Græskar kostume til børn

Har du et barn som er vild med Halloween, men knap så vild med uhyggelige kostumer, så er et græskar kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende Halloween.

Med et græskar kostume til børn. bliver halloweenfesten meget sjovere.

Hvad er Halloween?

Halloween er en tradition der er opstået hos keltere i England i gamle dage. Festen ved halloween var årets store religiøse fest, hvor de også fejrede nytåret. Den katolske kirke gjorde på et tidspunkt 1. november til sin allehelgensdag, og den 31. oktober fik navnet All Hallows Eve, hvilket senere er blevet til Halloween. Men de traditioner, vi forbinder med halloween, stammer fra kelterne. 

Kelterne brugte opringeligt roer til at udhule og lave lygter af, præcis som vi i dag bruger græskar med lys i til Halloween. De roe-lygter som kelterne lavede i sin tid, har haft de skræmmende ansigter, som græskarene har i dag. Meningen med de skrækindjagende lygter var nemlig at holde de dødes spøgelser væk, så de ikke kunne gøre skade på de levende. Men da de første engelske pilgrimme rejste til Amerika, måtte de finde på noget andet – for der var ikke roer i Amerika. Til gengæld var der græskar, og de står i dag som et lysende orange symbol på halloween. 

I USA, hvorfra vi henter inspirationen til halloween, har hver familie mindst et udskåret græskar foran huset eller i vinduet. 

Et græskar kostume til børn kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. 

 

græskar kostume til børn græskar kostume til piger græskar børnekostume halloween kostume

Græskar udklædning til børn

Sødt græskarpige kostume bestående af orange kjole med print og med tyl i orange og grøn, samt en dertilhørende sød bolero-jakke i orange med en grøn stilk på toppen. Fint kostume til halloween eller fastelavn. Kostumet indeholder kjole og jakke m. smart græskarhætte.

Find det flotte græskar udklædning til børn hos Temaskop

 

græskar kostume til børn græskar kostume til piger græskar børnekostume halloween kostume til piger

Græskar hekse udklædning

Skal du tricke og treate? Så er dette lille græskar heksekostume det helt perfekte kostume til Halloween. Græskar heksen er ikke som de andre hekse – hun er nemlig sød og gør ikke en kat fortræd. Klæd dig ud som græskar heks til halloween eller fastelavn og spred god stemning i den ellers så uhyggelige halloween-tid. Inkluderer kjole og hat. 

Find græskar hekse udklædning hos Temashop

græskar heks kostume til piger halloween kostume til piger

Græskar hekse kostume

Sødt græskar hekse kostume til piger. Kostumet består af kjole med glitter græskar, bælte med fine detaljer og sort og orange stribet hat. Ifør dig dette fine kostume og bliv klar til halloween.

Find Græskar børnekostume hos Temashop

 

orange heks græskar hekse kostume til piger

Orange heks børnekostume

Kostumet indeholder kjole og hat. Græskar heksen har meldt sin ankomst. Mangler du et fint kostume til halloween eller fastelavn, så er denne søde hekse kjole med græskar motiver, tyl og andre fine detaljer helt perfekt. Dertil medfølger en spids heksehat med græskarmotiver. Gør dit kostume komplet med en heksekost og så er du klar til, at indtage fastelavsfesten med stil.

Find kostumet her hos Temashop

 

græskar kostume til drenge græskar heldragt kostume til børn

Græskar heldragt til Halloween

Denne græskar forklædning til børn består af dragt alene. Denne orange dragt med hætte er trykt med et sjovt græskar med et bredt smil og øjne trykt i 3D. Den har lange ærmer og en krave med grønne blade, der hænger ned foran og bagpå tøjet. Denne dragt holder dit barn varmt under Halloween!

Find kostumet hos Vegaoo

græskar kostume til drenge poncho halloween orange

Græskar poncho til Halloween

Ponchoen forestiller et græskar og er i børnestørrelse. Græskarret er lavet i et vindtæt og orange stof med en krave i grønt stof klippet i strimler. Et ansigt som forestiller et glad græskar er trykket i sort foran på maven. Ponchoen er ca 55 cm lang og lukkes på ryggen med velcrobånd. Passer perfekt til at trække over det yderste lag af tøj, når man skal ud og rasle til fastelavn.

Græskar poncho til Halloween

 

græskar heksekostume til piger ikke farligt kostume til børn

Sødt hekse/græskar kostume til piger

Dette hekse kostume til piger består af en kjole, en hat, et par ærmer og benvarmere (kost, strømpebukser og sko ikke inkluderet). Toppen af kjolen er sort med korte ærmer og et sødt græskar på. Nederdelen af lavet ef flot patchwork af forskellige stoffer i flere lag. Samme stof er brugt til hatten der matcher kostumet. Dette sæt er perfekt til at blive klar til fastelavn og halloween!

Find kostumet hos Vegaoo

 

græskar kostume til baby halloween kostume til baby halloween kostume til 1 årig halloween kostume til 2 årig halloween kostume 1 år græskar kjole

Sødt græskar kjole

Dette Halloween græskar til piger består af en kjole og et hårbånd (strømpebukser og sko er ikke inklusiv). Denne græskarkjole er uden ærmer og er orange. På denne kjole ses et græskar ansigt i sort og grønne blade. Kjolen krave er prydet med en lille sort tyl kant og taljen er markeret med et grønt stykke stof. Til at afslutte dette kostume medfølger en hårbøjle med et lille græskar i sort og orange. Skal du klædes ud til Halloween er dette græskar kostume perfekt. 

Find kjolen hos Vegaoo

græskar kostume til børn græskarkostume til børn tilbehør

Tilbehør til græskar kostume til børn

  1. Fuldend græskar looket med superseje strømpebukser i sort og orange striber. Find strømebukserne hos Temashop. 
  2. Slik eller ballade græskar taske er ideel både til dig med et græskar kostume, men også alle andre der skal ud og rasle til Halloweem. Tasken med græskar hovede er oplagt til at fylde al det lækre slik i. Find græskar tasken hos Temashop.
  3. Er du ikke til de mange hatte og hårpynt til græskar kostumerne, så vælg en mere simpel hårbøjle med et fint græskar på. Find hårbøjlen hos Temashop.
  4. Gør Halloween eller hverdagen endnu mere festlig med disse glitrende briller med storsmilende græskar på. Find brillerne hos Temashop.

Hvilket Græskar kostume til børn leder du efter?

græskar kostume til børn græskar halloween kostume til børn ikke uhyggeligt halloween kostume til børn halloween græskar børnekosutme

 

LÆS OGSÅ: Græskar kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Græskar kostume til baby

LÆS OGSÅ: Heksekostume til børn

Indlægget græskar kostume til børn indholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Græskar kostume til børn

2 meninger om “Græskar kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!