Disney kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er Disney også i høj kurs hos familiens mindste? Så er et Disney kostume til baby oplagt til den kommende fastelavnsfest.

Klædt ud i et Disney kostume til baby, kommer dit barn til at stjæle al opmærksomheden til den kommende udklædningsfest.

Disney universet består af en masse skønne karakterer, som gennem tiden har sat sig fast i hjerterne hos både store og små. Blandt nogle af de mest populære kan nævnes: Anna, Elsa, Mickey Mouse, Rapunzel, Askepot, Ariel, Snehvide, Vaiana, Elena fra Avalor osv. 

Der findes mange forskellige bud på Disney babykostumer både til drenge og piger:

Snehvide baby kostume 219x450 - Disney kostume til baby

Snehvide babykostume

Klæd familiens yngste ud som den yndigste lille Snehvide med dette kostume. Kostumet er et officielt licenseret Disney kostume.

Find kostumet hos Coolshop

Ciao Minnie Mouse babykostume 203x450 - Disney kostume til baby

Ciao Minnie Mouse babykostume

Med dette Minnie Mouse babykostume bliver barnet nemt klar til udklædningfesten i vuggestue/børnehave, fødselsdagen med Disney tema eller leg i hjemmet. Kostumet består af en kjole med Minnie Mouse motiv på fronten. 

Find kostumet hos Coolshop

Minnie Mouse kostume til baby 283x450 - Disney kostume til baby

Minnie Mouse kostume til baby

Nem Minnie Mouse udklædning til familiens mindste bestående af Minnie Mouse kjole med motiv af Minnie Mouse. Dette Minnie Mouse kostume er et officielt licenseret Disney kostume.

Find Minnie Mouse babykostume hos Coolshop

 

dumbo babykostume 395x450 - Disney kostume til baby

Dumbo babykostume

I det magiske cirkus er alle en del af familien, selv de mindste. Giv dit barn en eventyrlig fastelavn iført dette søde og sjove Dumbo kostume. Dumbo er er en gammel klassisk Disney figur, som er elsket verden for hans dejlige væsen og ikke mindst hans store mod. Kostumet består af en heldragt samt en Hætte med øre. Kostumet er lavet af et blødt materiale, der gør det behageligt for dit barn at have på.

Find kostumet hos Temashop

 

Peter plys baby kostume 309x450 - Disney kostume til baby

Peter Plys baby kostume

Alle dine venner hele verdenen rundt vil uden tvivl genkende dig, når du kommer gående i denne plysset heldragt som forestiller Peter Plys.

Find kostumet hos Temashop

 

disney æsel babykostume 450x450 - Disney kostume til baby

Disney Æsel babykostume

Næst efter Peter Plys selv, er Æsel måske den mest kendte figur fra Hunderedemeterskoven. Med dette Æsel kostume kan du bringe noget af magien fra Peter Plys’ vidunderlige verden med til Jeres egen fastelavnsfest. Æsel kostumet er delt i to dele, selve dragten der lukkes med velcro i ryggen, samt hovedet der lukkes under hagen med en velcro lås. Under Æsels fødder er der små dupper der gør dragten rimelig skridsikker på glatte overflader.

 

Tigerdyret disney baby kostume 314x450 - Disney kostume til baby

Tigerdyret babykostume

Kan man andet end holde af Tigerdyret fra Peter Plys historierne? Dit barn vil uden tvivl have en masse sjov i denne pelset heldragt som ligner Tigerdyret.

Find kostumet hos Temashop

grisling børnekostume 450x450 - Disney kostume til baby

Grisling babykostume

Du go’ go’ go’ godeste, hvor bliver den lille bare sød i dette fine Grisling kostume. Grisling er måske ikke den mest højtråbende i Hunderedemeterskover, men han er i hvert fald én af de sødeste. Med dette Grisling kostume kan du bringe noget at eventyret fra Peter Plys med til Jeres egen Fastelavnsfest. Grisling kostumet kommer i to dele, selve dragten der lukkes i rykken med en velcrolås, og så Grislings hoved, der lukkes under hagen med velcro.

Find kostumet hos Festbyen

Peter plys baby kostume 450x450 - Disney kostume til baby

Peter Plys babykostume

Dette supersøde Peter Plys kostume er perfekt til de helt små, måske første gangs deltagere i en fastelavnsfest. Peter Plys kostumet er delt i to, hvor selve lukkes i ryggen med en velcrolås. Underfødderne er der skridsikre dupper der sikre at barnet står fast. Hovedet er delt fra dragten, og lukkes også med en velcrolås under hagen. Peter Plys kostumet har en meget blød overflade og den lille Peter Plys vil helt sikkert skabe opsigt til fastelavnsfesten.

Find kostumet hos Festbyen

Askepot babykostume 239x450 - Disney kostume til baby

Askepot babykostume

Nem Askepot udklædning til familiens mindste bestående af Askepot kjole med motiv af Askepot. Dette Askepot kostume er et officielt licenseret Disney kostume.

Find Askepot babykostume hos Coolshop

mickey mouse børnekostume miney mouse baby kostume disney kostume til baby disney fastelavnskostume 2 år

Mickey Mouse kostume fra 2 år

Lad dit barn blive forvandlet til en af Disneys mest populære figurer til festen! Denne søde Mickey Mouse-dragt indeholder alle de detaljer der kræves for en mere udklædt variant af den herlige mus. Øv på Mickeys karakteristiske stemme inden festen, så bliver det endnu sjovere!

Find kostumet hos PartyKing

Ciao Belle babykostume 318x450 - Disney kostume til baby

Ciao Belle babykostume

Med dette Belle babykostume bliver barnet nemt klar til udklædningfesten i vuggestue/børnehave, fødselsdagen med Disney tema eller leg i hjemmet. Kostumet består af en kjole med Belle motiv på fronten. 

Find kostumet hos Coolshop

Ciao Tornerose babykostume 283x450 - Disney kostume til baby

Ciao Tornerose babykostume

Med dette Tornerose babykostume bliver barnet nemt klar til udklædningfesten i vuggestue/børnehave, fødselsdagen med Disney tema eller leg i hjemmet. Kostumet består af en kjole med Belle motiv på fronten. 

Find kostumet hos Coolshop

 

Fandt du det Disney kostume til baby du ledte efter?

disney babykostumer - Disney kostume til baby

SE OGSÅ: Katte kostume til baby

SE OGSÅ: Kanin kostume til baby

SE OGSÅ: Snehvide kostume til børn

Indlægget Disney kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!