Vampyr kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge, så er et vampyr kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

Med et vampyr kostume til voksne er du klar til at suge blod at de andre gæster fra halloweenfesten.

En vampyr er et mytisk, overnaturligt væsen, der suger blodet eller livskraften ud af mennesker eller dyr. Vampyrens ofre kan siden selv blive til vampyrer. Historier om vampyrer har i mange år både skræmt og fascineret en masse. 

Troen på vampyrer opstod længe før vores tidsregning. Den tidligste kendte beretning om vampyrlignende væsner er således ca. 4000 år gammel og stammer fra Mesopotamien. For omkring 500 år siden skyllede troen på vampyrer ind over Østeuropa, og forestillingen bredte sig siden til Vesteuropa.

Historiens mest berømte vampyr er Bram Stokers grev Dracula. Stokers Draculafigur er inspireret af fyrsten Vlad Tepes Dracula, der regerede i Valakiet i Rumænien i midten af 1400-tallet. Tepes betyder Spidderen, og fyrsten fik tilnavnet, fordi han henrettede sine fjender ved at bore en pæl igennem dem. Pælen blev rejst og spiddede derpå langsomt offeret.

Vampyrer/Dracula er ofte kendetegnet ved mørkt tøj, en sort kappe og vampyrtænder, som bruges til at bide nye ofre med.

Et vampyr kostume til voksne kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Der findes mange forskellige vampyr kostumer til voksne, både til mænd og kvinder. Se udvalget nedenfor:

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 11.06.49 622x1024 - Vampyr kostume til voksne

Vampyrdronning kostume

Findes der noget mere skræmmende end en vampyr? Det skulle da lige være en VAMPYRDRONNING! Som du nok allerede har en mistanke om, er det hende, som leder de andre vampyrer og giver dem ordrer. Måske beordrer hun sine vampyrundersåtter til at besøge netop din halloweenfest… Kostumet består af en meget detaljeret sort kjole i halterneckmodel med skinnende nederdel samt lækkert blondestof med guldkant.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 11.08.30 772x1024 - Vampyr kostume til voksne

Klassisk vampyr kostume

Uanset om det er halloween eller klassisk kostumefest vil alle finde det perfekte kostume og lave en storartet entré. Med dette stilede og elegante vampyrkostume er det nu din tur!
Vampyrdragten skildrer den mere moderne vampyr der klæder sig elegant og med finesse. Kast kappen om dig og begiv dig ud i natten for en vellykket partyaften! Traditionel Vampyr Kostume inkluderer en hvid skinnende trøje med fastsyet sort vest med flotte kæder på maven og et rødt skinnende tørklæde. Der medfølger også en sort lækker kappe med krave og rødt inderstof.

Find kostumet hos Partyking

cool vampyr kostume til voksne 450x450 - Vampyr kostume til voksne

Cool vampyr kostume til mænd

Kostumet som cool vampyr er perfekt til halloweenfesten! Kostumet indbefatter en skjorte i sølv med flæser, sorte manchetter og en påsyet sort vest med kæder og sølvknapper. Kostumet inkluderer også en lang sort kappe med en rød inderside og en flot vampyrkrave. 

Find kostumet hos Partyking

blodtørstig vampyr kostume 450x450 - Vampyr kostume til voksne

Blodtørstig vampyr kostume

Når mørket falder på, og blodtørsten er til stede, kryber vampyrerne frem fra deres skjulesteder. Vampyrkostumet inkluderer en langærmet top med fastsyet vest og detaljer som dobbelte kæder
og kravat. Til kostumet medfølger der også en foret Dracula-inspireret kappe med krave.

Find det hos Partyking

vampyr kostume til kvinder 450x450 - Vampyr kostume til voksne

Vampyr kostume til kvinder

Når du dukker op til halloween-festen i en stor kappe samt en gotisk vest, vil Dracula for alvor føle, at hans plads som vampyrboss er truet. De røde og sorte farver giver dig et klassisk vampyrlook, mens designet gør dig til en af de flotteste blodsugere, der har vandret på denne jord!  Kostumet består af en vinrød vest med sorte broderier, sorte shorts i en fløjlsfinish samt en lang kappe med opslået krave og halskæde. 

Find kostumet hos Partyking

vampyrinde kostume 450x450 - Vampyr kostume til voksne

Vampyrinde kostume

Ankom til udklædningsfesten/halloweenfesten som en elegant vampyr. Med denne kjole med lækre ærmer, der ligner spindelvæv, og med en cool halskrave vil du for alvor ligne en ægte vampyrkvinde.  Vampyrkostumet indeholder en rød og sort kjole med halskrave og mange fine detaljer.

Find kostumet hos Partyking

vampyr kostume til mænd 386x450 - Vampyr kostume til voksne

Vampyr kostume til mænd

Nu kan du få din blodtørstige hævn og sprede frygt til Halloween, når du dukker op som farlig og gennemført vampyr. Kostumet består af en vest og kappe med krave.

Find kostumet hos Temashop

gotisk vampyr kostume 357x450 - Vampyr kostume til voksne

Gotisk vampyr kostume

Klæd dig som en gotisk vampyr med dette uhyggelige kostume. Kostumet består af bluse med vest, krave med medaljon og kappe. Klædt på med dette kostume, vil de andre deltagere til halloweenfesten frygte dit vampyrbid.

Find det hos Temashop

collage 13 - Vampyr kostume til voksne

Tilbehør til Vampyr kostume

  1. Vampyrerne har aldrig set så virkelig ud med denne makeup! Gør noget ekstra ud udklædningen med en vel gennemført makeup. Find vampyr makeup hos Temashop.
  2. Det perfekte tilbehør til enhver vampyr, nemlig vampyrtænder og blod. Find sættet hos Temashop.
  3. Falsk blod. Med falsk blod spray kan du gøre dit Halloween kostume ekstra skræmmende. Brug den f.eks. til at spray over din vampyr makeup for at gøre det ekstra uhyggeligt. Find falsk vampyr blod hos Temashop.

LÆS OGSÅ: Se også vampyr kostumer til børn

 

Hvilket vampyr kostume til voksne er du på jagt efter?

vampyr kostume til voksne vampyr udklædning halloween fastelavnskostume uhyggeligt halloween kostume

 

Indlægget Vampyr kostume til voksne indholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Vampyr kostume til voksne

3 meninger om “Vampyr kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!