Halloween kostumer til voksne – mænd og kvinder

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Årets halloweenfest nærmer sig med hastige skridt. Find de sejeste halloween kostumer til voksne – både mænd og kvinder.

Halloween kostumer til voksne er uhyggelige kostumer til halloweenfesten eller fastelavn.

Halloween er en amerikansk tradition hvor der skabes et mørkt, farligt og skræmmende udgangspunkt for fest og hygge på Allehelgens Aften den 31. oktober. Selvom traditionen er amerikansk, så stammer Halloween oprindeligt fra Skotland og Irland. Her var det oprindeligt en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op.

Når et Halloween kostume til voksne skitseres er det oftest med døden i centrum. Kostumer som døden med leen, vampyr, djævel, zombie og spøgelse er helt klassiske halloweenkostumer.

Vi har her samlet de mest populære halloween kostumer til voksne, så dit barn bliver klædt på til årets mest uhyggelige fest.

Halloween kostumer til voksne 2022

Vampyr kostumer til voksne halloween kostumer til voksne 2021 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Vampyr kostumer til voksne

Med et vampyr kostume til voksne, bliver du klar til at suge blod og skræmme livet af de andre deltagere til årets halloweenfest. En vampyr er et mytisk, overnaturligt væsen, der suger blodet eller livskraften ud af mennesker eller dyr. Vampyrens ofre kan siden selv blive til vampyrer. Historier om vampyrer har i mange år både skræmt og fascineret en masse. Vampyrer/Dracula er ofte kendetegnet ved mørkt tøj, en sort kappe og vampyrtænder, som bruges til at bide nye ofre med.

Se udvalget af vampyrkostumer hos Temashop

 

Zombie kostumer til voksne halloween kostumer til voksne 2021 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Zombie kostumer til voksne

En zombie er nært beslægtet med et spøgelse og en genganger, også kaldet et genfærd. Zombie kommer fra den haitianske religion voodoo og betyder et spøgelse eller en levende død. Det er en person, der efter sin død, vækkes til live. Når en zombie skitseres er det oftest med en masse blod, vold og makeupeffekter, hvor forskellige effekttroldmænd igennem tiderne har forsøgt at gøre den udøde mere skræmmende end det nogensinde er set før. Der findes et hav af seje zombie kostumer både til mænd og kvinder.

 Se udvalget her hos Temashop

 

Spøgelses kostumer til voksne halloween voksen kostumer 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Spøgelseskostumer til voksne

Spøgelset er menneskelignende og skræmmende i et tåget dis eller i en gennemsigtig fremtoning. Ofte forestilles spøgelses at være en afdød som ifølge overtro eller folketro, er genopstået eller ikke sendt videre, fordi personens opgave på jorden, endnu ikke er udført. Derfor siger man at et spøgelse går igen. Når et spøgelse skitseres er det oftest med et lagen og huller til øjnene. Dette er den nemme udgave. Det er selvfølgelig også muligt at være spøgelse på en mere elegant måde.

Find udvalget af kostumer hos Temashop

 

Uhyggeligt klovne kostume til voksne 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Uhyggeligt klovne kostume til voksne

De fleste forbinder klovne som hyggelige og sjove karakterer der hører til i et cirkus, men faktisk er der også rigtig mange der er bange for dem og hvor en klovnefigur kan give utallige af mareridt. Faktisk er der mange både børn og voksne der har klovnefobi. Klovnefobien er næret af det faktum, at klovne er iført makeup og forklædninger, der skjuler deres sande identitet og følelser. Et oplagt kostume til denne halloween er et uhyggeligt klovne kostume. 

Se udvalget af uhyggelige klovne kostumer hos Temashop  

 

dødens dag kostumer til voksne halloween voksenkostumer til mænd og kvinder 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Dødens dag kostumer til voksne

De Dødes Dag er en mexikansk fejring som gennemføres den 2. november, en fejring som så småt er ved at blive mere populær i Europa. Selvom fejringen er efter halloween, er kostumerne yderst populære til halloween. Smilende skeletter, farverige sukkerkranier og festlige picnics på kirkegården. Sådan ser det ofte ud i begyndelsen af november hvert år, når mexicanerne fejrer højtiden De Dødes Dag, som markerer, at de døde er vendt tilbage til jorden for at hilse på de pårørende. 

Find de flotteste kostumer hos Temashop

 

Djævle kostumer til voksne 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Djævle kostumer til voksne

Et djævel kostume til børn kan altså bestå af et mørkt kostume med eller uden vinger, hvis vi ser historisk på begrebet “djævel”. Men Hollywood og de seneste 100 års skildringer af djævelen i litteraturen, gør at en djævel skildres ved sort og røde farver, horn i panden, en hale og en trefork som våben. Djævel udklædningskostume til voksne kan både bruges til fastelavn eller halloween.

Se udvalget af djævel kostumer hos Temashop 

 

Hekse kostumer til voksne hekse voksenkostumer 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Hekse kostumer til voksne

Med et hekse kostume til voksne, bliver du klar til årets seje halloweenfest. Heksen er kendt for at være den onde, den luskede og snedige kvinde – i mange eventyr og fortællinger. Hun bruger trolddom og magi med hendes fjender og for at få sin vilje. Hun er mystisk og uanset om hun er ude på at lokke børn til hendes hus af slik eller på udkig efter ingredienser til kendes heksebryg, så er det med at være varsom! 

