Djævel kostume til voksne

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge, så er et djævel kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

Djævelen kommer fra det græsk udtryk “diabolos”. Diabolos betyder bagvaskelse, bagtaleri eller tale dårligt eller falsk om nogen. Djævelen er en åndelig magt, der også beskrives som Guds modsætning og modstander. Djævelen kan også være en åndelig magt, der frister fromme mennesker til at frafalde deres tro på Gud eller på Guds bud og befalinger.

Djæveleni Det Nye Testamente en af betegnelserne for de onde magters fyrste. Djævelen er skildret som en person og kaldes som sådan “Satan”, “Beelzebul”, “Antikrist”, “fristeren” og “fjenden” 

Oprindelig var Djævelen en engel, der havde sin gang i himlen; men pga. sit hovmod og sit oprør mod Gud blev Djævelen forvist til Jorden, hvor han og hans dæmoner sidenhen har hærget. I disse skrifter er Djævelen Guds store modstander, som dog en dag skal besejres af Gud selv, hvorefter al sorg og pine er forbi. Hvor Det Gamle Testamente fastholder det monistiske gudsbillede, møder man i disse skrifter forestillinger, der er præget af dualistisk tankegang.

I Dødehavsteksterne er Djævelen skildret som en mørkets engel og kaldes som oftest Belial. Hans herredømme er tidsbegrænset, for i kampen mellem lys og mørke vil lyset sejre.

I Koranen, islams hellige bog, videreføres Det Gamle Testamentes og Det Nye Testamentes forestillinger om Djævelen som en ond magt, der anklager og frister mennesker. Djævelen kaldes Iblis (afledt af det græske “diábolos”), og det fortælles, at han blev forstødt fra himlen, fordi han ikke ville kaste sig ned for Adam (sura 15,29ff). Som det er tilfældet i Det Nye Testamente, understreger Koranen, at Djævelen til slut vil blive besejret og kastet i en sø af ild.

Sådan skildres en djævel

Et djævel kostume til voksne kan altså bestå af et mørkt kostume med eller uden vinger, hvis vi ser historisk på begrebet “djævel”. Men Hollywood og de seneste 100 års skildringer af djævelen i litteraturen, gør at en djævel skildres ved sort og røde farver, horn i panden, en hale og en trefork som våben.  

Djævel udklædningskostume til voksne kan både bruges til fastelavn, Halloween og fødselsdagen/temafesten med uhyggeligt eller religiøst tema. Der findes mange forskellige djævel kostumer til voksne, både til mænd og kvinder – men mest til kvinder. Se udvalget nedenfor:

djævel kostume til voksne djævel udklædning til kvinder halloween kostume til kvinder

Kvindeligt djævel kostume

Bliv den fineste djævel til festen med dette djævelkostume til kvinder. Djævle kostume til kvinder med en lang rød kjole med slids og røde horn.

Find det fine djævel kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 08 31 kl. 12.36.44 790x1024 - Djævel kostume til voksne

Djævelsk kvinde kostume

Du bliver en forførende djævel i denne sexede korte kjole med shiny metallic look i overdelen. Er der en fræk djævel gemt i dig?

Find det djævelske kvindekostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 08 31 kl. 12.39.24 708x1024 - Djævel kostume til voksne

Feminint djævel kostume

Kom klædt ud som en djævel til den kommende kostumefest. Fin Djævle kostume bestående af kjole, vinger, bælte og horn.

Find det feminine djævle kostume hos Temashop

 

day of the dead djævle kostume

Day of the Dead kostume

Day of the Dead Djævle kostume med mange fede og uhyggelige detaljer. Kostumet består af bukser, jakke og maske. 

Find kostumet hos Temashopmuskuløs djævel kostume til mænd djævel maske halloween maskeLucifer djævlekostume

For satan, hvor kommer du til at skræmme livet ud af folk til gyserfesten, hvis du ankommer som selveste Lucifer! Den muskelpolstrede trøje bliver prikken over i’et på hele dit djævlelook. Kostumet indeholder en rød trøje med polstring og en fastsyet lang, sort jakke, som giver dig et mægtigt djævlelook.

