Katte kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med katte, hvide katte, langhårede katte, bløde katte? Så er et katte kostume et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Katte er søde og bløde og dejlige. De er et nemt kæledyr og så er de bedørende med deres bløde pels og store fine øjne.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. Derfor er et kattekostume jo oplagt til den dér tror på en sejr – og som har en forkærlighed for de søde små dyr med 9 liv.  

Som kostume er et katte kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. F.eks. med ensfarvet tøj, et par katteører på hårbøjlen og malet snude og knurhår. 

Katte kostume eller katte udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot katte kostume til baby / de mindste, se bare med her:

 

katte kostume til baby fastelavnskostume 2 år fastelavnskostume 3 år fastelavnskostume 1 år

Skønt katte kostume i jumpsuit

Super nuttet katte kostume til familiens dyreven! Hvad med at blive en cool cat? – Dette katte børnekostume er perfekt til fastelavn og sjove udklædnings lejligheder. Du får et rigtig fint og blødt kostume der også sagtens kan bruges til en festlig tirsdag hjemme i stuen. Miav, siger den lille nuttet kat. Er der en lille sød kat gemt i dig, så hop i denne supersøde heldragt. Tag ud på eventyr med alle dyrevennerne og giv den gas!

Find dette supersøde katte kostume til børn hos Temashop

stribbede kat fastelavnskostume 6 mdr kostume 18 mdr

Stibbet kattekilling kostume til baby

Verdens sødeste Baby katte kostume i en flot lilla og pink farve. Kostumet består af en Jumpsuit med påsyet hale og øre. Ideelt kostume til Halloween eller fastelavn eller leg derhjemme!

Find kostumet hos Temashop 

 

 

kattekilling babykostume fastelavnskostume til baby sort kat kostume

Kattekilling kostume

Sort kat kostume til familiens mindste. Kostumet består af en skøn heldragt med hale og ører. Kostumet findes i størrelser fra 1 år til 4 år. 

Find kostumet hos Temashop

fastelavnskostumer til baby 2021, populære fastelavnskostumer til baby, populære kostumer til baby, babykostumer 2021, dyrekostumer til baby, årets kostumer til baby 2021, fastelavnskostumer til børn 2021, fastelavnskostume til drenge 2021, fastelavnskostume til piger 2021

Kat fastelavnskostume til baby

Skal dit barn være sød og plysset lige som en kat? Så er dette kostume helt perfekt når familiens mindste skal klædes ud til temafest i vuggestuen eller leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Populære fastelavnskostumer til baby 2021

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til baby

LÆS OGSÅ: Katte kostume til børn

Indlægget katte kostume til baby indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!