Cruella de vil kostume til voksne

Et Cruella de vil kostume til voksne er et oplagt kostume til fastelavn, karneval eller festen med Disney tema. Cruella de vil er kendt fra Disney filmen 101 Dalmatinere.

Klæd dig ud som en af Disneys ondeste skurke med et Cruella de vil kostume til voksne.

Cruella de Vil er en skurk og fiktiv karakter der dukker op i Dodie Smith’s bog om 101 Dalmatinere (Hund og Hund i mellem). Hun er med i Disney s animerede film 101 Dalmatinere og forsættelsen 101 Dalmatinere II – Kvik på eventyr I London, samt tv-serien 101 Dalmatinere og Disney,s live-action film 101 Dalmatinere og 102 Dalmatinere, hvor hun bliver spillet af skuespillerinden Glenn Close.

I live-action filmene kidnapper Cruella 97 og 99 dalmatiner hvalpe, for at lave pelse ud af dem. I live-action-version afsløres det, at grunden til at Cruella vælger hvalpenes pels, er at når de korthårede hunde bliver ældre, bliver deres pels meget grove, og kan derfor ikke sælger så godt, som de fine, bløde pels modebranchen. Navet Cruella er en sammentrækning af ordet grusom og djævel.

Cruella de Vil er nem at genkende på hendes sorte kjole, hvor den øverste del typisk er dækket med en dalmatiner kappe. Håret er 2 farver, hhv. hvidt og sort.

Klæd dig ud som en af Disneys mest frygtede skurke med et af disse Cruella de Vil kostumer:

disney cruella de vil kostume 450x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Cruella de Vil kostume

Går du med skumle planer om at fange 101 dalmatinere, men savner du det rette tøj til udåden? Intet problem! Med den sort-hvide paryk og den dalmatinermønstrede jakke forvandles du med det samme til den onde Cruella De Vil fra Disneys succesfilm “101 Dalmatinere”. Disney Cruella De Vil-kostumet inkluderer en sort, V-udskåret kjole med slids, et rødt bælte og et par lange, røde handsker. Der medfølger også en hvid jakke med sorte prikker og en sort-hvid paryk til det rette Cruella de Vil-look.

Find kostumet hos Partyking

cruella de vil kostume 317x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Cruella de vil kostume

Cruella De vil er den onde dame, som elsker pels og vil gøre alt hvad der står i hendes magt til at få det smukkeste dyremønstret tøj, uanset om uskyldige små dyr står i vejen. Klæd dig ud som Cruella Devil i denne sexede udgave, hvor jakken er påsyet kjolen, så det ligner en jakke udenover. Husk en fin boa, cigaretrør og en sort og hvid paryk, så du kan ligne den onde Cruella Devil.

Find kostumet hos Temashop

cruella de vil voksenkostume 251x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Cruella de vil voksenkostume

Cruella De Vil er kendt fra tegnefilmen om de 101 dalmatinere. Vil du klædes ud som skurken Cruella til næste temafest, så er denne lange kjole i sort og hvid helt perfekt. Derudover medfølger en kappe i dalmatiner prikker. Gør dit kostume komplet med en Cruella paryk og bliv klar til karneval, sidste skoledag eller temafesten.

Find kostumet hos Temashop

cruella udklædning til voksne 227x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Cruella de vil udklædning

Den kendte skurk fra 101 Dalmatinere. Dette Cruella-kostume består af sort kjole med rødt bælte, røde handsker, en kappe og paryk (sko medfølger ikke). Den sorte kjole er ærmeløs og har v-udskæring. Kappen har dalmatinermønster og fór af rødt skinnende stof. Kappen har velcrolukning, skjult under en simili ædelsten. Handsker og bælte er af et smukt rødt stof. Bæltet er elastisk i siderne og kan derfor passe de fleste kropsformer. Den sort-hvide paryk fuldender kostumet, der egner sig perfekt til både udklædningsfester og teaterstykker!

Find kostumet hos Vegaoo

cruella de vil kostume budget 450x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Cruella de vil udklædning

Cruella De Vil-kostumet inkluderer en kort, sort kjole, et par lange røde handsker, en falsk dalmatinerpels til at have over skuldrene og en sort halskæde.

Find kostumet hos Partyking

cruella de vil plus size kostume 322x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Cruella de vil plus size kostume
Denne forklædning består af kjole, bælte, halsbånd og manchetter (strømpebukser og handsker ikke inkluderet). Kjolen er lavet af imiteret læder med sort prikket pels ved kanten. Den er hvid og sort og har en spalte i benet op til midten af låret. Det røde bælte er udsmykket med en hvid spænde. Halsbåndet er hvid med diamanter for at give diva look. Manchetterne er også røde med dalmatiner pels, der passer til kjolen. Dette luksus kostume vil ændre dig til en ondskabsdiva for en aften!
 

cruella de vil zombie kostume 238x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Ond zombie Cruella kostume

Skal du til Halloweenfest, men mangler den perfekte udklædning? Dette kostume kan forvandle dig om til den onde og uhyggelige Cruella som zombie. Husk at tilføje den populære paryk ved siden af.

Find kostumet hos Temashop

cruella de vil parkostume 358x450 - Cruella de vil kostume til voksne

Cruella de Vil parkostume

Cruella-udklædning: Denne Cruellaudklædning består af fem dele. En sort, stram kjole, der er elastisk og enkel at tage på sig. Kjolen går halvvejs til lårene og har en slids, der er ca. 15 cm lang. En kort kappe i uægte pels med dalmantinermønster dækker skuldrene. Den sættes fast med velcro. Et par røde, lange og elegante handsker i satin indgår også. Et armbånd med velcro matcher kappen og kan anvendes ovenpå handskerne (paryk, cigaretholder og sko indgår ikke). En sort halskæde med en uægte juvel sættes fast med velcro, og det passer godt til udklædningen. Med denne udklædning bliver du en succes til Halloween eller til udklædningsfesten.

Dalmatiner-udklædning: Dalmatiner-kostumet består af en heldragt med sorte pletter på hvid baggrund, med hætte. Den er nem at tage på takket være en lynlås (sko medfølger ikke). Kostumet er perfekt til temafesten.

Find kostumet hos Vegaoo

Fandt du det Cruella de vil kostume til voksne du ledte efter?

cruella de vil voksenkostume - Cruella de vil kostume til voksne

SE OGSÅ: Hunde kostume til voksne

SE OGSÅ: Maleficent kostume til voksne

SE OGSÅ: Par kostumer til karneval

Indlægget Cruella de vil kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Cruella de vil kostume til voksne

error: Content is protected !!