Soldat kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har dit barn en drøm om at blive soldat? Så læs med her, hvor vi giver dig overblikket forskellige bud på et soldat kostume til børn, du har at vælge imellem. 

De fleste elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom politibetjent, læger, brandmand soldat og andre jobs med fede uniformer, fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem. 

En soldat er en person, der er uddannet til at kæmpe i militæret. En soldats funktioner er at bidrage til at skabe fred og sikkerhed rundt om verden. En soldat er med til at bekæmpe invasioner og forsvare sit land, en person der er villig der er til at ofre sit liv. Man er enten i Hæren, Søværnet eller Luftværnet. Men kan enten være menig soldat eller befalingsmand/officer. Typisk bevæger man sig op i rang jo længere tid, man er i militæret.

Skal dit barn klædes ud som soldat? Du finder de fineste og flotteste soldat kostumer til børn nedenfor. Vi har samlet de bedste soldat kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find soldat kostume til børn – både til drenge og piger:

soldat udklædning til børn 347x450 - Soldat kostume til børn

Soldat udklædning til børn

Du bliver en farlig lille soldat i dette camouflage sæt med ekstra fylde i blusen. Husk at købe et sejt gevær ved siden af. Kostumet indeholder muskelbluse, bukser matchende pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2019 07 06 kl. 16.17.26 270x450 - Soldat kostume til børn

Flådens specialstyrke børnekostume

Bliv en del af Den Amerikanske Flådes Specialstyrke med dette seje kostume, der hjælper dig med, at blive en del af holdet. Kostumet består af en sej militær jakke med tilhørende vest og matchende bukser. Derudover medfølger et bælte med pung.

Find kostumet hos Temashop

militærdreng kostume 274x450 - Soldat kostume til børn

Militær dreng kostume

Du bliver helt sikkert den sejeste til festen, hvis du møder op som denne kamouflage soldat. Kostumet indeholder bluse, bukser og hat. Husk et gevær og grøn maling for at blive ekstra militær agtig.

Find kostumet hos Temashop

soldat fastelavnskostume til piger 255x450 - Soldat kostume til børn

Soldat kostume til piger

Med dette kostume, bliver du forvandlet om til en army girl, der er klar til, at tage i krig og kæmpe for dit fædreland. Kostumet består af en kjole med militærprint og guldknapper. Fuldend dit kostume med tilbehør og bliv klar til fastelavnsfesten eller en sjov leg.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Soldat kostume til børn du ledte efter?

soldat kostume til børn 1 - Soldat kostume til børn

SE OGSÅ: Soldat kostume til voksne

SE OGSÅ: Politimand kostume til børn

SE OGSÅ: Pilot kostume til børn

Indlægget Soldat kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

 

 

 

2 meninger om “Soldat kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!