Lyserøde/pink kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i pink? Vi har samlet det bedste udvalg af pink kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Pink kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, karneval, pink temafest,  eller fastelavn.

Pink er farven på lykke og opfattes generelt som en munter farve og derfor er det også en oplagt farve til temafesten. Lyserød er en bleg rød farve der første gang blev registreret i det 17. århundrede, til at beskrive de blegrøde blomster med farven pink, de dækfrøede planter i den ægte Nellike. Denne farve står for skønhed, elegance og godhed. Pink i sig selv er en kombination af rød og hvid.

Vi har samlet det største udvalg af lyserøde og pink kostumer til voksne;

pink flamingo kostume - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Flamingo kostume

Kaa-kaaaaaa’ – eller hvad siger en flamingo? Klæd dig ud i dette sjove pink kostume bestående af en underdel med lang hals og hoved. Ser super sjovt ud og kan bringe et smil på læben på enhver.

Find kostumet hos Temashop

Pink 70 er sangerinde kostume - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Pink 70´er sangerinde kostume

Transporter dig til en tid, hvor festerne var vildere og musikken bedre – 70’erne! Med dette heftige udstyr kommer du garanteret til at blive dansegulvets store stjerne! Perfekt hvis festen har 70’er-tema!
70’er sangerinde i lyserødt kostume består af en pink heldragt i polyester.

Find kostumet hos Partyking

 

Prinsesse peach kostume til voksne lyserød kostume 450x450 - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Prinsesse Peach voksenkostume

Ankommer du til udklædningsfesten iført dette kostume, må du krydse fingre for, at en smuk blikkenslager kommer dig til undsætning, hvis én eller anden øgle bliver lidt for nærgående. Dette kostume består af en lyserød kjole i polyester samt en gylden prinsessekrone.

Find kostumet hos Partyking

Computerspil pink bjørn kostume - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Computerspil bjørn kostume

Dette er et kostume til den konkurrenceorienterede computerspilnørd, der elsker farven lyserød og bløde bjørne! Iført dette outfit vil du blive en succes til halloweenfesten eller udklædningsfesten med temaet gaming. Glem endelig ikke at takke buschaufføren på vej hjem! Kostumet omfatter en lyserød heldragt med en bjørnehætte i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig enhjørning kostume - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Oppustelig enhjørning kostume

Hvorfor klæde sig ud som noget kedeligt, når man kan lige så godt kan klæde sig ud som noget sjovt! Nogle har tydeligvis svært ved at forstå forskellen, men du er helt klar i hovedet og vælger derfor det sjove alternativ! For når man har chancen for at klæde sig ud som en prægtig lyserød enhjørning, så gør man det!  Kostumet efterligner en pragtfuld lyserød enhjørning med lilla kropsbehåring og et gult horn. Kostumet er oppusteligt via den medfølgende batteriventilator, som sidder bagtil! 

Find kostumet hos partyking

Pink betjent kostume til voksne - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Pink Betjent kostume

Sød kort feminin betjent kjole i pink og sort. Klæd dig ud som lovens lange arm til årets karneval, men husk tilbehøret ved siden af.

Find kostumet hos Temashop

Flapper Lyserødt Kostume til voksne - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Lyserødt flapper kostume

Hvis du vil tjekke ind til festen og få WOW-reaktioner er denne fancy flapperkjole et must! Den er lyserød, kommer med masser af herlige frynser og er helt perfekt til den lyserøde fest eller 1920’er-festen.
Flapper Lyserødt Kostume Lang inkluderer en lækker lyserød lag-på-lag-kjole i en lidt længere model med frynser og et matchende, glitrende pandebånd med lang fjer. Inkluderet er også et par lyserøde lange handsker. Strømpebukser og fjerboa er ikke inkluderet.

Find kostumet hos Partyking

Burlesque Diva kostume pink kostume til kvinder - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Burlesque Diva kostume

Klæd dig ud som en smuk burlesque diva til næste udklædningsfest med dette fine kostume, der består af en kjole i pink og sort med ekstra længde bagpå. Derudover medfølger en lille tophat i sort med pink sløjfe.

Find kostumet hos Temashop

Lyserød havfrue kostume til voksne - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Lyserødt havfrue kostume

Dette kostume består af en skinnende lyserød overdel med fiskeskælmønster, lyserøde blondedetaljer og et lyserødt smykke i midten. Overdelen leveres i et lækkert design, som ligner skaller, og den lukkes bagtil som en ganske almindelig BH. Udover dette indgår der også en lang skinnende havfruenederdel i en lyserød farve med fiskeskælmønster, lyserøde blondetaljer foroven samt en stor fiskefinne forneden, som er fremstillet af polyfoam.

Find kostumet hos Partyking

lyserød skotte kostume til voksne - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Pink skotte kostume

Dette lyserøde Highlander-kostume passer perfekt til dig, som kan lide det skotske nationaltøj. Kostumet fås i en lyserødternet farve og inkluderer kilt, skråbånd, bælte, hat og bæltetaske.

Find kostumet hos Partyking

Pink tyrolerkjole oktoberfest kostume til kvinder - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Pink/brun Tyrolerkjole

Bliv klar til Oktoberfesten med denne skønne lange, brune tyrolerkjole med lyserød og hvid ternet forklæde og overdel. Derudover er der bånd under brystet i lyserød og hvid.

