Cruella de vil kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Et Cruella de vil kostume til voksne er et oplagt kostume til fastelavn, karneval eller festen med Disney tema. Cruella de vil er kendt fra Disney filmen 101 Dalmatinere.

Klæd dig ud som en af Disneys ondeste skurke med et Cruella de vil kostume til voksne.

Cruella de Vil er en skurk og fiktiv karakter der dukker op i Dodie Smith’s bog om 101 Dalmatinere (Hund og Hund i mellem). Hun er med i Disney s animerede film 101 Dalmatinere og forsættelsen 101 Dalmatinere II – Kvik på eventyr I London, samt tv-serien 101 Dalmatinere og Disney,s live-action film 101 Dalmatinere og 102 Dalmatinere, hvor hun bliver spillet af skuespillerinden Glenn Close.

I live-action filmene kidnapper Cruella 97 og 99 dalmatiner hvalpe, for at lave pelse ud af dem. I live-action-version afsløres det, at grunden til at Cruella vælger hvalpenes pels, er at når de korthårede hunde bliver ældre, bliver deres pels meget grove, og kan derfor ikke sælger så godt, som de fine, bløde pels modebranchen. Navet Cruella er en sammentrækning af ordet grusom og djævel.

Cruella de Vil er nem at genkende på hendes sorte kjole, hvor den øverste del typisk er dækket med en dalmatiner kappe. Håret er 2 farver, hhv. hvidt og sort.

Klæd dig ud som en af Disneys mest frygtede skurke med et af disse Cruella de Vil kostumer:

 

 

cruella de vil voksenkostume 251x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Cruella de vil voksenkostume

Cruella De Vil er kendt fra tegnefilmen om de 101 dalmatinere. Vil du klædes ud som skurken Cruella til næste temafest, så er denne lange kjole i sort og hvid helt perfekt. Derudover medfølger en kappe i dalmatiner prikker. Gør dit kostume komplet med en Cruella paryk og bliv klar til karneval, sidste skoledag eller temafesten.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det Cruella de vil kostume til voksne du ledte efter?

cruella de vil voksenkostume - Cruella de vil kostume til voksne

SE OGSÅ: Hunde kostume til voksne

SE OGSÅ: Maleficent kostume til voksne

SE OGSÅ: Par kostumer til karneval

SE OGSÅ: 101 Dalmatiner kostume til børn og voksne

Indlægget Cruella de vil kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

En mening om “Cruella de vil kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!