Ballerina kostume til voksne

Elsker du tylskørter og at danse dagen lang? Så er et ballerina kostume til voksne oplagt til den kommende fastelavnsfest, karneval eller temafest. 

De fleste små piger elsker at lege prinsesse eller ballarina og drømme om at danse ved det store teater og lave smukke pirouetter i tylskørter. For mange starter fascinationen for ballerinaer og ballet, som en fascination for de smukke kjoler og dans helt oppe på tåspidserne. Det kan også være fra animationsfilmen Ballerina. 

Animationsfilmen ‘Ballerina’ handler om den forældreløse pige Félicie, som drager mod Paris for at følge sin drøm om at blive balletdanser. Félicie flygter fra et børnehjem og tager ud på rejsen med sin bedste ven Victor, der vil være verdensberømt opfinder. I Paris får hun lov til at bo ved en rengøringskone, indtil hun kan stå på egne ben. Vejen til at blive ballerina er ikke let, og Félicie må stjæle sin største rivals identitet for at komme ind på balletskolen. Men ren talent er ikke nok til at blive valgt som danserinde ved Operaen, så hun må kæmpe som aldrig før. ‘Ballarina’ har fokus på at følge sine drømme trods alle odds. 

Der findes også ballerina ved cirkus og selvfølgelig ved teateret, hvor balletdanserinder er virkelighedens ballerinaer. 

Skal du klædes ud som ballerina? Du finder de fineste og flotteste ballerina kostumer til kvinder nedenfor. Er du derimod en mand der skal klædes ud til karneval i det mest feminime kostume du kan komme i tanke om? Se nedenfor hvor vi har samlet de bedste ballerina kostumer til mænd. Find ballerina kostume til voksne her:

svanesøen ballerina kostume til voksne sort ballerina kjole ballet kostume karnevalskostume fastelavnskostume

Svanesøen sort Ballerina kostume

Nu kan du forvandle dig til en smuk ballerina i dette elegante Black Swan Ballerina-kostume, der efterligner den kjole som selveste Natalie Portman bar i succesfilmen “Black Swan”. Kostumet inkluderer en kort, sort kjole, der er pyntet med skinnende pailletter med fjer foroven og en nederdel, inddelt i lag, hvilket giver et autentisk Black Swan-look. 

Find kostumet hos PartyKing

ballerina kostume til voksne ballerina kostume til mænd hvid ballerina kjole til mænd baletdanserinde udklædning mand

 

Skønt ballerina kostume til mænd

Find din mest feminime side frem og øv dig i piouetterne – du skal nok få dem lært! Hvis du vil skille dig ud til den kommende kostumefest eller tvinge hovedpersonen til en polterabend for at udforske sine mere feminine sider, er dette ultimative ballarinakostume passende til begge anledninger. Mænd som normalt ikke plejer at bære kjoler, kommer til at opdage hvor meget mere behageligt det er, end man skulle tro.

Find ballerina kostumet til mænd hos PartyKing

ballerina kostume til voksne pink ballerina kjole til voksne baletdanserinde kostume til voksne kostume til karneval fastelavnskostume

Pink ballerina kjole

Smuk, pink ballerina kostume til kvinder. Tid til at skifte job? Omskol dig let og smidigt i en håndevending til en dansende ballerina iklædt vores fine lyserøde ballerina-kostumedragt. Bemærk venligst at ballerinatrin ikke medfølger. Ballerina Kostume består af en lyserød ballerinakjole med smalle, justerbare skulderbånd og en fluffy tylkjole nedadtil.

Find kostumet hos Temashop

ballerina kostume til voksne hvid ballerina kjole til voksne baletdanserinde kostume til voksne kostume til karneval fastelavnskostume

Hvid ballerina kostume til voksne

Hvem drømmer ikke om, at være ballerina for en dag? Dette er et helt klassisk ballerina kostume med et herligt tylskørt, men køber du det rigtige tilbehør, kan du forvandle kostumet til hvad som helst. Pøs kunstigt blod på kjolen, og du har en uhyggelig halloweendragt. Køb et par hvide vinger, og du bliver en smuk engel, eller du kan blive 80’er-partypige med neonfarvet tilbehør. Mulighederne er uendelige!

Find kostumet hos Temashop

ballerina flodhest kostume til voksne ballerina kostume til mænd ballerina kostume til voksne

Flodhest ballerina kostume

Elegant flodhest i ballerina kjole. Vi ved det godt – du bærer drømmen om at ankomme som en flodhest, der er en prima ballerina, ved den næste udklædningsfest. Vi opfylder gerne drømmen, og dette kostume kobler humor med graciøse piruetter. Ah, nu føles livet endelig som en dans på roser!

Find kostumet hos Coolstuff

ballerina kostume til voksne ballerina kostume til mænd pink ballerina kjole til mænd baletdanserinde udklædning mand

Pink Ballerina kostume til mænd

Smuk ballerina kjole med skørt og fine detaljer. Klæd dig ud som en mandelig ballarina til temafesten og vis de andre, hvor god du er til ballet.

Find kostumet hos Temashop

oppusteligt ballerina kostume oppustelig balletdansker kostume ballerina kostume til mænd polterabend kostume

Oppustelig ballerina kostume

Sjov oppustelig ballerina kostume. Et sjovt og anderledes ballerina kostume til mænd – et oplagt kostume til karneval eller polterabend. 

Find kostumet hos PartyKing

LÆS OGSÅ: Ballerina kostume til børn

LÆS OGSÅ: Påfugl kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Pink kostumer til voksne

Indlægget Ballerina kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Ballerina kostume til voksne

error: Content is protected !!