Katte kostume til baby

Har du et barn der er vild med katte, hvide katte, langhårede katte, bløde katte? Så er et katte kostume et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Katte er søde og bløde og dejlige. De er et nemt kæledyr og så er de bedørende med deres bløde pels og store fine øjne.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. Derfor er et kattekostume jo oplagt til den dér tror på en sejr – og som har en forkærlighed for de søde små dyr med 9 liv.  

Som kostume er et katte kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. F.eks. med ensfarvet tøj, et par katteører på hårbøjlen og malet snude og knurhår. 

Katte kostume eller katte udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot katte kostume til baby / de mindste, se bare med her:

 

katte kostume til baby fastelavnskostume 2 år fastelavnskostume 3 år fastelavnskostume 1 år

Skønt katte kostume i jumpsuit

Super nuttet katte kostume til familiens dyreven! Hvad med at blive en cool cat? – Dette katte børnekostume er perfekt til fastelavn og sjove udklædnings lejligheder. Du får et rigtig fint og blødt kostume der også sagtens kan bruges til en festlig tirsdag hjemme i stuen. Miav, siger den lille nuttet kat. Er der en lille sød kat gemt i dig, så hop i denne supersøde heldragt. Tag ud på eventyr med alle dyrevennerne og giv den gas!

Find dette supersøde katte kostume til børn hos Temashop

katte kostume til børn kat udklædning til børn børnekostume kat katkostume katteudklædning fastelavn børneudklædning kattekostume sort og hvid 5 år 6 år

Katte udklædning med bjælde og maske

Sød kattedragt i sort med fint mavestykke i hvidt med sorte prikker. Heldragten er nem at tage på og kostumet er fuldendt med den den lille bjælde på halsbåndet og masken (der gør at du ikke behøver ansigtsmaling). Passer perfekt til både drenge og piger, der skal til fastelavn eller andre udklædningsfester! Tilføj en lille mus og kostumet er komplet.

Find katte kostume til børn hos Temashop

 

kat kostume til baby babykostume kat katteudklædning kattekostume til 1 årig fastelavn baby fastelavn

Lille sort kat babykostume

Klæd din baby ud som en sød lille sort kat. Måske som Postman Pers kat Emil, eller også bare en sød kælen kat, man bare får lyst til at kramme og kysse. Perfekt babykostume til fastelavn. Kostumet indeholder heldragt og hat. Lille sort kat kostumet fås i 3 størrelser.

Find det søde kattekostume hos Temashop

 

katte killing kostume til baby kattekilling kostume til baby

Kattekilling kostume til baby

Er din mindste helt tosset med killinger? Så bliver dette killingekostume et hit! Kostumet er fremstillet af et ekstremt dejligt og blødt materiale, hvilket betyder, at det passer lige så godt til fastelavn og halloween som til hygge hjemme i sofaen. Du får her et hyggeligt babykostume til babyer, der fås i størrelsen one size (1-2 år). Der medfølger en dragt med hovedbeklædning, der er fremstillet af polyester og har en lynlås foran, hvilket gør det nemt at tage dragten af og på.

Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til baby

LÆS OGSÅ: Katte kostume til børn

Indlægget katte kostume til baby indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Katte kostume til baby

error: Content is protected !!