Banan kostume til voksne

Er du på udkig efter et sjovt og humoristisk kostume til temafesten, så er et banan kostume til voksne helt sikkert lige sagen.

Bananen er en af de absolut populæreste frugter. Opdag, hvor eftertragtet du bliver i et banankostume!

En banan er den aflange såkaldte frugt, som bæres af bananplanten. I daglig tale betegnes bananen således som frugt, men botanisk set er der tale om et bær. Bananen er blandt de mest spiste i verden, og nydes både rå og tilberedt, i bl.a. desserter som bananasplit, banoffee pie og bananroulade. 

Og lige så populære som bananer er at spise, lige så populært er det faktisk at klæde sig ud som banan. Når man tænker på banankostumer, kan de nok ikke undgå at tænke på Bananer i pyjamas. Bananer i Pyjamas er en australsk tv-serie fra 1992 om to identiske bananer hhv. B1 og B2.

Se med nedenfor, hvor vi giver dig overblik over det store udvalg af banan kostumer, til hver festlig lejlighed. Du bestemmer helt selv om du vil være en hård banan, en skrællet banan, en zombie banan, en rådden banan eller måske en bananerne fra Bananer i pyjamas.

Skærmbillede 2019 01 21 kl. 00.12.53 680x1024 - Banan kostume til voksne

Banankostume

Tag til temafesten i et af de mest populære kostumer, og det er altid et sikkert hit, når du mangler en anderledes og sjov udklædning. Gør livet lidt sjovere med en fjollet udklædning!

Find kostumet hos CoolStuff

banan kvinde kostume bananawoman udklædning

Banana woman kostume

Nu har du chancen for at klæde dig ud som en helt særlig superheltinde, nemlig Bananawoman. Hun er vild med bananer og danner par med Bananaman!

Find kostumet hos Temashop

 

banan man kostume bananaman kostume banan kostume

Banana man kostume

Du bliver en enestående superhelt – BANANAMAN! Flot kostume med mange detaljer og muskuløs overdel! Kostumet er komplet og indeholder: Overdel, Bukser, Kappe m. hætte, Bælte, Handsker Støvlecovers

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 21 kl. 00.01.32 721x1024 - Banan kostume til voksne

Mr. Banana kostume

Mr Banana Kostume er som navnet antyder et banankostume med ansigt og uplejet skæg samt matchende bananhat. Kostumet er fremstillet af polufoammateriale (polyester). Det kan eksempelvis bruges til en børnefest for at underholde børnene eller til en kostumefest.

Find kostumet hos Partyking

oppustelig banan kostume til voksne frækt kostume til mænd

Frækt banankostume

Skal du til udklædnings fest og gerne vil have et sjovt og anderledes kostume. Vidst er det skønt med kostumefester? Du kan få lov til at klæde dig ud som præcis, hvad du har lyst til, og som du allerede ved, er du besat af bananer, ik? Gør det let for dig selv – klæd dig ud som den oppustelige banan, du altid har ønsket at være, ved hjælp af denne oppustelige dragt! Vennerne bliver virkelig imponerede, det tør vi godt love… Oppustelig Banan Kostume er et rigtig sejt og sjovt kostume til voksne, som får dig til at se ud som en, ja, en blottende banan. Dragten er oppustelig og bruger en batteridrevet ventilator bagpå, som puster dragten op hele aftenen. Dragten har hul til øjnene, så du kan se ud, og alt som ses på billedet foruden skoene medfølger.

Find kostumet hos PartyKing

 

Skærmbillede 2019 01 21 kl. 00.17.40 772x1024 - Banan kostume til voksne

Rasta banan med dreadlocks

Super sejt rasta banan kostume med ansigt, hat og dreadlocks. Kostumet er lavet med åbninger til arme og ben og net til øjnene. Kostumet er helt perfekt til temafester eller andre sjove arrangementer, hvor du gerne vil skille dig lidt ud fra mængden.

Find kostumet hos PartyKing

Skærmbillede 2019 01 21 kl. 00.20.05 788x1024 - Banan kostume til voksne

Bananer i pyjamas

Drømmer du om lave narrestreger ligesom B1 eller B2 fra Bananer i Pyjamas? Så har du her muligheden for at gå helt bananas i dette sjove og festlige kostume, der forvandler dig til én af de to bananer. Det er den perfekte udklædning til dig og din ven, der skal fejre sidste skoledag eller karneval. 

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det banan kostume til voksne du søgte?

BeFunky collage 4 1024x370 - Banan kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Frugt kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Mad kostume til voskne

LÆS OGSÅ: Abe kostume til voksne

Indlægget Banan kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Banan kostume til voksne

error: Content is protected !!