Ballerina kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en barn der elsker at lege ballerina? Så er et ballerina kostume til børn oplagt til den kommende fastelavns- eller temafest og selvfølgelig til leg derhjemme. 

De fleste små piger elsker at lege prinsesse eller ballarina og drømme om at danse ved det store teater og lave smukke pirouetter i tylskørter. For mange starter fascinationen for ballerinaer og ballet, som en fascination for de smukke kjoler og dans helt oppe på tåspidserne. Det kan også være fra animationsfilmen Ballerina. 

Animationsfilmen ‘Ballerina’ handler om den forældreløse pige Félicie, som drager mod Paris for at følge sin drøm om at blive balletdanser. Félicie flygter fra et børnehjem og tager ud på rejsen med sin bedste ven Victor, der vil være verdensberømt opfinder. I Paris får hun lov til at bo ved en rengøringskone, indtil hun kan stå på egne ben. Vejen til at blive ballerina er ikke let, og Félicie må stjæle sin største rivals identitet for at komme ind på balletskolen. Men ren talent er ikke nok til at blive valgt som danserinde ved Operaen, så hun må kæmpe som aldrig før. ‘Ballarina’ har fokus på at følge sine drømme trods alle odds. 

Der findes også ballerina ved cirkus og selvfølgelig ved teateret, hvor balletdanserinder er virkelighedens ballerinaer. 

Skal dit barn klædes ud som ballerina? Du finder de fineste og flotteste ballerina kostumer til børn nedenfor. Vi har samlet de bedste ballerinakostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find ballerina kostume til børn her:

ballarina prinsesse kostume til piger

Ballerina prinsesse børnekostume

Klæd dig du som en smuk og fortryllende ballerina iført dette smukke lyserøde ballerinaskørt. Din lille pige kan blive en rigtig yndig ballerina prinsesse for en dag i denne lyserøde kjole med strut og detaljer. Rigtig god til fastelavn eller anden kostume fest.

Find kostumet hos Temashop

ballerina kostume til børn lyserød ballerina børnekostume ballerinaskørt udklædning for børn fastelavnskostume udklædning for sjov lyseblå ballerina kostume

Skønt ballerina børnekostume

Kan din pige lide at klæde sig ud, så er dette kostume det helt rigtige valg. Hun bliver som taget ud af de bedste balletforestillinger på det kongelige teater. Lille smuk ballerinakjole med fine detaljer – helt perfekt til fastelavn.

Find ballerina kostumet hos Temashop

ballerina fastelavnskostume til piger 310x450 - Ballerina kostume til børn

Ballerina børnekostume

Har du et barn der drømmer om at være ballerina for en dag? Så skal hun da selvfølgelig klædes ud som en til den kommende temafest. Kostumet består af hårbånd, skørt og handsker.

Find kostumet hos Temashop

ballerina kostume til børn lyserød ballerina børnekostume ballerinaskørt udklædning for børn fastelavnskostume udklædning for sjov hvid ballerina

Fe ballerina kostume

Elegant ballerina kjole i hvis og lyserød. Fine detaljer med tyl og sløjfer og krone. Kostumet indeholder kjole og pandebånd med krone. Klar parat til at lege ballerina derhjemme og til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

ballerina kostume til børn lyserød ballerina børnekostume ballerinaskørt udklædning for børn fastelavnskostume udklædning for sjov halloween ballerina kostume

Halloween ballerina kostume

Et ballerina kostume kan også være oplagt som et uhyggeligt kostume til halloween. Klæd din datter ud som en stilfuld døden ballerina til årets Halloween, i denne flotte kjole i sort og hvid. Dans til du dør! Fuldend looket med lidt sminke, for at give huden en bleg kulør.

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Prinsesse kostume til piger

LÆS OGSÅ: Ballerina kostume til voksne

Indlægget Ballerina kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Ballerina kostume til børn

2 meninger om “Ballerina kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!