Disney kostume til baby

Er Disney også i høj kurs hos familiens mindste? Så er et Disney kostume til baby oplagt til den kommende fastelavnsfest.

Klædt ud i et Disney kostume til baby, kommer dit barn til at stjæle al opmærksomheden til den kommende udklædningsfest.

Disney universet består af en masse skønne karakterer, som gennem tiden har sat sig fast i hjerterne hos både store og små. Blandt nogle af de mest populære kan nævnes: Anna, Elsa, Mickey Mouse, Rapunzel, Askepot, Ariel, Snehvide, Vaiana, Elena fra Avalor osv. 

Der findes mange forskellige bud på Disney babykostumer både til drenge og piger:

Snehvide kostume til baby 450x450 - Disney kostume til baby

Snehvide babykostume

Dette er en supersød kjole, når din lille baby skal til fastelavn eller klædes ud til en børnefødselsdag eller halloweenfesten. Det er en rigtig prinsessekjole med alt, hvad man kan ønske sig af herlige farver, fine detaljer og alt muligt sødt! Kostumet får de små til at ligne Snehvide fra Disneys film. Kjolen er blå og gul med hvide og røde ærmer. Den har mange fine detaljer såsom krave og pufærmer.

Find kostumet hos Partyking

rapunzel babykostume disney kostume til baby 450x450 - Disney kostume til baby

Rapunzel babykostume

Når man er lille, har man måske ikke hår, der er lige så langt som Rapunzels, men det betyder ikke, at man ikke kan klæde sig ud som hende! Iført denne supersøde lille kjole kommer dit barn garanteret til smelte en del hjerter. Som prikken over i’et medfølger der et nuttet og matchende hårbånd.
Rapunzel-kostumet i babystørrelse indeholder en kjole og et hårbånd. Kjolen er fremstillet af satin og tyl.

Find kostumet hos Partyking

dumbo babykostume 395x450 - Disney kostume til baby

Dumbo babykostume

I det magiske cirkus er alle en del af familien, selv de mindste. Giv dit barn en eventyrlig fastelavn iført dette søde og sjove Dumbo kostume. Dumbo er er en gammel klassisk Disney figur, som er elsket verden for hans dejlige væsen og ikke mindst hans store mod. Kostumet består af en heldragt samt en Hætte med øre. Kostumet er lavet af et blødt materiale, der gør det behageligt for dit barn at have på.

Find kostumet hos Temashop

Peter plys baby kostume 309x450 - Disney kostume til baby

Peter Plys baby kostume

Alle dine venner hele verdenen rundt vil uden tvivl genkende dig, når du kommer gående i denne plysset heldragt som forestiller Peter Plys.

Find kostumet hos Temashop

Tigerdyret disney baby kostume 314x450 - Disney kostume til baby

Tigerdyret babykostume

Kan man andet end holde af Tigerdyret fra Peter Plys historierne? Dit barn vil uden tvivl have en masse sjov i denne pelset heldragt som ligner Tigerdyret.

Find kostumet hos Temashop

simba baby kostume 450x353 - Disney kostume til baby

Simba babykostume

Denne nuttede heldragt er den helt perfekte udklædning hvis du går med en drøm om at dit barn skal ligne Simba.

Find kostumet hos Temashop

belle baby kostume 242x450 - Disney kostume til baby

Belle baby kostume

Forvandl din baby til en disneyprinsesse! Denne Belle™ -udklædning er officielt licenseret af Disney™ og består af kjole, underbukser og hårbånd. Kjolen ligner Belles og er lavet af gul satin med tyl på ærmer og skørt. Kjolen er pyntet med roser. De posede underbukser i samme gule farve giver barnet komfort. Det gule hårbånd fuldender outfittet. Perfekt til en lille prinsesse!

Find kostumet hos Vegaoo

aurora baby kostume 301x450 - Disney kostume til baby

Aurora babykostume

Forvandl din baby til en disneyprinsesse! Denne Aurora™ -udklædning er officielt licenseret af Disney™ og består af kjole, underbukser og hårbånd. Kjolen er lyserød med inskriptionen Sleeping Beauty på brystet. Kjolen skørt er en lysere nuance og dekoreret med tyl. Prinsessekjolen lukkes i ryggen velcro, Underbukserne er lavet af elastisk mørkerosa satin. Hårbåndet er elastisk og lukkes med velcro. Perfekt outfit til en lille prinsesse!

Find kostumet hos Vegaoo

Minnie mouse babykostume 306x450 - Disney kostume til baby

Minnie Mouse babykostume

Dette Minnie™ kit til piger er under officiel licens af Disney™. Dette kit består af et tylskørt og en hårbøjle (overdel, sko og stømpebukser er ikke inklusiv). Dette tylskørt består af flere lag rødt og hvidt stof der giver skørtet volume. Hårbøjlen forestiller Minnies to sorte ører med en rød sløjfe. 

Find det hos Vegaoo

Buzz lightyear baby kostume 286x450 - Disney kostume til baby

Buzz Lightyear kostume til baby

Mod det uendelig univers! Dette Buzz Lightyear™ kostume til babyer er under officiel Toy Story™ licens. udklædningen består af en heldragt med vinger og en elefanthue. Heldragten forestiller Buzz’ uniformform takket være printet. Den komplementeres af et par lilla vinger, som kan tages af dragten. Til sidst er der elefanthuen, som fuldender dette kostume. Dette kostume vil være perfekt til en fan af de legendarisk gode Toy Story™ film.

Find kostumet hos Vegaoo

Jessie Toy story baby kostume 287x450 - Disney kostume til baby

Toy Story Jessie kostume til baby

Dette Jessie™ kostume til babyer er under officiel Toy Story™ licens. Den består af en kjole og en hat (strømpebukser og sko ikke inkluderet. Overedelen er hvid, med korte posede ærmer. Det nederste af kjolen er blå med flæs printet med komønster. Jessie’s hat er rød. Dette kostume vil være perfekt til fødselsdagen med Toy Story-tema.

Find kostumet hos Vegaoo

Fandt du det Disney kostume til baby du ledte efter?

disney babykostumer - Disney kostume til baby

SE OGSÅ: Katte kostume til baby

SE OGSÅ: Kanin kostume til baby

SE OGSÅ: Snehvide kostume til børn

Indlægget Disney kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Disney kostume til baby

error: Content is protected !!