Medusa kostume

Er du vild med historie, de græske  guder, Romerriget, Egypten og Asterix?  Eller skal du til temafest med et tema, hvor et Medusa kostume, ville være perfekt? 

Her har vi samlet de bedste og fineste Medusa kostume til kvinder og børn. Læs med her:

Medusa var et af de mest grufulde monstre i den græske mytologi, man kunne møde: En gorgon. Men i modsætning til sine søstre, havde hun vridende slanger i stedet for hår.

Og ikke nok med det: Ligesom en basilisk – kunne hun med bare ét blik forvandle alt, hvad hun så på, til sten. Men Medusa har ikke altid været hæslig, engang var hun det yndigste pigebarn som selv havguden Poseidon forelskede sig hovedkuldst i.

Athena hjalp helten Perseus med et spejl, så han kunne hugge hovedet af Medusa uden at møde hendes blik; af hendes blod sprang vingehesten Pegasus. Athena satte hendes hoved foran på sin rustning, kaldet ægiden.

Et medusa kostume er altså en skøn kvinde, en gorgon, med stålsikre øjne og et hår af slanger. Vi har fundet de bedre medusa kostumer frem til dig her:

 

medusa kostume til børn medusa kostume til piger gorgon kostume græsk mytologi kostume græsk kostume til børn

Medusa børnekostume

Med denne fantastiske kjole forvandles barnet til den sagnomspundne Medusa. Hun kan forvandle mennesker til sten, blot ved at se på dem. I stedet for slangekrøller har hun en hårpragt med bugtende slanger. Kostumet omfatter en blågrøn kjole med et guldfarvet mønster samt et hårbånd med guldfarvede slanger. Kjolen er ærmeløs og dekoreret med en guldfarvet slange på den ene skulder. Langs den ene arm er der fastgjort tyl til et armbånd.

Find kostumet hos Partyking

medusa kostume til kvinder gudinde kostume græsk kostume guddommeligt kostume til voksne

Medusa budget kostume

Hvis du er glad for slanger og græsk mytologi, er dette sexede Medusa-kostume helt perfekt. Den fancy kjole har et smukt slangemønster på taljen, og selvfølgelig medfølger der også en flot hovedbeklædning med en masse slanger, så du får et komplet outfit. Medusa-kostumet inkluderer en lang kjole med høj slids og lange blondebånd ved skuldrene. Kjolen har mønstrede guldsyninger, sort nederdel og slangemønster i taljen. Der medfølger også to matchende armbånd og en hovedbeklædning med slanger og en rød juvel.

Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Gudinde kostume

LÆS OGSÅ: Farao kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Kleopatra kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Romersk kriger kostume

 

Indlægget Medusa kostume indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Medusa kostume

error: Content is protected !!