Captain America kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Captain America og de andre superhelte fra Avengers, så er et Captain America voksenkostume da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til en aktionhelte temafest. 

download - Captain America kostume til voksne

Med et Captain America kostume til voksne er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og underholdning, når der er andre superhelte på besøg.

Filmen ‘Captain America: The Winter Soldier’ handler om Steve Rogers, der også er kendt som Captain America. 

Efter at være blevet frosset ned siden sin deltagelse i Anden Verdenskrig, og  efterfølgende at have reddet New York City fra en invasion fra rummet, forsøger Steve Rogers at vænne sig til sin rolle i den moderne verden. 

Men helten må igen finde dragten med Stars and Stripes frem. En kollega fra S.H.I.E.L.D. bliver nemlig angrebet, og Steve trækkes ind i et plot, der i sidste ende kan betyde en  altoverskyggende trussel mod hele verden. 

Captain America slår sig sammen med Black Widow fra The Avengers og en ny allieret, The Falcon, for at komme til bunds i den djævelske sammensværgelse.

Kort sagt er Kaptajn Amerika en vaskeægte amerikansk superhelt – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planner. 

Captain Americas uniform er inspireret af det amerikanske flag. En stor stjerne pryder hans bryst og de vilde mavemuskler er indhyldet i røde og hvide striber. Captain America har ingen kappe, modsat andre store amerikanske superhelte, men den blå maske gemmer hans identitet. 

Et Captain America kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten eller hvis l’rdag aften skal være lidt mere festlig end normalt. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Captain America kostume til voksne:

captain america endgame kostume til kvinder

Captain Marvel : Avengers Endgame kostume til superheltinder

Kostume i god kvalitet fyldt med masser af girl-power og superhelte vibes. Hvis du også er helt vild med Marvel univers, kan du nu klæde dig ud som den seje superhelt Captain Marvel ved næste kostume fest. Kostumet indeholder en Blå/Rød Captain Marvel heldragt i Lycra med tilhørenede bælte.

Find Captain America kostume hos Temashop

Captain america voksenkostume 450x450 - Captain America kostume til voksne

Captain america voksenkostume

Denne seje Captain America-dragt giver dig de muskler, du ikke selv har. For hvem vil ikke gerne have en ligeså veltrænet krop som Captain America? Den er perfekt til en kostumefest, når du vil imponere de andre gæster! Her får du et polstret jumpsuit, 3D-skoovertræk, en halvmaske med huller til øjnene samt et bælte i skummateriale.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Captain America kostume til børn

SE OGSÅ: Avengers kostume til voksne

SE OGSÅ: Suicide Squad kostume til voksne

Captain America kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!