Ninja turtles kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også et barn der er fascineret af de seje Ninja Turtles? Så er et Ninja Turtles kostume til børn det rette valg til den kommende fastelavnsfest, fødselsdag med Ninja Turtles tema eller bare til leg i hjemme.

Et Ninja Turtles kostume til børn kan bruges i flere forskellige anledninger.

I starten af 90´erne var Ninja Turtles det helt store hit. Ninja Turtles består af den gruppe kamptrænede, talende skildpadder, helt nøjagtigt er der 4 muterede skildpadder hhv. Donatello, Leonardo, Michelangelo og Raphael.

Nina Turtles også kaldet Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) er kombinationen af skildpadder, italienske renæssancemalere og martial arts kom første gang til verden som en tegneserie i 1984 på forlaget Mirage Studios, der blev grundlagt af Turtles-skaberne Kevin Eastman og Peter Laird.

Tre år senere blev figurerne til legetøj og en animeret tv-serie og i 1990 fik den første af tre spillefilm premiere. Siden er det blevet til talrige computerspil, merchandise, en række nye tv-serier og en animeret biograffilm i 2007. I 2014 så endnu en Ninja Turtles film dagens lys og flere børn (og voksne), blev atter fascineret af de seje Ninja Turtles.

Når de seje Ninja Turtles ikke bekæmper forbrydere rundt om i New York, bruges tiden dybt nede i i kloakkerne. Når der skal samles kræfter til nye kampe eller sejren skal fejres, gøres det med ninja turtles yndlingsspise, nemlig pizza.

Et Ninja Turtles kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Ninja Turtles tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Ninja Turtles kostume til børn:

Ninja Turtles babykostume 432x450 - Ninja turtles kostume til børn

Ninja Turtles babykostume 

Med dette kostume bliver familiens yngste klædt ud som en af de seje skildpadder fra Ninja turtles. Dragten består af grønt jumpsuit, et rygskjold formet som en skildpaddeskal og en hat med 4 stk. masker.

Find kostumet hos Temashop

Ninja turtles børnekostume 306x450 - Ninja turtles kostume til børn

Ninja Turtles børnekostume

Med dette seje kostume bliver dit barn klædt ud som en af de seje Ninja Turtles, hvad enten favoritten er Donatello, Leonardo, Michelangelo eller Raphael. Kostumet består af jumpsuit, rygskal og 4 masker. 

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Ninja Turtles kostume til børn?

ninja turtle kostume itl børn ninja turtle børnekostume

 

LÆS OGSÅ: Ninja Turtles kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Ninja kostume til børn

LÆS OGSÅ: LEGO Ninjago kostume til børn

Indlægget Ninja turtles kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

2 meninger om “Ninja turtles kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!