Rudolf kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal dit barn klædes julet ud til den kommende julefest eller måske selveste juleaften, så er et Rudolf kostume til børn, den oplagte udklædning.

For til julen hører hygge, lys i mørket, gaver, småkagebagning og selvfølgelig selveste julemanden. Men hvad er julemanden uden Rudolf. Men et Rudolf kostume til børn kan selvfølgelig også bruges til fastelavn, for som man siger julen varer lige til påske.

De fleste af os har lært sangen om den kære Rudolf med den røde tud allerede fra barnsben. Sangen er en af de vel nok mest kendte julemelodier. Husker du ikke teksten, så har vi fundet den frem til dig her:

Kender I den om Rudolf

Kender I den om Rudolf
Rudolf med den røde tud.
Han var et gammelt rensdyr
om så højst mærkværdig ud.

Alle de andre rensdyr lo
så Rudolf han blev flov
over sin røde næse
Det var ikke spor af sjov.

Men en tåget julenat,
julenissen skreg:
“Jeg kan ikke finde vej,
Rudolf, kom og lys for mig”

Og I kan tro, at Rudolfs næse
lyste som et fyr.
Skål for de røde næser.
Dejligt juleeventyr.

Julemanden er afhænger af rensdyr der kan føre hans kane, når der skal bringes gaver ud til de artige børn. Fra starten da julemanden blev skitserer havde han otte rensdyr. ‘Rudolf med den røde tud’ er det niende rensdyr i flokken, og blev opfundet i 1939 af skribenten Robert L. May. Robert L. May fandt på historien om det uheldigt udseende rensdyr med den lysende rød tud, som blev drillet og hånet af de andre rensdyr. 

Rudolfs forhånede næse blev dog julens redning, da en tæt tåge risikerede at sætte en stopper for julemandens gaveuddeling. Da julemanden var ved at aflevere gaver hos Rudolfs familie, så han, at det lyste rødt inde fra Rudolfs værelse. Julemanden bad derfor Rudolf om at flyve forrest i rensdyrflokken. Hans næse lyste så kraftigt, at det lykkes  forkanen at finde vej gennem tågen og gennemføre gaveuddelingen. 

Rudolf udklædning er oplagt til både julefesten, fødselsdagen med juletema, til udklædning til juleaften eller til fastelavn. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Rudolf kostume til børn:

Skærmbillede 2017 10 14 kl. 13.13.15 - Rudolf kostume til børn

Rudolf børnekostume

Klæd dit barn ud i denne skønne og behagelige rudolf-heldragt til enhver sjov lejlighed. Sjov heldragt der både forestiller Rudolf og som er lækker behagelig at have på.

Find Rudolf børnekostume hos Temashop

 

Fandt du det Rudolf kostume til børn du ledte efter?

rudolf kostume til børn 2 - Rudolf kostume til børn

LÆS OGSÅ: Rudolf kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Nisse kostume til børn

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til børn

Indlægget Rudolf kostume til børn indeholder affiliatelinks

En mening om “Rudolf kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!