Ninja turtles kostume til børn

Har du også et barn der er fascineret af de seje Ninja Turtles? Så er et Ninja Turtles kostume til børn det rette valg til den kommende fastelavnsfest, fødselsdag med Ninja Turtles tema eller bare til leg i hjemme.

Et Ninja Turtles kostume til børn kan bruges i flere forskellige anledninger.

I starten af 90´erne var Ninja Turtles det helt store hit. Ninja Turtles består af den gruppe kamptrænede, talende skildpadder, helt nøjagtigt er der 4 muterede skildpadder hhv. Donatello, Leonardo, Michelangelo og Raphael.

Nina Turtles også kaldet Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) er kombinationen af skildpadder, italienske renæssancemalere og martial arts kom første gang til verden som en tegneserie i 1984 på forlaget Mirage Studios, der blev grundlagt af Turtles-skaberne Kevin Eastman og Peter Laird.

Tre år senere blev figurerne til legetøj og en animeret tv-serie og i 1990 fik den første af tre spillefilm premiere. Siden er det blevet til talrige computerspil, merchandise, en række nye tv-serier og en animeret biograffilm i 2007. I 2014 så endnu en Ninja Turtles film dagens lys og flere børn (og voksne), blev atter fascineret af de seje Ninja Turtles.

Når de seje Ninja Turtles ikke bekæmper forbrydere rundt om i New York, bruges tiden dybt nede i i kloakkerne. Når der skal samles kræfter til nye kampe eller sejren skal fejres, gøres det med ninja turtles yndlingsspise, nemlig pizza.

Et Ninja Turtles kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Ninja Turtles tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Ninja Turtles kostume til børn:ninja turtles børnekostume 450x424 - Ninja turtles kostume til børn

Lille Teenage Mutant Ninja Turtle børnekostume

Super sejt Ninjaturtle kostume. Klæd dit barn smart på til fastelavn i dette Ninjaturtle kostume med hele 4 forskellige masker, der giver dit barn mulighed for at være lige den ninjaturtle han ønsker.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 23 kl. 23.32.28 742x1024 - Ninja turtles kostume til børn

Ninja Turtle børnekostume

Med dette seje Ninja turtle børnekostume er dit barn godt klædt på til at skulle gå i kamp med fastelavnstønden. Udklædningsdragt med maske og 4 farver øjenmaske.

Find Ninja turtles børnekostume hos magiske TheFairytaleCompany

ninja turtles kostume 450x450 - Ninja turtles kostume til børn

Ninja Turtles tilbehørssæt

Ninja Turtles er ret populære blandt mange børn, og hvis dit barn er helt forgabt i karakteren Michelangelo, må det siges, at du har fundet det perfekte kostume. Det kan anvendes til udklædningsfesten, eller hvis han/hun vil føle sig ekstra sej i skolen. Med dette kostume får han eller hun de samme kræfter som Ninja Turtles (eller næsten da). Kostumet er derfor et oplagt valg, hvis barnet gerne vil lave et stunt, der er ekstra udfordrende.
Sættet inkluderer en vest med motiv foran samt en orange maske til øjnene. Vesten er lysegrøn bagtil. Intet andet på billedet medfølger! Dette er en fin dragt, hvis dit barn skal til udklædningsfest.

Find det hos Partyking

collage 20 922x1024 - Ninja turtles kostume til børn

Tilbehør til Ninja turtles kostume

En Ninja Turtles udklædning kan desuden også klares nemt blot med en sej Ninja Turtles maske og et rygskjold, så er det bare om at finde noget tøj i klædeskabet der matcher.

  1. Teenage Mutant Ninja Turtles paddeskjold med holder til Turtles våben. Find det hos Eurotoys.
  2. Raphael maske – Teenage Mutant Ninja Turtles maske med velcro lukning. Find den hos Eurotoys.
  3. Michelangelo maske – Teenage Mutant Ninja Turtles maske med velcro lukning. Find den hos Eurotoys.
  4. Donatello maske – Teenage Mutant Ninja Turtles maske med velcro lukning. Find den hos Eurotoys.

Indlægget Ninja turtles kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Ninja turtles kostume til børn

2 meninger om “Ninja turtles kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!