Vampyr kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge, så er et vampyr kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

Med et vampyr kostume til voksne er du klar til at suge blod at de andre gæster fra halloweenfesten.

En vampyr er et mytisk, overnaturligt væsen, der suger blodet eller livskraften ud af mennesker eller dyr. Vampyrens ofre kan siden selv blive til vampyrer. Historier om vampyrer har i mange år både skræmt og fascineret en masse. 

Troen på vampyrer opstod længe før vores tidsregning. Den tidligste kendte beretning om vampyrlignende væsner er således ca. 4000 år gammel og stammer fra Mesopotamien. For omkring 500 år siden skyllede troen på vampyrer ind over Østeuropa, og forestillingen bredte sig siden til Vesteuropa.

Historiens mest berømte vampyr er Bram Stokers grev Dracula. Stokers Draculafigur er inspireret af fyrsten Vlad Tepes Dracula, der regerede i Valakiet i Rumænien i midten af 1400-tallet. Tepes betyder Spidderen, og fyrsten fik tilnavnet, fordi han henrettede sine fjender ved at bore en pæl igennem dem. Pælen blev rejst og spiddede derpå langsomt offeret.

Vampyrer/Dracula er ofte kendetegnet ved mørkt tøj, en sort kappe og vampyrtænder, som bruges til at bide nye ofre med.

Et vampyr kostume til voksne kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Der findes mange forskellige vampyr kostumer til voksne, både til mænd og kvinder. Se udvalget nedenfor:

 

Vampyr kostume til mænd

 

vampyr udklædning mand vampyr kostume herrer halloween kostume til mand billigt halloween kostume til herre plussize

Vampyr kostume til mænd

Nu kan du få din blodtørstige hævn og sprede frygt til Halloween, når du dukker op som farlig og gennemført vampyr. Kostumet består af en vest, butterfly, halskæde, handsker, kappe og den røde krave. Dette Halloween kostume fås i størrelser M – XXL.

Find kostumet hos Temashop

 

gotisk dracula kostume mand halloween kostume tilbud vampyr kostume halloween kostume stilfuldt

Gotisk Dracula kostume til herre

Gå til Halloweenfesten med stil! Er du klar til at sætte tænderne i frisk kød på sådan en bloddryppende aften, hvor alle er lidt mere festglade end på en normal lørdag aften? Det flotte gostiske vampyr kostume til mænd indeholder jakke, vest og krave.

Find kostumet hos Temashop

 

viktoriansk halloween kostume herre halloween herre udklædning vampyr kostume mænd

Viktoriansk vampyr kostume til stilfulde mænd

Et lille ekstra twist til dig der ikke synes det er nok med det klassiske kostume. Et viktoriansk halloween kostume til mænd er stilfuldt og klassisk af den slags hvor det ser overbevisende ud, fra første øjeblik. Halloween kostumet som stilfuld vampyr fås også i stor størrelse (op til 3XL) og indeholder jakke, kalvekrøs, handsker og hat. 

Find kostumet hos Temashop

 

dracula kostume til mænd halloween herre kostume rødt kostume til voksne vampyr udklædning mand

Dracula kostume til mænd

Dracula kostume med den store røde kappe. Kostumet indeholder skjorte med vest, halskrave og kappe. Tilføj hat, bukser og eventuelt en dracula stok og nogle hugtænder, hvis altså du har mod på at bide på en dejlig Halloween aften. 

Find kostumet hos Temashop

 

gotisk vampyr kostume 357x450 - Vampyr kostume til voksne

Gotisk vampyr kostume

Klæd dig som en gotisk vampyr med dette uhyggelige kostume. Kostumet består af bluse med vest, krave med medaljon og kappe. Klædt på med dette kostume, vil de andre deltagere til halloweenfesten frygte dit vampyrbid.

Find det hos Temashop

 

 

Vampyr kostume til kvinder

vampyr kvinde kostume plussize halloween udklædning til dame stor størrelse sort kostume rødt kostume til kvinder vampyr kjole

Plus size vampyr kostume til kvinder med former

En dyster og smuk Halloween kostume i stor størrelse. Lang halloween kjole i plus size i sort og røde farver med lange ærmer. Vampyr kostumet fås i str L – 4 XL. 

