Disney kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er Disney også i høj kurs hos familiens mindste? Så er et Disney kostume til baby oplagt til den kommende fastelavnsfest.

Klædt ud i et Disney kostume til baby, kommer dit barn til at stjæle al opmærksomheden til den kommende udklædningsfest.

Disney universet består af en masse skønne karakterer, som gennem tiden har sat sig fast i hjerterne hos både store og små. Blandt nogle af de mest populære kan nævnes: Anna, Elsa, Mickey Mouse, Rapunzel, Askepot, Ariel, Snehvide, Vaiana, Elena fra Avalor osv. 

Der findes mange forskellige bud på Disney babykostumer både til drenge og piger:

 

 

dumbo babykostume 395x450 - Disney kostume til baby

Dumbo babykostume

I det magiske cirkus er alle en del af familien, selv de mindste. Giv dit barn en eventyrlig fastelavn iført dette søde og sjove Dumbo kostume. Dumbo er er en gammel klassisk Disney figur, som er elsket verden for hans dejlige væsen og ikke mindst hans store mod. Kostumet består af en heldragt samt en Hætte med øre. Kostumet er lavet af et blødt materiale, der gør det behageligt for dit barn at have på.

Find kostumet hos Temashop

 

Peter plys baby kostume 309x450 - Disney kostume til baby

Peter Plys baby kostume

Alle dine venner hele verdenen rundt vil uden tvivl genkende dig, når du kommer gående i denne plysset heldragt som forestiller Peter Plys.

Find kostumet hos Temashop

 
 

Tigerdyret disney baby kostume 314x450 - Disney kostume til baby

Tigerdyret babykostume

Kan man andet end holde af Tigerdyret fra Peter Plys historierne? Dit barn vil uden tvivl have en masse sjov i denne pelset heldragt som ligner Tigerdyret.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det Disney kostume til baby du ledte efter?

disney babykostumer - Disney kostume til baby

SE OGSÅ: Katte kostume til baby

SE OGSÅ: Kanin kostume til baby

SE OGSÅ: Snehvide kostume til børn

Indlægget Disney kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!