Skildpadde kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har dit barn en forkærlighed for skildpadder? Så læs med her, hvor vi giver dig overblik over forskellige bud på et skildpadde kostume til børn, du kan vælge imellem.

Et skildpadde kostume til børn er oplagt til både fastelavn og til leg i hjemmet. 

En skildpadde er et fascinerende dyr. Skildpadder er en orden krybdyr/reptilier. Skildpadder har eksisteret på Jorden i mere end 200 millioner år. De opstod før pattedyrene, fuglene, krokodillerne, slangerne m.fl. Det ældste skildpaddefossil (Odontochylys semitstacea) er 220 millioner år gammelt Man inddeler skildpadder den dag i dag i 341 arter med 200 underarter.

Skildpadder er vekselvarme æglæggere, som evolutionsmæssigt har en stor tilpasningevne. Skildpadder kan leve i næsten alle klimaer, der er varme nok til at de kan fuldføre deres avlscyklus. Skildpadder har ingen ører, men kan alligevel opfange visse lyde. De kan dog ikke høre nær så godt som f.eks. mennesker.

Der findes adskillige skildpaddearter, som kan blive mere end 100 år gamle.

Et skildpadde kostume til børn kan både bruges til Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med et dyretema. 

Ninja Turtles babykostume 432x450 - Skildpadde kostume til børn og baby

Ninja Turtles babykostume 

Med dette kostume bliver familiens yngste klædt ud som en af de seje skildpadder fra Ninja turtles. Dragten består af grønt jumpsuit, et rygskjold formet som en skildpaddeskal og en hat med 4 stk. masker.

Find kostumet hos Temashop

Ninja turtles børnekostume 306x450 - Skildpadde kostume til børn og baby

Ninja Turtles børnekostume

Med dette seje kostume bliver dit barn klædt ud som en af de seje Ninja Turtles, hvad enten favoritten er Donatello, Leonardo, Michelangelo eller Raphael. Kostumet består af jumpsuit, rygskal og 4 masker. 

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Haj kostume til børn

SE OGSÅ: Påfugl kostume til børn

SE OGSÅ: Ninja Turtles kostume til børn

Indlægget Skildpadde kostume til børn indeholder affilialinks

 

error: Content is protected !!