Find kostumet hos Temashop

 

gotisk halloween kostume til kvinder halloween kjole tilbud

Gotisk vampyr kjole til voksne

Enkel og fin Halloween kostume  – en vampyr kjole med hætte og lange ærmer, så du kan holde varmen på en kold kold oktober aften. Fine detaljer, som 2-farvet ærmegab og snørre gør at kjolen kan lidt mere end et standard kostume. Overvej et par hugtænder og den rødeste læbestift du kan finde i toiletskabet og du er Halloween-klar!

Find kostumet hos Temashop

 

kort halloween kjole vampyr kjole kostume til halloweenfest kvinde

Kort halloween kjole

Har du en indre vampyr eller Dracula quinde inde i dig? Så overvej denne smarte korte vampyr kjole til årets halloween fest. Der medfølger fingerløse handsker og lyst til at bide andres bare hals! Findes i størrelse S – XL

Find kostumet hos Temashop

 

vampyr udklædning til kvinder halloween kjole damer halloween fest udklædning voksne

Gotisk vampyr kjole til Halloween festen

elegant vampyr kjole der er oplagt til årets halloweenfest. Vampyr kjolen er lang og med lange ærmer og hætte og fuld at smukke detaljer! Giv den gas med krigsmallingen gå på udkig efter et let Halloween bytte. 

Find kostumet hos Temashop

 

 Skal du til halloween fest, så klæd dig ud som en uhyggelig vampyr dronning i dette gennemførte kostume, der består af en lang kjole med elegante detaljer. Der medfølger desuden også et sort halsbånd med smykke.

Vampyr dronning kostume til kvinder

Skal du til halloween fest, så klæd dig ud som en uhyggelig vampyr dronning i dette gennemførte kostume, der består af en lang kjole med elegante detaljer. Der medfølger desuden også et sort halsbånd med smykke. Kostumet findes i størrelser S – XL og er oplagt hvis du vil indtage halloween festen med stil og klasse!

Find kostumet hos Temashop

 

vampyr kostume dracula kostume til kvinder fyrstelig kostume halloween kostume til kvinder

Fyrstelig dracula kostume til kvinder

Er du blodtørstig eller ønsker du blot at indtage Halloweenfesten med stil og fyrstelig pomp og pragt? Denne vampyr kjole kan du sikkert ikke anvende til meget andet end Halloween, til gengæld er den flot og ekstravagant og derfor også et kostume der kan bruges mange år frem. Kostume indeholder smuk dracula kjole med mange finde detaljer. Findes i størrelser S – XXL. 

Find kostumet hos Temashop

 

gotisk halloween kostume til kvinder kort halloween kjole halloweenfest kostume dame

Elegant vampyr kostume til kvinder

Skal hugtænderne luftes sidst i oktober? Så overvej at iføre dig denne skønne dracula kjole med perler i de klassiske sorte og røde vampyr farver. Kostumer indeholder kjole med kappe bagpå og vampyr karve og et matchende halsbånd. Kostumet fås i størrelser XS – XL. 

Find kostumet hos Temashop

 

sort halloween kjole kvinder

Den klassiske sorte halloween kjole

Er du bedst i sort, så overvej denne klassiske halloween kjole. Du kan gøre den ekstra uhyggelig ved at tilføje blod, hugtænder, mørk læsestift og selvfølgelig den kølige attitude. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

 

collage 13 - Vampyr kostume til voksne

Tilbehør til Vampyr kostume

  1. Vampyrerne har aldrig set så virkelig ud med denne makeup! Gør noget ekstra ud udklædningen med en vel gennemført makeup. Find vampyr makeup hos Temashop.
  2. Det perfekte tilbehør til enhver vampyr, nemlig vampyrtænder og blod. Find sættet hos Temashop.
  3. Falsk blod. Med falsk blod spray kan du gøre dit Halloween kostume ekstra skræmmende. Brug den f.eks. til at spray over din vampyr makeup for at gøre det ekstra uhyggeligt. Find falsk vampyr blod hos Temashop.
LÆS OGSÅ: Se også vampyr kostumer til børn
LÆS OGSÅ: Se også Halloween kostumer til voksne

 

Hvilket vampyr kostume til voksne er du på jagt efter?

vampyr kostume til voksne dracula udklædning til voksne halloweenfest kostumer tilbud

 

Indlægget Vampyr kostume til voksne indholder affiliatelinks

 

3 meninger om “Vampyr kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!