Find udvalget af heksekostumer hos Temashop 

Skelet kostumer til voksne halloween kostumer til voksne 2021 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Skelet kostumer til voksne

Skelettet som kostume også en smule uhyggeligt fordi det forbindelse med et levende skelet – måske et skelet der er stået op af graven? I hvert fald er skelet som udklædning, rigtig oplagt til Halloween, hvor temaet jo er uhygge og lidt farligt. Skelet kostume til børn er nemt idet det også er en hel dragt og ikke kræver en masse tilbehør (med mindre der lå noget i graven?).

Find udvalget af skelet voksenkostumer hos Temashop

 

Gotiske kostumer til voksne halloween voksenkostumer 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Gotiske kostumer til voksne

Den gotiske tidsalder varede fra 1150 til 1550. Begrebet “Gotik” blev brugt som en nedsættende betegnelse i renæssancens Italien om goternes eller “barbarernes” stil. Først fra 1820 blev det brugt i sin nuværende betydning. Fællestræk for alle gotiske kostumer til voksne er at farven sort indgår og de virker dystre, derfor er det også et oplagt kostume til årets halloweenfest.

Se udvalget af gotiske kostumer hos Temashop 

 

Varulv kostume til børn og voksne 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Varulv kostume til voksne

Et varulv kostume er et skrækindjagende kostume, som kan gøre jeres halloween endnu mere uhyggelig. Varulven er et mytologisk væsen, som er halvt menneske halvt ulv eller et menneske, som har evnen til at skifte form til en ulv, varulven en europæisk opfindelse med mere end 30.000 år på bagen. Varulve ligner normale mennesker når de er i deres menneskelige skikkelse og skiller sig ikke rigtig ud fra mængden, udover de føles meget varmere end andre mennesker og healer meget hurtigt.

Find udvalget af varulv kostumer hos Temashop 

Alien kostumer til voksne alien voksenkostumer 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Alien kostumer til voksne

Et rumvæsen også kaldt en alien er en udenjordisk eller fremmede er enhver udenjordisk livsform; en livsform, der ikke stammer fra Jorden. Da man ikke har nogen klare beviser på om der lever rumvæsener og hvordan de ser ud, findes der mange forskellige fortolkninger. Hvilket også giver en masse forskellige udgaver af et alien kostume til voksne.

Find Alien kostumer hos Temashop

 

Døden kostumer til voksne døden voksenkostumer 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Døden kostumer til voksne

Hvorfor vælge Døden kostume til halloween? Døden er jo det mest klassiske Halloween kostume af dem alle. Alle andre kostumer til Halloween er variationer af temaet døden. Derfor er døden det simple og enkelte af alle Halloween kostumer. Et døden kostume til voksne er det ultimative kostume når temaet er uhygge. 

Find Døden kostumer hos Temashop 

 

Dracula kostumer til voksne dracula voksenkostumer halloween kostumer til voksne 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Dracula kostume til voksne

Et Dracula kostume til børn, er den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest. Grev Dracula er fiktiv figur som er opstået ud fra hovedpersonen i Bram Stokers roman Dracula fra 1897. Bogen har dannet udgangspunkt for mange andre romaner og noveller samt et stort antal horrorfilm.

Find Dracula kostumer hos Temashop 

 

græskar kostumer til voksne græskar voksenkostumer 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Græskar kostumer til voksne

Er du vild med Halloween, men knap så vild med uhyggelige kostumer, så er et græskar kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende Halloween. Med et græskar kostume til voksne. bliver halloweenfesten meget sjovere.

Find de sejeste græskar kostumer hos Temashop

 

Frankenstein kostumer til voksne frankenstein halloweenkostumer til mænd og kvinder 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Frankenstein kostumer til voksne

Er du vild med hallowen, magi og uhygge? Så er et Frankenstein kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest. Historien om Frankenstein er nok en af de mest kendte gyserhistorier og faktisk har den en del år på bagen.

Se udvalget af frankenstein kostumer hos Temashop

 

Mumie kostumer til voksne halloween kostumer til mænd og kvinder 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Mumie kostumer til voksne

Skal du barn klædes ud til Halloween eller elsker du bare det gamle Egypten og uhygge, så er et mumie kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest. Et mumie kostume består af bandagelignede tekstil svøbt om hele kroppen, eventuelt med amuletter i mellem lagene og med et synligt snit i venstre side samt i hovedet (hvis hjernen er fjernet). 

Find mumie kostumer hos Temashop 

oppustelige halloween kostumer til voksne 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Oppustelige halloween kostumer til coksne

Oppustelige halloweenkostumer til voksne er den perfekte udklædning til årets halloweenfest, der både er uhyggelige og sjove. Hvorfor komme som alle andre, når man kan få sit helt unikke og sjove kostume, som gør at man bliver festens midtpunkt?

 Find det store udvalg af seje halloween kostumer hos Temashop

 

halloween masker til børn 1024x576 - Halloween kostumer til voksne - mænd og kvinder

Halloween masker til voksne

En sej halloween udklædning kan nemt klares med en uhyggelig maske, som samtidig er perfekt til at skræmme livet af dem du kender. 

Se den store udvalg af halloween kostumer hos Temashop

SE OGSÅ: Halloween kostumer til børn

SE OGSÅ: Halloween kostumer til baby

SE OGSÅ: Scream kostumer

SE OGSÅ: Gyserfilm kostumer til voksne

SE OGSÅ: Plus size kostume til halloween

Indlægget Halloween kostumer til voksne 2021 – mænd og kvinder indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!