Gris kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med bondegårdens dyr og særligt grise? Så er et gris kostume til børn det perfekte kostume til den kommende fastelavnsfest.

Et gris kostume til børn kan bruges til årets fastelavnsfest, leg i hjemmet eller til fødselsdagen med bondegårdstema.

De fleste børn der tænker på grise, tænker nok på Gurli Gris – en kendetegn tegnefilmserie for familiens mindste. Men grise er også et meget almindeligt dyr på de danske bondegårde.

Vidste du at: Tamsvinet nedstammer fra vildsvinet, som blev domesticeret (dvs. gjort tamt) for 9.000 år siden i Østeuropa, Middelhavslandene og det sydøstlige Asien. De domesticerede svin kom til Danmark for 5- 6.000 år siden. Tamsvin er udbredt over hele verden.

Grise kommunikerer ved vokalisering (grynt og hvin) og kropssprog. For eksempel rejser de børster ligesom en hund, når de er bange eller vrede. Grisen er meget nysgerrig. Når den opdager noget nyt, går den straks i gang med at undersøge det. Grisen lugter, bider og skubber til tingen og undersøger den. Grisen er et intelligent dyr. Når man sammenligner den med andre husdyr som heste, køer og får, er grisen den klogeste. Grisen er lærenem; den husker lige så godt som en hund.

De fleste grise kostumer til børn består af heldragter, som er nemme at tage af og på. Et gris børnekostume er et sjovt kostume der kan bruges til mange forskellige anledninger.

Grisling børnekostume 450x450 - Gris kostume til børn og baby

Grisling babykostume

Du go’ go’ go’ godeste, hvor bliver den lille bare sød i dette fine Grisling kostume. Grisling er måske ikke den mest højtråbende i Hunderedemeterskover, men han er i hvert fald én af de sødeste. Med dette Grisling kostume kan du bringe noget at eventyret fra Peter Plys med til Jeres egen Fastelavnsfest. Grisling kostumet kommer i to dele, selve dragten der lukkes i rykken med en velcrolås, og så Grislings hoved, der lukkes under hagen med velcro.

Find kostumet hos Festbyen

Gris børnekostume 450x450 - Gris kostume til børn og baby

Gris børnekostume

Grisekostumet indeholder en fluffy lyserød heldragt med lynlås og hvid mave. Der medfølger endda et udstoppet i grisehoved i form af en hætte med ører, tryne og mund.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelige gris kostumer 330x450 - Gris kostume til børn og baby

Oppustelig Gris, Barn

Se flot ud i pink i vores oppustelige grise kostume! Super sjovt kostume, som vil få dig til at rulle dig rundt i mudder af grin. Kostumet bruger 4xAA batterier.

Find kostumet hos Temashop

Gris kostume 293x450 - Gris kostume til børn og baby

Plys Gris, barn børnekostume

Øf, øf,øf… Grisen grynter rundt og leder efter lækkerier i mudderet. Bliv klædt på til fastelavn i denne heldragt og forvandl dig om til en sjov gris.

Find kostumet hos Temashop

 

gris babykostume fastelavnskostume til 1 årig varmt fastelavnskostume

Gris babykostume

Sødt, men bedårende kostume til familiens mindste. Kostumet som gris består af en varm og lækker heldragt i lyserød med grisehoved, øjne, ører og tryne på hætten. Et oplagt kostume til juniors første fastelavn. Kostumet findes i størrelse 1-2 år (82-88)

Find kostumet hos Jollyroom

 

pinit fg en rect red 28 - Gris kostume til børn og baby

error: Content is protected !!