Find kostumet hos Temashop

Den lyserøde panter kostume til voksne pink kostumer til voksne - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Den lyserøde panter kostume

Vi er mange som har set og grint af filmene med den lyserøde panter, hvilket faktisk egentlig er navnet på den diamant som ses i filmene, men som de fleste af os forbinder med den lyserøde panter selv. Her får du chancen for at klæde dig ud som den klassiske karakter og se om du kan løse forbrydelser bedre end Clouseau! Den Lyserøde Panter Kostume er en komplet dragt som klæder dig ud som den lyserøde panter fra filmene med samme navn.

Find kostumet hos Partyking

lyserødt morphsuit til voksne - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Lyserødt morphsuit til voksne

Lyserødt morphsuit til dig, som virkelig gerne vil skille dig meget ud fra mængden. Morphsuits består af en stram heldragt, som er syet i lycra af en høj kvalitet. Dragten har en lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken sidder sammen med resten af dragten, og man kan se igennem den (med begrænset udsyn).

Find det hos Partyking

Lyserødt sørøverpige kostume - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Lyserødt sørøverpige kostume

Splitte mine bramsejl, Jack Sparrow – den sejeste pirat på de syv verdenshave er den lyserøde! Dette sexede kostume passer måske ikke til at skure dæk, men du bliver den smukkeste
på skuden. Dragten består af en lyserød jakke, som er fastgjort med en kjole, samt en flot pirathat.

Find kostumet hos Partyking

lyserødt suitmeister jakkesæt - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Lyserødt suitmeister jakkesæt

Er du træt af dine gamle, almindelige jakkesæt? Er du klar til at prøve noget nyt til udklædningsfesten? Så er det her jakkesættet for dig. Med en klar, men blød lyserød farve vil det garanteret vække opmærksomhed. Jakkesættet består af en jakke, et par bukser og et smart slips. Det betyder at du har mulighed for selv at kombinere det med en skjorte i valgfri farve og et par flotte sko. Hvorfor ikke også sætte et charmerende lommetørklæde i brystlommen, måske i en farve der bryder med det lyserøde?
Suitmeister Lyserød Jakkesæt består af tre dele, nemlig et par jakkesætsbukser, en jakke og et slips. Alt i en flot lyserød farve.

Find jakkesættet hos Partyking

Pink overalls kostume - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Pink overalls

Herlige overalls i en chokpink nuance! Bukserne passer perfekt at tage på til et farvestrålende kostume til temafesten eller kostumefesten. Tænk at danse med disse cool bukser til næste disko- eller UV-fest!
Overalls UV Neon Pink er et par neonpink smækbukser, som knappes med regulerbare remme over skuldrene. Bukserne er fremstillet i 100% polyester.

Find dem hos Partyking

Vicky pollard kostume - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Vicky Pollard kostume

Træd ind i rollen som en hård teenager og takl alle situationer med en masse snak. Iført dette kostume bliver du forvandlet til selveste Vicky Pollard! Perfekt til dig der kan lide at sludre og sladre.
Vicky Pollard Kostume omfatter en jakke, et par bukser og en paryk. Jakken er pink med mørkeblå og hvide detaljer. Den lukkes på forsiden med en sort lynlås. Bukserne er trekvart lange med en elastik i taljen for en god pasform. De er mørkeblå med pink og hvide striber på siderne. Parykken er blond med små fletninger på siderne, et springvand med et lyserødt bånd på toppen og pandehår.

Find kostumet hos Partyking

Kørende 50er Knallertpige Kostume pink kostume til voksne - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Kørende 50’er Knallertpige Kostume

Tag tilbage til de prikkede og smarte 50’ere iført dette smarte knallertkostume. Det oplagte valg til en ekstra fartfyldt og sjov aften når du bare vil give den gas. Kørende 50’er Knallertpige Kostume består af en sort og hvid kjole med prikker, med en påsyet 50’er knallert. Knallerten er pink og med seje detaljer som for eksempel styr foroven og et dæk forneden. Hele dragten sidder på plads ved hjælp af kjolen.

Find kostumet hos Partyking

lyserød træningsdragt kostume - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Lyserød træningsdragt kostume

Det bliver ikke mere firseragtigt end denne helt igennem lyserøde træningsdragt, der mest af alt ligner en blanding af en fed skidragt og en Jane Fonda aerobicsdragt. Dragten består af en lyserød jakke samt bukser med gule og lilla detaljer. Den kan med fordel kombineres med en tidssvarende paryk (eller frisure), pumps og en skamløst stor mobiltelefon.

Find kostumet hos Partyking

Miss muffet lyserød kostume - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Miss Muffet, pink kostume

Du bliver uskyldigheden selv i dette fine Miss Muffet kostume i hvid og lyserød. Der medfølger bånd, som kjolen skal bindes med foran.

Find kostumet hos Temashop

pink 50 er nederdel - Lyserøde/pink kostumer til voksne

Pink 50’er Nederdel

Klassisk, pink polka dot nederdel i amerikansk 50’er stil. Justerbar i taljen, da der er 3 forskellige knapper man kan lukke nederdelen med i linningen.

Find nederdelen hos Temashop

Kunne du lide udvalget af lyserøde og pink kostumer til voksne?

lyserøde kostumer til voksne - Lyserøde/pink kostumer til voksne

SE OGSÅ: Lilla kostumer til voksne

SE OGSÅ: Hvide kostumer til voksne

SE OGSÅ: Gule kostumer til voksne

SE OGSÅ: Orange kostumer til voksne

Indlægget Lyserøde/pink kostumer til voksne indeholder affiliatelinks

3 meninger om “Lyserøde/pink kostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!