Prinsesse Leia kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du stor fan af Star Wars og Prinsesse Leia? SÅ er et prinsesse Leia kostume til voksne det oplagte kostume til den kommende fest med Star Wars tema.

Et prinsesse Leia kostume til voksne er populært til sidste skoledag, fastelavn, karneval eller udklædningsfesten med Star Wars tema.

Prinsesse Leia eller Leia Organa er en person fra Star Wars-universet. Hun er tvilingsøster til Luke Skywalker, Hun er også datter af Anakin Skywalker og Padmé Amidala, men er adopteret af Bail Organa.

Leia er en af de førende ledere af Oprørsalliancen mod Det Galaktiske Imperium og opfattes til tider som lidt af en kærlig og stædig snob, hvilket kan kædes sammen med hendes royale status. Mange husker desuden Leias tid som slavepige hos den fæle gangsterboss Jabba the Hutt.

Star Wars filmene

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

I december 2019 får en ny Star Wars film premiere, nemlig The rise of Skywalker:

Prinsesse Leia udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Prinsesse Leia kostume til voksne:

Prinsesse leia kostume 268x450 - Prinsesse Leia kostume til voksne

Prinsesse Leia kostume

Prinsesse Leia, der også er kendt som Leia Organa, er en af de ikoniske karakterer fra Star Wars-filmene. Hun er datter af Anakin Skywalker og Padmé Amidala, men blev adopteret af Bail Organa. Hun er desuden tvillingesøster til Luke Skywalker. Hendes kendetegn er særligt det hvide tøj og den unikke frisure, der bedst kan beskrives som to frikadeller.

Find kostumet hos Temashop

Prinsesse leia voksenkostume 450x450 - Prinsesse Leia kostume til voksne

Prinsesse Leia voksenkostume

Nu kan du genskabe de spændende Star Wars-øjeblikke sammen med dine nørdede venner. Du kan udklæde dig på smukkeste vis, når du bærer dette herlige Leia-kostume! Det er helhvidt med smagfulde sølvdetaljer. Med i købet får du en paryk, som er udformet i den karakteristiske “frikadellefrisure”.
Prinsesse Leia-kostumet inkluderer en kjole, paryk og et bælte. Den hvide kjole er en model med rullekrave, ærmer med vidde og en rummelig hætte.
Parykken er brun og udformet med den klassiske Leia-frisure, der i folkemunde går under betegnelsen “frikadellefrisuren”. Bæltet er hvidt og er fremstillet af kunstlæder, ligesom de sølvfarvede udsmykninger udgør en skinnende detalje.

Find kostumet hos Partyking

Prinsesse leia diadem 450x450 - Prinsesse Leia kostume til voksne

Prinsesse Leia diadem

Prinsesse Leia er både smuk og klog, men har også en ganske avanceret frisure. Har du bestemt dig for at klæde dig ud som denne legendariske prinsesse, men frygter du lidt at skulle klare udfordringen med den klassiske “frikadellefrisure”, så behøver du ikke at frygte meget længere. Dette hårbånd sættes blot på hovedet – og vupti, så er du klar!
Du får her et diadem med løst hår, der er samlet i knolde på hver side. Disse stopper ved ørerne og giver dig samme frisure som Prinsesse Leia fra “Star Wars”.

Find det hos Partyking

SE OGSÅ: Star wars kostume til voksne

SE OGSÅ: Star Wars hundekostume

Indlægget Prinsesse Leia kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Prinsesse Leia kostume til voksne

2 meninger om “Prinsesse Leia kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!