Ninja turtles kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også et barn der er fascineret af de seje Ninja Turtles? Så er et Ninja Turtles kostume til børn det rette valg til den kommende fastelavnsfest, fødselsdag med Ninja Turtles tema eller bare til leg i hjemme.

Et Ninja Turtles kostume til børn kan bruges i flere forskellige anledninger.

I starten af 90´erne var Ninja Turtles det helt store hit. Ninja Turtles består af den gruppe kamptrænede, talende skildpadder, helt nøjagtigt er der 4 muterede skildpadder hhv. Donatello, Leonardo, Michelangelo og Raphael.

Nina Turtles også kaldet Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) er kombinationen af skildpadder, italienske renæssancemalere og martial arts kom første gang til verden som en tegneserie i 1984 på forlaget Mirage Studios, der blev grundlagt af Turtles-skaberne Kevin Eastman og Peter Laird.

Tre år senere blev figurerne til legetøj og en animeret tv-serie og i 1990 fik den første af tre spillefilm premiere. Siden er det blevet til talrige computerspil, merchandise, en række nye tv-serier og en animeret biograffilm i 2007. I 2014 så endnu en Ninja Turtles film dagens lys og flere børn (og voksne), blev atter fascineret af de seje Ninja Turtles.

Når de seje Ninja Turtles ikke bekæmper forbrydere rundt om i New York, bruges tiden dybt nede i i kloakkerne. Når der skal samles kræfter til nye kampe eller sejren skal fejres, gøres det med ninja turtles yndlingsspise, nemlig pizza.

Et Ninja Turtles kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Ninja Turtles tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Ninja Turtles kostume til børn:

 

Skærmbillede 2018 01 23 kl. 23.32.28 742x1024 - Ninja turtles kostume til børn

Ninja Turtle børnekostume

Med dette seje Ninja turtle børnekostume er dit barn godt klædt på til at skulle gå i kamp med fastelavnstønden. Udklædningsdragt med maske og 4 farver øjenmaske.

Find Ninja turtles børnekostume hos Temashop

 

ninja turtle kostume til børn

Med dette superseje kostume, kan du selv vælge hvilken Ninja Turtle, du vil være. Du kan være Michelangelo eller hvad med Donatello? Du bestemmer heldigvis helt selv.

Find kostumet hos Temashop

 

ninja turtles kostume 450x450 - Ninja turtles kostume til børn

Ninja Turtles tilbehørssæt

Ninja Turtles er ret populære blandt mange børn, og hvis dit barn er helt forgabt i karakteren Michelangelo, må det siges, at du har fundet det perfekte kostume. Det kan anvendes til udklædningsfesten, eller hvis han/hun vil føle sig ekstra sej i skolen. Med dette kostume får han eller hun de samme kræfter som Ninja Turtles (eller næsten da). Kostumet er derfor et oplagt valg, hvis barnet gerne vil lave et stunt, der er ekstra udfordrende.
Sættet inkluderer en vest med motiv foran samt en orange maske til øjnene. Vesten er lysegrøn bagtil. Intet andet på billedet medfølger! Dette er en fin dragt, hvis dit barn skal til udklædningsfest.

Find det hos Partyking

 

tmnt donatello kostume luksus børnekostume

Luksus Donatello børnekostume

Som hjernen bag Ninja Turtles’ planer og strategier kommer dit barn til at udmærke sig med sin intellekt og kampfærdigheder. I sand Donatello-ånd kommer han eller hun til at lede vennegruppen i skildpaddemundering mod en sejr i kampen mod alle bad guys i verden! Kostumet indeholder maske med hul til øjnene, heldragt med dkoovertræk, bælte og skold, der kan sættes på ryggen.

Find kostumet hos PartyKing

 

tmnt michelanglo kostume til børn

TMNT MICHELANGLO fastelavnskostume til 8-10 årige

Dette er et børnekostume, der forestiller Michelanglo fra Teenage Mutant Ninja Turtles. Kostumet inkluderer en maske, der dækker hele ansigtet (hul til øjne, elastisk bånd til rundt bag hovedet), jumpsuit med skoovertræk og et skjold til at sætte på ryggen, som du selv kan polstre. Et kæmpe hit til kostumefesten hvor alle vennerne elsker TMNT! 

Find kostumet hos PartyKing

 

TMNT Leonardo børnekostume luksus kostume til børn

Luksus Leonardo kostume til børn

Har dit barn krudt i enden og vil til kostumefesten som en rigtig energisk type, og ønsker du en mere zen stemning? Med dette Leonardo-kostume får du det bedste af to verdener! Leonardo er nemlig ikke kun en tapper ninja, der er en mester med sit sværd, han er også en stor fan af meditation. Perfekt undskyldning for at få barnet til at komme lidt ned i tempo, når han eller hun er blevet en anelse hyperaktiv efter alle ninjafights!

Find kostumet hos PartyKing

 

deluxe ninja turtles børnekostume mud muskler

Deluxe Leonardo børnekostume med muskler

Er dit barn en naturlig leder? Så ligner hun eller han nok Leonardo fra Teenage Mutant Ninja Turtles! Som den ældste i sin skildpaddebande leder han dem mod sejr i hver kamp, ligesom dit barn altid leder sin vennegruppe mod sjov og ballade. I dette kostume bliver han eller hun desuden rigtig muskuløs, så dit barn kan være klar til kamp, hvis en skurk fra TMNT skulle dukke op.

Find kostumet hos PartyKing

 

leonardo kostume med sværd ninja turtle børnekostume

Nina Turtle luksus kostume til 3-4 årige

Dette er et børnekostume forestillende Leonardo med sværd fra TMNT. Kostumet består af maske, der dækker ansigtet (hul til øjne, elastisk bånd, der sættes rundt om hovedet), muskelpolstret jumpsuit med skoovertræk, bælte, ninjasværd og skjold, der sættes på ryggen, som du selv kan polstre. Fås i børnestørrelse one size, passer cirka til børn i alderen 3-4 år.

Find kostumet hos PartyKing

 

tmnt raphael deluxe udklædning til børn

Luksus Raphael kostume til børn

Har du opfostret en lille rebel? Er det så tilfældet, at den lille rebel nu sidder klistret til tv-skærmen og hepper på skildpaddeninjaerne, som altid er på farten for at bekæmpe kriminalitet, hvis de altså ikke spiser pizza! I så fald lyder det til, at Raphael kan være hans eller hendes største idol! Dette børnekostume forestiller Raphael fra Teenage Mutant Ninja Turtles. Kostumet inkluderer en maske, en jumpsuit, der er polstret med muskler og har skoovertræk. Et bælte og et skjold, der sættes på ryggen og som du selv kan polstre. 

Find kostumet hos PartyKing

 

donatello kostume til børn donatello børnekostume

Donatello børnekostume

Dette TMNT Donatello-kostume er en børnedragt, der forestiller selveste Donatello fra Teenage Mutant Ninja Turtles. Kan dit barn ikke rive sig væk fra tv’et, når de sejeste skildpadder i verdenshistorien bekæmper kriminalitet og beskytter det gode her på jorden? Så er det klart, at han eller hun skal få lov til at udleve ninjadrømmene til kostumefesten!

Find kostumet hos PartyKing

 

Fandt du det helt rigtige Ninja Turtles kostume til børn?

ninja turtle kostume itl børn ninja turtle børnekostume

 

LÆS OGSÅ: Ninja Turtles kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Ninja kostume til børn

LÆS OGSÅ: LEGO Ninjago kostume til børn

Indlægget Ninja turtles kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

2 meninger om “Ninja turtles kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!