Græskar kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn som er vild med Halloween, men knap så vild med uhyggelige kostumer, så er et græskar kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende Halloween.

Med et græskar kostume til børn. bliver halloweenfesten meget sjovere.

Hvad er Halloween?

Halloween er en tradition der er opstået hos keltere i England i gamle dage. Festen ved halloween var årets store religiøse fest, hvor de også fejrede nytåret. Den katolske kirke gjorde på et tidspunkt 1. november til sin allehelgensdag, og den 31. oktober fik navnet All Hallows Eve, hvilket senere er blevet til Halloween. Men de traditioner, vi forbinder med halloween, stammer fra kelterne. 

Kelterne brugte opringeligt roer til at udhule og lave lygter af, præcis som vi i dag bruger græskar med lys i til Halloween. De roe-lygter som kelterne lavede i sin tid, har haft de skræmmende ansigter, som græskarene har i dag. Meningen med de skrækindjagende lygter var nemlig at holde de dødes spøgelser væk, så de ikke kunne gøre skade på de levende. Men da de første engelske pilgrimme rejste til Amerika, måtte de finde på noget andet – for der var ikke roer i Amerika. Til gengæld var der græskar, og de står i dag som et lysende orange symbol på halloween. 

I USA, hvorfra vi henter inspirationen til halloween, har hver familie mindst et udskåret græskar foran huset eller i vinduet. 

Et græskar kostume til børn kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. 

Græskar Børnekostume 320x450 - Græskar kostume til børn

Glad Græskar Børnekostume

Skønt græskar kostume til de mindste, der består af en dragt med et glad græskar ansigt. Dertil medfølger en hat med stilk. Kostumet er helt perfekt til fastelavn eller en sjov leg.

Find kostumet hos Temashop

oppustelig græskar kostume 298x450 - Græskar kostume til børn

Oppustelig Græskar kostume

Kunne du tænke dig at hoppe rundt som et lille græskar, så har du nu muligheden. Dette søde lille græskar kan holde sig pustet op i op til 7 timer.

Find kostumet hos Temashop

græskar kostume til børn græskar kostume til piger græskar børnekostume halloween kostume

Græskar udklædning til børn

Sødt græskarpige kostume bestående af orange kjole med print og med tyl i orange og grøn, samt en dertilhørende sød bolero-jakke i orange med en grøn stilk på toppen. Fint kostume til halloween eller fastelavn. Kostumet indeholder kjole og jakke m. smart græskarhætte.

Find det flotte græskar udklædning til børn hos Temashop

græskar kostume til børn 314x450 - Græskar kostume til børn

Græskar Børnekostume

Fint og rummeligt græskarkostume til børn m/ hat til halloween eller fastelavn. Super fin og sjov udklædning i str. onesize.

Find kostumet hos Temashop

 

uhyggeligt græskar kostume til barn uhyggeligt halloween kostume 6 år tilbud halloween kostume sort kostume til børn

Uhyggeligt Halloween kostume

Dette uhyggelige græskar kostume er et bud på et mesterligt halloween kostume. Kostumet består af en sort kappe med hætte og en græskar maske. Leen kan tilkøbes. Kostumet findes i størrelse ca 7-8 år. 

Find kostumet hos Jollyroom

 

 

græskar kostume til børn græskarkostume til børn tilbehør

Tilbehør til græskar kostume til børn

  1. Fuldend græskar looket med superseje strømpebukser i sort og orange striber. Find strømebukserne hos Temashop. 
  2. Slik eller ballade græskar taske er ideel både til dig med et græskar kostume, men også alle andre der skal ud og rasle til Halloweem. Tasken med græskar hovede er oplagt til at fylde al det lækre slik i. Find græskar tasken hos Temashop.
  3. Er du ikke til de mange hatte og hårpynt til græskar kostumerne, så vælg en mere simpel hårbøjle med et fint græskar på. 
  4. Gør Halloween eller hverdagen endnu mere festlig med disse glitrende briller med storsmilende græskar på. 

Hvilket Græskar kostume til børn leder du efter?

græskar kostume til børn græskar halloween kostume til børn ikke uhyggeligt halloween kostume til børn halloween græskar børnekosutme

 

LÆS OGSÅ: Græskar kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Græskar kostume til baby

LÆS OGSÅ: Heksekostume til børn

Indlægget græskar kostume til børn indholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Græskar kostume til børn

2 meninger om “Græskar kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!