Disney kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er Disney også i høj kurs hos familiens mindste? Så er et Disney kostume til baby oplagt til den kommende fastelavnsfest.

Klædt ud i et Disney kostume til baby, kommer dit barn til at stjæle al opmærksomheden til den kommende udklædningsfest.

Disney universet består af en masse skønne karakterer, som gennem tiden har sat sig fast i hjerterne hos både store og små. Blandt nogle af de mest populære kan nævnes: Anna, Elsa, Mickey Mouse, Rapunzel, Askepot, Ariel, Snehvide, Vaiana, Elena fra Avalor osv. 

Der findes mange forskellige bud på Disney babykostumer både til drenge og piger:

rapunzel babykostume disney kostume til baby 450x450 - Disney kostume til baby

Rapunzel babykostume

Når man er lille, har man måske ikke hår, der er lige så langt som Rapunzels, men det betyder ikke, at man ikke kan klæde sig ud som hende! Iført denne supersøde lille kjole kommer dit barn garanteret til smelte en del hjerter. Som prikken over i’et medfølger der et nuttet og matchende hårbånd.
Rapunzel-kostumet i babystørrelse indeholder en kjole og et hårbånd. Kjolen er fremstillet af satin og tyl.

Find kostumet hos Partyking

 

dumbo babykostume 395x450 - Disney kostume til baby

Dumbo babykostume

I det magiske cirkus er alle en del af familien, selv de mindste. Giv dit barn en eventyrlig fastelavn iført dette søde og sjove Dumbo kostume. Dumbo er er en gammel klassisk Disney figur, som er elsket verden for hans dejlige væsen og ikke mindst hans store mod. Kostumet består af en heldragt samt en Hætte med øre. Kostumet er lavet af et blødt materiale, der gør det behageligt for dit barn at have på.

Find kostumet hos Temashop

 

Peter plys baby kostume 309x450 - Disney kostume til baby

Peter Plys baby kostume

Alle dine venner hele verdenen rundt vil uden tvivl genkende dig, når du kommer gående i denne plysset heldragt som forestiller Peter Plys.

Find kostumet hos Temashop

 

disney æsel babykostume 450x450 - Disney kostume til baby

Disney Æsel babykostume

Næst efter Peter Plys selv, er Æsel måske den mest kendte figur fra Hunderedemeterskoven. Med dette Æsel kostume kan du bringe noget af magien fra Peter Plys’ vidunderlige verden med til Jeres egen fastelavnsfest. Æsel kostumet er delt i to dele, selve dragten der lukkes med velcro i ryggen, samt hovedet der lukkes under hagen med en velcro lås. Under Æsels fødder er der små dupper der gør dragten rimelig skridsikker på glatte overflader.

 

Tigerdyret disney baby kostume 314x450 - Disney kostume til baby

Tigerdyret babykostume

Kan man andet end holde af Tigerdyret fra Peter Plys historierne? Dit barn vil uden tvivl have en masse sjov i denne pelset heldragt som ligner Tigerdyret.

Find kostumet hos Temashop

grisling børnekostume 450x450 - Disney kostume til baby

Grisling babykostume

Du go’ go’ go’ godeste, hvor bliver den lille bare sød i dette fine Grisling kostume. Grisling er måske ikke den mest højtråbende i Hunderedemeterskover, men han er i hvert fald én af de sødeste. Med dette Grisling kostume kan du bringe noget at eventyret fra Peter Plys med til Jeres egen Fastelavnsfest. Grisling kostumet kommer i to dele, selve dragten der lukkes i rykken med en velcrolås, og så Grislings hoved, der lukkes under hagen med velcro.

Find kostumet hos Festbyen

 

simba baby kostume 450x353 - Disney kostume til baby

Simba babykostume

Denne nuttede heldragt er den helt perfekte udklædning hvis du går med en drøm om at dit barn skal ligne Simba.

Find kostumet hos Temashop

 

Snehvide babykostume 450x450 - Disney kostume til baby

Snehvide babykostume

Kjolen ligner den klassiske Snehvide-kjole. Med i købet følger der et sødt hårbånd, som fuldender udseendet. Snehvide-kostumet inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er fremstillet af satin og tyl. Den er blå, lyseblå, gul og rød med en hvid krave. Den har korte pufærmer og et puffet, gult tylskørt med blåt bånd langs kanten. På brystet finder man teksten “Snow White”.

Find kostumet hos Partyking

tornerose baby kostume tornerose kostume til baby

Tornerose babykostume

Iført denne supersøde lille kjole kommer dit barn garanteret til smelte en del hjerter. Som prikken over i’et medfølger der et nuttet og matchende hårbånd. Hjælp rollingen til at klæde sig ud som selveste Tornerose til ballet! Denne sukkersøde kjole er lavet af både tyl og satin i fine lyserøde toner. 

Find kostumet hos Partyking

 

mickey mouse børnekostume miney mouse baby kostume disney kostume til baby disney fastelavnskostume 2 år

Mickey Mouse kostume fra 2 år

Lad dit barn blive forvandlet til en af Disneys mest populære figurer til festen! Denne søde Mickey Mouse-dragt indeholder alle de detaljer der kræves for en mere udklædt variant af den herlige mus. Øv på Mickeys karakteristiske stemme inden festen, så bliver det endnu sjovere!

Find kostumet hos PartyKing

 

Fandt du det Disney kostume til baby du ledte efter?

disney babykostumer - Disney kostume til baby

SE OGSÅ: Katte kostume til baby

SE OGSÅ: Kanin kostume til baby

SE OGSÅ: Snehvide kostume til børn

Indlægget Disney kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Disney kostume til baby

error: Content is protected !!