Lyserøde/pink kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i pink? Vi har samlet det bedste udvalg af pink kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Pink kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval, pink temafest,  eller fastelavn.

Pink er farven på lykke og opfattes generelt som en munter farve og derfor er det også en oplagt farve til temafesten. Lyserød er en bleg rød farve der første gang blev registreret i det 17. århundrede, til at beskrive de blegrøde blomster med farven pink, de dækfrøede planter i den ægte Nellike. Denne farve står for skønhed, elegance og godhed. Pink i sig selv er en kombination af rød og hvid.

Vi har samlet det største udvalg af lyserøde og pink kostumer til voksne;

pink flamingo kostume - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Flamingo kostume

Kaa-kaaaaaa’ – eller hvad siger en flamingo? Klæd dig ud i dette sjove pink kostume bestående af en underdel med lang hals og hoved. Ser super sjovt ud og kan bringe et smil på læben på enhver.

Find kostumet hos Temashop

Den Lyserøde Panter Kostume  295x450 - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Den lyserøde panter er det oplagte lyserøde kostume til voksne. Kostumet består af en lyserød heldragt med den lyserøde panters hoved som hætte. Et sjovt kostume til sidste skoledag, karneval eller fastelavnsfesten.

Find kostumet hos Temashop

 

Pink betjent kostume til voksne - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Pink Betjent kostume

Sød kort feminin betjent kjole i pink og sort. Klæd dig ud som lovens lange arm til årets karneval, men husk tilbehøret ved siden af.

Find kostumet hos Temashop

Lyserød Voksenbaby Kostume  251x450 - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Ankom til temafesten som en vaskeægte voksenbaby. Kostumet består af en bluse, et par shorts og en hat. Sut og sutteflaske kan købes separat.

Find kostumet hos Temashop

 

Pink tyrolerkjole oktoberfest kostume til kvinder - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Pink/brun Tyrolerkjole

Bliv klar til Oktoberfesten med denne skønne lange, brune tyrolerkjole med lyserød og hvid ternet forklæde og overdel. Derudover er der bånd under brystet i lyserød og hvid.

Find kostumet hos Temashop

 

pink 50 er nederdel - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Pink 50’er Nederdel

Klassisk, pink polka dot nederdel i amerikansk 50’er stil. Justerbar i taljen, da der er 3 forskellige knapper man kan lukke nederdelen med i linningen.

Find nederdelen hos Temashop

 

Ballerina Flodhest Kostume  304x450 - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Ballerina og flodhest er ikke lige umiddelbart noget man forbinder med hinanden. Men med dette sjove kostume bliver du klædt ud som en ballerina flodhest parat til at indtage dansegulvet. Kostumet består af en heldragt, et par bukser, skocovers og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

 

oppustelig gris kostume 383x450 - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Oppustelig Grise kostume

Sjovt oppusteligt grisekostume, der vil sikre dig en masse grin. Kostumet passer perfekt til sidste skoledag, fastelan og alle andre festlige begivenheder.

Find kostumet hos Temashop 

 

Oktoberfest mand kostume 324x450 - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Oktoberfest mand kostume

Bliv klar til årets oktoberfest med dette kostume til mænd. Kostumet består af skjorte og lederhosen. Uanset om du skal hele vejen til München eller til den lokale byfest, så er du godt klædt på med denne udklædning.

Find kostumet hos Temashop

 

ballerina kostume til voksne pink ballerina kjole til voksne baletdanserinde kostume til voksne kostume til karneval fastelavnskostume

Pink ballerina kjole

Smuk, pink ballerina kostume til kvinder. Tid til at skifte job? Omskol dig let og smidigt i en håndevending til en dansende ballerina iklædt vores fine lyserøde ballerina-kostumedragt. Bemærk venligst at ballerinatrin ikke medfølger. Ballerina Kostume består af en lyserød ballerinakjole med smalle, justerbare skulderbånd og en fluffy tylkjole nedadtil.

Find kostumet hos Temashop

Kunne du lide udvalget af lyserøde og pink kostumer til voksne?

lyserøde kostumer til voksne - Lyserøde/pink kostumer til voksne

SE OGSÅ: Lilla kostumer til voksne

SE OGSÅ: Hvide kostumer til voksne

SE OGSÅ: Gule kostumer til voksne

SE OGSÅ: Orange kostumer til voksne

Indlægget Lyserøde/pink kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

3 meninger om “Lyserøde/pink kostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!