Får kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der skal du klædes ud til Krybbespil, Påske, Fastelavn eller til en temafest med bondegårdsdyr som tema? 

Så kunne et får kostume til børn eller et lam kostume til børn, være den oplagte udklædning.

Juleevangeliet – Lukasevangeliet kap 2 starter med ordene “Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra Kejser Augustus, at al Verden skulle skrives i Mandtal.” Dette var årsagen til at Jomfru Maria og Josef var på rejse til Bethlehem. De skulle indskrives dér, da Josef var af Davids slægt. Jomfru Maria ventede på at nedkomme og det skete mens de var i Bethlehem. Hun fødte sin søn Jesus den førstefødte, og svøbte ham og lagde ham i en krybbe, da der ikke var plads til dem i herberget. På den samme egn var der hyrder, som lå ude på marken og holdt nattevagt over deres hjord. Og en Herrens engel stod for dem, og Herrens herlighed strålede om dem, og de blev grebet af stor frygt.

Men englen sagde til dem: “Frygt ikke; thi se, jeg forkynder eder en stor glæde, som skal være for hele folket. Thi eder er i dag en frelser født i Davids by; han er Kristus, Herren! Og dette skal være jer et tegn: I skal finde et barn svøbt og liggende i en krybbe.” Og i det samme var der med englen en mangfoldig himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sagde: Ære være Gud i det højeste! og på jorden fred i mennesker, der har hans velbehag!”  

LÆS OGSÅ: De tre vise mænd kostumer til børn

Et får kostume til børn kan både bruges til Krybbespil, påske, Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med et dyretema. 

 

får kostume lam kostume sødt får børnekostume krybbespil kostume

Sødt får kostume til børn

Mæh, mæh lille lam, har du noget uld? – Rigtig sødt fårekostume til børn. Sød, hvid jumpsuit med hætte, og sort “ansigt” som skygge på hætten, og sorte ører.

Find kostumet hos Temashop

Frode får børnekostume - Får kostume til børn

Frode Får børnekostume

Lad dit barn klæde sig ud som drillepinden Frode Får, som er kendt fra tegnefilm! Kostumet består af en heldragt og hovedbeklædning.

Find det hos Temashop

frode får børnekostume 276x450 - Får kostume til børn

Frode får børnekostume

Har du et barn der er helt vild med Frode Får? Så er dette Frode får kostume lige sagen og oplagt til den kommende udklædningsfest eller leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Jomfru Maria kostume

SE OGSÅ: Hyrde kostume til børn

SE OGSÅ: De tre vise mænd kostume til børn

SE OGSÅ: Ko kostume til børn

Indlægget Får kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!