Medusa kostume

Er du vild med historie, de græske  guder, Romerriget, Egypten og Asterix?  Eller skal du til temafest med et tema, hvor et Medusa kostume, ville være perfekt? 

Her har vi samlet de bedste og fineste Medusa kostume til kvinder og børn. Læs med her:

Medusa var et af de mest grufulde monstre i den græske mytologi, man kunne møde: En gorgon. Men i modsætning til sine søstre, havde hun vridende slanger i stedet for hår.

Og ikke nok med det: Ligesom en basilisk – kunne hun med bare ét blik forvandle alt, hvad hun så på, til sten. Men Medusa har ikke altid været hæslig, engang var hun det yndigste pigebarn som selv havguden Poseidon forelskede sig hovedkuldst i.

Athena hjalp helten Perseus med et spejl, så han kunne hugge hovedet af Medusa uden at møde hendes blik; af hendes blod sprang vingehesten Pegasus. Athena satte hendes hoved foran på sin rustning, kaldet ægiden.

Et medusa kostume er altså en skøn kvinde, en gorgon, med stålsikre øjne og et hår af slanger. Vi har fundet de bedre medusa kostumer frem til dig her:

 

medusa kostume til børn medusa kostume til piger gorgon kostume græsk mytologi kostume græsk kostume til børn

Medusa børnekostume

Dette medusa kostume til piger består af en kjole og et pandebånd. Den ærmeløse kjole er lavet af en smuk blå stof. Den er asymmetrisk på den nederste del. Et glitret slør fremhæver stilen. Et falskt bælte kan ses på forsiden og en gylden slange slingrer nedad bysten. Kjolen har et ærme i slør lukket med armbånd. Pandebåndet er prydet med mange små gyldne slanger. Denne Gorgon-forklædning vil være ideel til Halloween eller til en græske mytologi temafest!

Find kostumet hos Vegaoo

 

medusa luksus kostume til kvinder medusa voksen kostume græsk mytologi kostumefest

Medusa kostume til voksne

Denne forklædning består af kjole og hovedbeklædning. (Armbånd og sko er ikke inkluderet). Denne overdådige sorte kjole med en dybt halsudskæring har en asymmetrisk side inklusive en, der ankommer til midt på låret og ned til fødderne på den anden side. Den øverste del af kostume er også kaki grøn med paljetter. Hovedbeklædningen er pyntet med mange små slanger giver en mystisk effekt. 
Dette kostume er perfekt til en temafest om græsk mytologi!

Find kostumet hos Vegaoo

 

medusa kostume til kvinder gudinde kostume græsk kostume guddommeligt kostume til voksne

Medusa budget kostume

Hvis du er glad for slanger og græsk mytologi, er dette sexede Medusa-kostume helt perfekt. Den fancy kjole har et smukt slangemønster på taljen, og selvfølgelig medfølger der også en flot hovedbeklædning med en masse slanger, så du får et komplet outfit. Medusa-kostumet inkluderer en lang kjole med høj slids og lange blondebånd ved skuldrene. Kjolen har mønstrede guldsyninger, sort nederdel og slangemønster i taljen. Der medfølger også to matchende armbånd og en hovedbeklædning med slanger og en rød juvel.

Find kostumet hos PartyKing

medusa luksus kostume slange kostume til voksne medusa gudinde kostume

Gudinde Medusa kostume

Klæd dig ud som den forførende skønhed Medusa i dette smukke catsuit med guldglimmer og påsyede armbånd (cuffs). Kjolen har høj slis og smuk udskæring samt flot slange print. Ifør dig hovedpynten og du kan forvandle dig om til den frygtindgydende Medusa, som man ikke tør kigge i øjenene, fordi hun forstener enhver, som får øjenkontakt med hende.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Gudinde kostume

LÆS OGSÅ: Farao kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Kleopatra kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Romersk kriger kostume

 

Indlægget Medusa kostume indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Medusa kostume

error: Content is protected !!