Frugt kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et sjovt og humoristisk kostume til temafesten?

Så er et frugt kostume til voksne helt sikkert lige sagen.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn.

Men til en fastelavnsfest kan man også få prisen for det bedste kostume, og du er blandt top hvis du vælger et frugt kostume der får alle andres tænder til at løbe i vand.

Se med nedenfor, hvor vi giver dig overblik over det store udvalg af frugt kostumer, til hver festlig lejlighed. Et frugt kostume er ideelt til fastelavn, sidste skoledag eller karneval. Find det frugt kostume til voksne, der passer lige til dig:Skærmbillede 2019 01 23 kl. 23.53.55 668x1024 - Frugt kostume til voksne

Banan kostume

Gå helt bananas og klæd dig ud som en lækker banan, næsten gang du skal til udklædningsfest. Kostumet er også genialt som et sjovt indslag til en af sommerens mange festivaler. Du vil helt sikkert blive eftertragtet.

Find banankostumet hos Temashop

citron kostume gul kostume til voksne 166x450 - Frugt kostume til voksne

Citron kostume

Er du sur som en citron eller bare helt vild med den gule frugt, så er denne heldragt lige sagen! Perfekt til festen, hvor frugt og grønt er temaet eller hvad med en omgang lemonade? Husk selv de sorte bukser eller måske et par lækre gule leggings? Ja, mulighederne er mange.

Find kostumet hos Temashop

Ananas kostume gul kostume til voksne 338x450 - Frugt kostume til voksne

Ananas Dragt

Hop i denne ananas dragt og bliv en sød og gul ananas med top. Dragten kan passes af de fleste, da det er en onesize og dragten er lavet af polyester, men føles som en form for skum. Ananas kostumet er top-moderne og hvem elsker ikke ananas?

Find kostumet hos Temashop

miss banana kostume 424x450 - Frugt kostume til voksne

Miss Banana kostume

Sjovt banan kostume til kvinder. Hvem siger, at en banan ikke kan være flot og feminin? Med dette sjove kostume, kan du i hvertfald modbevise påstanden. Du får en heldragt med smukke øjne og store, glimtende læber og dertil medfølger hatten. Hvis I skal til fest som et par, skal din partner da selvfølgelig klædes ud som Mr Banana.

Find kostumet hos Temashop

Jordbær kostume 428x450 - Frugt kostume til voksne

Jordbær kostume til voksne

Sød jordbær kjole i rød med sorte prikker og lysegrønne blade. Dertil medfølger en matchende hat.

Find kostumet hos Temashop

Carry me banan kostume 371x450 - Frugt kostume til voksne

Carry Me Banan kostume

Har du altid drømt om at ride en banan? 😉 Så har du her en enestående chance for at gøre netop det. Giv vennerne noget at grine af, med dette super fede Carry Me kostume.

Find kostumet hos Temashop

vandmelon kostume til voksne 315x450 - Frugt kostume til voksne

Vandmelon kostume til voksne

Bliv klædt på som en af sommeren lækreste frugter, nemlig en lækker vandmelon. Kostumet består af heldragt.

Find kostumet hos Temashop

Frugt kostumer til voksne

BeFunky collage 8 1024x352 - Frugt kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Mad kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Banan kostume til voksne

Indlægget Frugt kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

3 meninger om “Frugt kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!