Pac-Man kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et anderledes 80’er kostume eller er du bare vild med arkadespil som F.eks. Pac-Man?

Så burde du overveje et Pac-man kostume til voksne, til det kommende karneval, fastelavn eller temafest.

Kan du huske Pac-Man? Datidens teknologiske begrænsninger gjorde at spillet begrænsede sig til en labyrint og kun en labyrint. Pac-Man er Arkadespillet hvor man som en gul ost, skulle banen rundt og spise små prikker, alt i mens man skulle holde øje med spøgelserne, der kostede liv at ramme. Hvis man altså ikke lige spiste en af de store prikker og spillet vendte og spøgelserne kunne spises. Efter tre liv var spillet slut og ens score blev noteret på ranglisten, hvor man kunne sætte sine initialer ind. 
 
Pac-Man kom på markedet i 1980 og derfor er det et oplagt 80’er kostume til 80’er festen. Pac-Man kommer fra Japan og er du vokset op i 80’erne eller start 90erne, har du uden tvivl stiftet bekendtskab med arkadespillet.
 
Et Pac-Man kostume til voksne, kan både være et kostume som osten eller som et spøgelse. Er du ikke til kostumer, så overvej et Pac-Man jakkesæt som kostume.

Pacman jakkesæt pac-man jakkesæt 80’er jakkesæt

Pac-Man labyrint jakkesæt til mænd

Dette Pac-Man™ jakkesæt fra mærket Opposuits™ består af et jakkesæt i udmærket kvalitet (skjorte og sko er ikke indkluderet). Jakkesættet er sort med Pac-Man™ tryk i farverne rød, blå, orange og lyserød. Dette jakkesæt består af en habitjakke, bukser og et slips. Habitjakken er foret med lommer på indersiden, bukserne lukkes med en lynlås og en knap, og slipset bindes rundt om halsen. Klæd dig på i dette fede jakkesæt til kostumefesten med 80’er tema!

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: 80’er kostumer

LÆS OGSÅ: Fortnite kostume

LÆS OGSÅ: Ghost busters kostume

 

 

Indlægget Pac-Man kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

En mening om “Pac-Man kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!