Banan kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et sjovt og humoristisk kostume til temafesten, så er et banan kostume til voksne helt sikkert lige sagen.

Bananen er en af de absolut populæreste frugter. Opdag, hvor eftertragtet du bliver i et banankostume!

En banan er den aflange såkaldte frugt, som bæres af bananplanten. I daglig tale betegnes bananen således som frugt, men botanisk set er der tale om et bær. Bananen er blandt de mest spiste i verden, og nydes både rå og tilberedt, i bl.a. desserter som bananasplit, banoffee pie og bananroulade. 

Og lige så populære som bananer er at spise, lige så populært er det faktisk at klæde sig ud som banan. Når man tænker på banankostumer, kan de nok ikke undgå at tænke på Bananer i pyjamas. Bananer i Pyjamas er en australsk tv-serie fra 1992 om to identiske bananer hhv. B1 og B2.

Se med nedenfor, hvor vi giver dig overblik over det store udvalg af banan kostumer, til hver festlig lejlighed. Du bestemmer helt selv om du vil være en hård banan, en skrællet banan, en zombie banan, en rådden banan eller måske en bananerne fra Bananer i pyjamas.

Skærmbillede 2019 01 21 kl. 00.12.53 680x1024 - Banan kostume til voksne

Banankostume

Der er utroligt mange gode grunde til, at du altid skal iføre dig banan kostume. Du slipper af sted med en hel masse ballade, når du fjoller rundt i denne dragt. Prøv bare at synge dårlig karaoke, danse de forbudte trin eller photobombe en selfie. Normalvis er det akavet eller pinligt, men i et banan kostume er det med 100% sikkerhed virkelig SJOVT. Dragten er velegnet til crazy abefester, sidste skoledag, karneval eller festival.

Find kostumet hos Temashop

miss banana kostume 1 424x450 - Banan kostume til voksne

Miss Banana kostume

Sjovt banan kostume til kvinder. Hvem siger, at en banan ikke kan være flot og feminin? Med dette sjove kostume, kan du i hvertfald modbevise påstanden. Du får en heldragt med smukke øjne og store, glimtende læber og dertil medfølger hatten. Hvis I skal til fest som et par, skal din partner da selvfølgelig klædes ud som Mr Banana.

Find kostumet hos Temashop

banan man kostume bananaman kostume banan kostume

Banana man kostume

Du bliver en enestående superhelt – BANANAMAN! Flot kostume med mange detaljer og muskuløs overdel! Kostumet er komplet og indeholder: Overdel, Bukser, Kappe m. hætte, Bælte, Handsker Støvlecovers

Find kostumet hos Temashop

Carry me banan kostume 1 371x450 - Banan kostume til voksne

Carry Me Banan kostume

Har du altid drømt om at ride en banan? 😉 Så har du her en enestående chance for at gøre netop det. Giv vennerne noget at grine af, med dette super fede Carry Me kostume.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 21 kl. 00.20.05 788x1024 - Banan kostume til voksne

Bananer i pyjamas

Drømmer du om lave narrestreger ligesom B1 eller B2 fra Bananer i Pyjamas? Så har du her muligheden for at gå helt bananas i dette sjove og festlige kostume, der forvandler dig til én af de to bananer. Det er den perfekte udklædning til dig og din ven, der skal fejre sidste skoledag eller karneval. 

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det banan kostume til voksne du søgte?

BeFunky collage 4 1024x370 - Banan kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Frugt kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Mad kostume til voskne

LÆS OGSÅ: Abe kostume til voksne

Indlægget Banan kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!