynlås fortil samt flere flotte pilotmærker.

Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Top Gun og pilot kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Sømand kostume til børn

LÆS OGSÅ: Skye kostume til børn

LÆS OGSÅ: Soldat kostume til børn

 

Indlægget Top Gun kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Top Gun kostume til børn

error: Content is protected !!