Djævel kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal dit barn klædes ud til Halloween og elsker han eller hun magi og uhygge?

Så er et djævel kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

Djævelen kommer fra det græsk udtryk “diabolos”. Diabolos betyder bagvaskelse, bagtaleri eller tale dårligt eller falsk om nogen. Djævelen er en åndelig magt, der også beskrives som Guds modsætning og modstander. Djævelen kan også være en åndelig magt, der frister fromme mennesker til at frafalde deres tro på Gud eller på Guds bud og befalinger.

Djæveleni Det Nye Testamente en af betegnelserne for de onde magters fyrste. Djævelen er skildret som en person og kaldes som sådan “Satan”, “Beelzebul”, “Antikrist”, “fristeren” og “fjenden” 

Oprindelig var Djævelen en engel, der havde sin gang i himlen; men pga. sit hovmod og sit oprør mod Gud blev Djævelen forvist til Jorden, hvor han og hans dæmoner sidenhen har hærget. I disse skrifter er Djævelen Guds store modstander, som dog en dag skal besejres af Gud selv, hvorefter al sorg og pine er forbi. Hvor Det Gamle Testamente fastholder det monistiske gudsbillede, møder man i disse skrifter forestillinger, der er præget af dualistisk tankegang.

I Dødehavsteksterne er Djævelen skildret som en mørkets engel og kaldes som oftest Belial. Hans herredømme er tidsbegrænset, for i kampen mellem lys og mørke vil lyset sejre.

I Koranen, islams hellige bog, videreføres Det Gamle Testamentes og Det Nye Testamentes forestillinger om Djævelen som en ond magt, der anklager og frister mennesker. Djævelen kaldes Iblis (afledt af det græske “diábolos”), og det fortælles, at han blev forstødt fra himlen, fordi han ikke ville kaste sig ned for Adam (sura 15,29ff). Som det er tilfældet i Det Nye Testamente, understreger Koranen, at Djævelen til slut vil blive besejret og kastet i en sø af ild.

Sådan skildres en djævel

Et djævel kostume til børn kan altså bestå af et mørkt kostume med eller uden vinger, hvis vi ser historisk på begrebet “djævel”. Men Hollywood og de seneste 100 års skildringer af djævelen i litteraturen, gør at en djævel skildres ved sort og røde farver, horn i panden, en hale og en trefork som våben.  

Djævel udklædningskostume til børn kan både bruges til fastelavn, Halloween og fødselsdagen/temafesten med uhyggeligt eller religiøst tema. Der findes mange forskellige djævel kostumer til børn, både til de større og de allermindste. Se udvalget nedenfor:

djævel babykostume 241x450 - Djævel kostume til børn og baby

Djævel babykostume

Skal familiens mindste klædes ud til den kommende halloweenfest eller et skræmmende kostume til fastelavn? Så er dette djævel babykostume bestående af overdel og hovedbeklædning lige sagen.

Find det hos Temashop

Djævel børnekostume - Djævel kostume til børn og baby

Djævel Børnekostume

Føler du dig også som en rigtig djævel? Det har du i hvert fald muligheden for nu, og pas på jeg har hørt at en djævel ikke er til at stole på. Kostumet består af kjole, vinger og hårbånd.

Find kostumet hos Temashop

djævel kostume til piger halloween kostume pige børnekostume halloween kostumeuniverset

Djævle kostume til piger

Det hele startede med et par drilske pranks, men pludselig udviklede det sig til en berømt ondsindet attitude som enhver dødelig i dag frygter. Kostumet indeholder kjole og hårbøjle. 

Find kostumet hos Temashop

 

dronningedjævel dronning djævel rødt kostume til piger halloweenkostume til piger

Dronning djævel kostume til piger

Med et djævle dronning børnekostume bliver den lille klædt på til jobbet som underverdenens hersker, Djævlen. Kostumet er oplagt til Halloween og findes i størrelser fra 5 – 13 år.

Find kostumet hos Temashop

 

 

djævelkostume til børn djævel kostume drenge halloween kostume til drenge halloween udklædning

Skræmmende djævel kostume til drenge

Fin djævledragt med trefork print foran og påsyet hætte. Djævlekostumet har zig-zag detalje for neden og er i en knaldrød farve. Ifør dig kostumet til fastelavn, halloween eller andre arrangementer som kræver en smart udklædning. Pep kostumet op med trefork og en uhyggelig ansigtsmaling. Kostumet indeholder kåbe med hætte. Tilføj en trefork, rød ansigtsmaling og røde strømpebukser og den lille røde djævel er klar til trick or treat. 

Find det onde djævel kostume hos Temashop

 

djævel kostume til børn djævelkostume til børn djævlekostume børn baby halloween kostume til børn halloweenudkædning børn farlig

Yderst skæmmende djævel kostume

Klæd dit barn ud som en uhyggelig djævle til fastelavn i dette fine kostume. Kostumet består af en flot heldragt med skelet tryk på brystet, med flot tilbehør – en se kappe med stivet krave samt horn til panden. Se trefork som tilbehør nederst i dette indlæg.

Find det skræmmende djævel kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 08 31 kl. 12.59.27 796x1024 - Djævel kostume til børn og baby

Djævel kostume til piger

Sød, rød djævle kjole til de mindste. Med dette kostume, får du en rød kjole med guldpalietter og fine detaljer i tyl. Kostumet kombineres gerne med de medfølgende horn på pandebånd – og så er du parat til, at drive folk til vandvid, som en rigtig lille djævel.

Find djævel kostume til piger hos Temashop

 

djævel kostume til piger halloween kostume piger rødt børnekostume

Djævel pige kostume

Hvordan kan noget der ser så sødt ud være så djævelsk? Det hele startede med et par drilske pranks, men pludselig udviklede det sig til en berømt ondsindet attitude som enhver dødelig i dag frygter. Kostumet indeholder trokot, nederdel og matchende hårbøjle

Find kostumet hos Temashop

 

djævel kåbe djævel udklædning rødt halloween kostume kostumeuniverset

Djævel halloween kostume til børn

Har du et ønske om at være underverdenens hersker til Halloween? Kostumet er simpelt, genialt og uhyggeligt! Det består af en lang kåbe og en uhyggelig maske. Tilføj en trefork (kan tilkøbes) og du er “good to go” til Halloween rasletur eller Halloweenfesten.

Find kostumet hos Temashop

 

 

djævel kostume til børn djævlekostume børn djævel udklædning baby halloween udklædning inspiration halloween nem udklædning

Tilbehør til djævle kostume til børn

  1. Du kan sagtens være både pæn og være en djævel. Med dette sæt hårbøjle med djævlehorn samt lille trefork behøver du bare at smile og du har fanget dit offers interesse. Lækker rød hårbøjle med røde djævlehorn – perfekt til Halloween, Karneval, Temafest eller som festudklædning. Find hårbøjle og trefork som sæt hos Temashop.

Hvilket djævel kostume til børn og baby leder du efter?

collage 31 1024x410 - Djævel kostume til børn og baby

LÆS OGSÅ: Djævel kostume til voksne
LÆS OGSÅ: Zombie kostumer til børn
FIND FLERE: Halloween kostumer til baby

 

Indlægget Djævel kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

 

 

En mening om “Djævel kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!