Find kostumet hos PartyKing

Engel djævel kostume 450x450 - Djævel kostume til voksne

Engel/djævel kostume

Forvandl dig til en lækker djæv… engel… Du får her en supersmart dragt, som tilbyder en fin blanding af både engel- og djævledetaljerne. Perfekt valg til halloweenfesten eller andre gode/onde
lejligheder. Kostumet omfatter en elegant kjole, hvor den ene del er engleagtig og er holdt i et hvidt materiale med et fløjlslook samt kanter i imiteret pels foroven og ved manchetterne. Den anden del har
et djævlelook i rødt stof med en djævlehale på bagsiden og takkede kanter forneden og ved armene. Tilkøb vinger, trefork og djævlehorn for et komplet look.

Find kostumet hos Partyking

frækt djævel kostume 450x450 - Djævel kostume til voksne

Frækt djævel kostume

Føler du for at være sød og uhyggelig til halloweenfesten, behøver du ikke lede længere! Bliv en sød djævel iklædt denne flotte dragt. Kostumet inkluderer en kort dragt med rød nederdel, fine sorte blondedetaljer og røde sløjfer ved skuldrene. Bagtil er der en rød djævlehale og et langt sort blondestof. Et diadem med røde djævlehorn følger også med.

Find kostumet hos Partyking

djævel voksenkostume 450x450 - Djævel kostume til voksne

Djævel voksenkostume

Moahaha! Er det ensomt nede i helvede kan du bare komme op på jorden, finde den nærmeste halloweenfest og tage en flok djævletilhængere med dig og fortsætte festen der. Og hvad skal du så have på under dit midlertidige besøg her oppe? Dette uhyggelige djævlekostume selvfølgelig! Djævelen Kostume inkluderer en lang rød dragt med hætte og en uhyggelig djævlemaske.

Find kostumet hos Partyking

djævel med kappe kostume 450x450 - Djævel kostume til voksne

Djævel kostume til mænd

Tag en pause fra dine daglige pligter i helvedet, og duk op til kostumefesten udklædt som selveste fanden! Få ting er lige så skræmmende som en voksen person i djævelens outfit, så dette kostume vil helt sikkert skræmme livet af enhver, du møder på din vej!  Djævel med Kappe Kostume indeholder skjorte med fastsyet vest, kappe og handsker i polyester.

Find kostumet hos Partyking

djævel kostume til voksne djæveludklædning halloween djævelkostume til kvinder

Tilbehør til djævle kostume til voksne

  1.  Djævelen går ikke hjemmefra uden sin trefork. Denne udgave er 58 cm lang og så er den med glimmer. Find treforken hos Temashop.
  2. Du kan sagtens være både pæn og være en djævel. Med dette sæt hårbøjle med djævlehorn samt lille trefork behøver du bare at smile og du har fanget dit offers interesse. Lækker rød hårbøjle med røde Djævlehorn – perfekt til Halloween, Karneval, Temafest eller som festudklædning.
  3. Vil du skræmme alle en sen halloween-aften? Denne maske er både uhyggelig og skræmmende, men også oplagt til et djævlekostume Find masken hos Temashop
  4. Den fineste og måske den mest skræmmende detalje er den der opdages ved et kig dybt ind i øjnene. Få det ultimative tilbehør til et djævel kostume til voksne: Røde kontaktlinser. Find røde kontaktlinser hos Temashop

Hvilket djævel kostume til voksne leder du efter?

collage 30 1024x471 - Djævel kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Djævel kostume til baby og børn
LÆS OGSÅ: Uhyggeligt klovnekostume til voksne

 

Indlægget Djævel kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Djævel kostume til voksne

2 meninger om “Djævel kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!