Hyrde kostume til børn

De mest kendte hyrde må næsten være de hyrde der er omtalt som fårehyrder i Biblen, i fortællingen om Jesus fødsel. Uanset om et hyrde kostume til børn, skal bruges til netop denne fortælling (krybbespil), eller om det skal bruges til en helt anden anledning, så findes der et par fine hyrdekostumer på markedet. Der er ikke mange hyrde kostumer til børn (og endnu færre til voksne), men de få, der findes, er fine.

Et hyrdekostume er kendetegnede ved at være et kostume hvor hovedbeklædning og ekstra udstyr er med til at fundende looket som hyrde. Et hyrde kostume til børn er typisk et kostume hvor der er et tørklæde til at beskytte hyrden mod solens varme stråler. Tørklædet er sat fast med et simpelt stykke reb. Hertil kommer hyrdestokken, som hyrden bruger til at lede flokken af får. 

Nedenfår får du overblik over de bedste fårehyrde kostumer, der findes på det danske marked

 

hyrde kostume til børn fårehyrde børnekostume krybbespil udklædning julekostume

Fårehyrde kostume til børn

Det søde hyrdekostume til krybbespillet til jul. Din dreng vil passe perfekt ind i en hvilken som helst juleforestilling eller julearrangement, når han er iført dette klassiske kostume, som får ham til at ligne en sand hyrde fra før i tiden. Bemærk at kostumet indeholder overdel og hovedbeklædning. Hyrdestokken kan købes seperat i samme butik. 

Find det søde fårehyrde børnekostume hos Temashop

 

hyrde kostume til børn hyrdekostume hyrde børnekostume krybbespil kostume julekostume til børn moderne fårehyrde kostume

Moderne hyrdekostume

Med dette kostume som fårehyrde, fås et mere moderne hyrdekostume. Enhver hyrde skal holde sig varm med plys klæder og taske, som her. Kostumet indeholder kun plystaske, vest og hat.

Find dette hyrde børnekostume hos Temashop

 

fårehyrde kostume hyrde kostume til børn fårehyrde børnekostume gammel tid hyrde julekostume kostume til krybbespil

Klassisk fårehyrdekostume

Skal I lave dukketeater, krybbespil eller noget helt tredje – så er dette fine fårehyrde kostume helt perfekt. Du får en lang, brun kåbe, hovedbeklædning med påsyet skæg og en sød får-dukke. Så mangler du blot sandalerne før du er klar til, at lege fårehyrde for en dag.

Find det klassiske fårehyrde børnekostume hos Temashop

 

hyrde kostume til børn hyrdekostume hyrde børnekostume krybbespil kostume julekostume til børn

Krybbespil fårehyrde kostume

Skal din dreng spille hyrde i et skuespil eller krybbespil, så kom i den rette stemning med dette overbevisende kostume. Kostumet indeholder kjole og hovedbeklædning. Hyrdestokken kan købes seperat i samme butik. Dette fårehyrde kostume er i samme stil som de fleste Josef kostumer til børn

Find dette hyrdekostume hos Temashop

 

hyrde kostume til børne hyrdestok krybbespil udklædning

Hos Temashop kan der tilkøbes en fårehyrdestok, til hyrdekostumet. Til venstre ses den klassiske hyrdestok, men den til højre er en hyrdestok der kan justeres i længden

LÆS OGSÅ: Jomfru Maria kostume til børn

LÆS OGSÅ: De tre vise mænd kostume til børn

LÆS OGSÅ: Josef kostume til børn

 

Indlægget Hyrde kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Hyrde kostume til børn

error: Content is protected !!