Cruella de vil kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Et Cruella de vil kostume til voksne er et oplagt kostume til fastelavn, karneval eller festen med Disney tema. Cruella de vil er kendt fra Disney filmen 101 Dalmatinere.

Klæd dig ud som en af Disneys ondeste skurke med et Cruella de vil kostume til voksne.

Cruella de Vil er en skurk og fiktiv karakter der dukker op i Dodie Smith’s bog om 101 Dalmatinere (Hund og Hund i mellem). Hun er med i Disney s animerede film 101 Dalmatinere og forsættelsen 101 Dalmatinere II – Kvik på eventyr I London, samt tv-serien 101 Dalmatinere og Disney,s live-action film 101 Dalmatinere og 102 Dalmatinere, hvor hun bliver spillet af skuespillerinden Glenn Close.

I live-action filmene kidnapper Cruella 97 og 99 dalmatiner hvalpe, for at lave pelse ud af dem. I live-action-version afsløres det, at grunden til at Cruella vælger hvalpenes pels, er at når de korthårede hunde bliver ældre, bliver deres pels meget grove, og kan derfor ikke sælger så godt, som de fine, bløde pels modebranchen. Navet Cruella er en sammentrækning af ordet grusom og djævel.

Cruella de Vil er nem at genkende på hendes sorte kjole, hvor den øverste del typisk er dækket med en dalmatiner kappe. Håret er 2 farver, hhv. hvidt og sort.

Klæd dig ud som en af Disneys mest frygtede skurke med et af disse Cruella de Vil kostumer:

disney cruella de vil kostume 450x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Cruella de Vil kostume

Går du med skumle planer om at fange 101 dalmatinere, men savner du det rette tøj til udåden? Intet problem! Med den sort-hvide paryk og den dalmatinermønstrede jakke forvandles du med det samme til den onde Cruella De Vil fra Disneys succesfilm “101 Dalmatinere”. Disney Cruella De Vil-kostumet inkluderer en sort, V-udskåret kjole med slids, et rødt bælte og et par lange, røde handsker. Der medfølger også en hvid jakke med sorte prikker og en sort-hvid paryk til det rette Cruella de Vil-look.

Find kostumet hos Partyking

cruella de vil kostume 317x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Cruella de vil kostume

Cruella De vil er den onde dame, som elsker pels og vil gøre alt hvad der står i hendes magt til at få det smukkeste dyremønstret tøj, uanset om uskyldige små dyr står i vejen. Klæd dig ud som Cruella Devil i denne sexede udgave, hvor jakken er påsyet kjolen, så det ligner en jakke udenover. Husk en fin boa, cigaretrør og en sort og hvid paryk, så du kan ligne den onde Cruella Devil.

Find kostumet hos Temashop

cruella de vil voksenkostume 251x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Cruella de vil voksenkostume

Cruella De Vil er kendt fra tegnefilmen om de 101 dalmatinere. Vil du klædes ud som skurken Cruella til næste temafest, så er denne lange kjole i sort og hvid helt perfekt. Derudover medfølger en kappe i dalmatiner prikker. Gør dit kostume komplet med en Cruella paryk og bliv klar til karneval, sidste skoledag eller temafesten.

Find kostumet hos Temashop

cruella de vil kostume budget 450x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Cruella de vil udklædning

Cruella De Vil-kostumet inkluderer en kort, sort kjole, et par lange røde handsker, en falsk dalmatinerpels til at have over skuldrene og en sort halskæde.

Find kostumet hos Partyking

cruella de vil zombie kostume 238x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Ond zombie Cruella kostume

Skal du til Halloweenfest, men mangler den perfekte udklædning? Dette kostume kan forvandle dig om til den onde og uhyggelige Cruella som zombie. Husk at tilføje den populære paryk ved siden af.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Cruella de vil kostume til voksne du ledte efter?

cruella de vil voksenkostume - Cruella de vil kostume til voksne

SE OGSÅ: Hunde kostume til voksne

SE OGSÅ: Maleficent kostume til voksne

SE OGSÅ: Par kostumer til karneval

SE OGSÅ: 101 Dalmatiner kostume til børn og voksne

Indlægget Cruella de vil kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Cruella de vil kostume til voksne

En mening om “Cruella de vil kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!