Ballerina kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en barn der elsker at lege ballerina? Så er et ballerina kostume til børn oplagt til den kommende fastelavns- eller temafest og selvfølgelig til leg derhjemme. 

De fleste små piger elsker at lege prinsesse eller ballarina og drømme om at danse ved det store teater og lave smukke pirouetter i tylskørter. For mange starter fascinationen for ballerinaer og ballet, som en fascination for de smukke kjoler og dans helt oppe på tåspidserne. Det kan også være fra animationsfilmen Ballerina. 

Animationsfilmen ‘Ballerina’ handler om den forældreløse pige Félicie, som drager mod Paris for at følge sin drøm om at blive balletdanser. Félicie flygter fra et børnehjem og tager ud på rejsen med sin bedste ven Victor, der vil være verdensberømt opfinder. I Paris får hun lov til at bo ved en rengøringskone, indtil hun kan stå på egne ben. Vejen til at blive ballerina er ikke let, og Félicie må stjæle sin største rivals identitet for at komme ind på balletskolen. Men ren talent er ikke nok til at blive valgt som danserinde ved Operaen, så hun må kæmpe som aldrig før. ‘Ballarina’ har fokus på at følge sine drømme trods alle odds. 

Der findes også ballerina ved cirkus og selvfølgelig ved teateret, hvor balletdanserinder er virkelighedens ballerinaer. 

Skal dit barn klædes ud som ballerina? Du finder de fineste og flotteste ballerina kostumer til børn nedenfor. Vi har samlet de bedste ballerinakostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find ballerina kostume til børn her:

ballerina kostume til børn lyserød ballerina børnekostume ballerinaskørt udklædning for børn fastelavnskostume udklædning for sjov hvid ballerina

Fe ballerina kostume

Elegant ballerina kjole i hvis og lyserød. Fine detaljer med tyl og sløjfer og krone. Kostumet indeholder kjole og pandebånd med krone. Klar parat til at lege ballerina derhjemme og til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Prinsesse kostume til piger

LÆS OGSÅ: Ballerina kostume til voksne

Indlægget Ballerina kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

2 meninger om “Ballerina kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!