Avengers superheltekostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med superheltene fra Avengers, eller vil du bare gerne imponere børnene til fastelavn – så er et Avengers superheltekostume til voksne da et oplagt kostume, til den kommende fastelavnsfest eller til temafest med superheltetema.

Med et Avengers kostume til voksne er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte er klar til at redde verden i fællesskab.

Avengers filmene er filmene hvor de store amerikanske superhelte samles i forsøg på at redde vores planet fra de værste skurke. Avengers filmene og Avengers superheltefigurerne, er baseret på Marvels tegneserier. Den første film om Avengers, hedder blot Avengers og handler om at jorden står over for den måske største trussel nogensinde. Gudesønnen Loki (Thors halvbror), står bag en grum plan, der skal give ham magten over planeten. Ved hans side står en hidtil ukendt fjende af mægtige proportioner. 

Nick Fury, leder af de internationale, fredsbevarende agenter i S.H.I.E.L.D., ser kun én udvej: At samle verdens største helte: Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Hawkeye og Lokis halvbror, Thor. De slutter sig sammen for at blive “The Avengers”. Men kan store helte (og egoer) enes? Og er deres samlede styrke overhovedet nok til at redde verden?

Avengers 2

I Avengers 2 “Age of Ultron” igangsætter geniet Tony Stark (alias Iron Man) et ufærdigt fredsprogram. Men noget går helt galt, og den ondskabsfulde Ultron dukker op med en plan, der truer hele verden. Samtidig viser et par mægtige og mystiske supervæsner sig, søskendeparret Quicksilver og Scarlet Witch, med ukendte motiver. Nu må “The Avengers” igen samles, og det er op til Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow og Hawkeye at stoppe Ultron og redde dagen. 

The Avengers 3, filmen “Infinity War” med premiere i foråret 2018 er det hidtid seneste vi har set til de amerikanske superhelte. 

 

 

The Avengers kostume til voksne

Kort sagt er en Avengers kriger en vaskeægte amerikansk superhelt – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Deres uniformer er inspireret af hver deres historie og ophav og de har hver deres force og våben. 

Et Avengers kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, halloween, udklædning til festen med Superhelte tema. Det kan også bruges til leg med ungerne i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Avengers kostume til legesyge voksne:

 

captain amerca kostume til voksne fastelavn kaptajn amerika fastelavnskostume captain amerika kostume

Captain America fra Avengers – kostume

Man kender Captain America fra Captain America filmene og selvfølgelig fra The Avengers filmene. Captain America er en superhelt, som er værd at se op til. Han er nemlig modig og frygtløs. Den modige Chris Evans er først en lille splejs, men bliver ved et held forvandlet til et muskelbundt af en superhelt. Han er med på Avengers holdet og gør alt hvad han kan for at redde verden mod diverse superskurke!
Husk at medkøb skjold for at fuldende looket!

 Find det flotte Captain America kostume til voksne hos Temashop

 

 

thor kostume til voksne sidste skoledag kostume nordisk kostume avengers kostume kostumeuniverset

Thor kostume til superhelte

Super flot og sejt Thor kostume til den ekstra seje superhelt med nordiske aner. Klæd dig ud som den mægtige torden gud Thor, prins af Asgård og søn af den mægtigste gud Odin iført denne flotte deluxe dragt. Bliv et med hammeren Mjølner og kæmp mod de onde jætter.

Find  Thor luksuskostumet hos Temashop 

 

hulk kostume til voksne grønt kostume superhelt udklædning voksne sidste skoledag udklædning

Hulk udklædning – Avengers kostume til voksne

Hulk blev skabt og fik sine kræfter ved et uheld under testen af gamma-bomben, som hans alter ego, videnskabsmanden Bruce Banner selv havde været med til at skabe. Bruce Banner forvandler sig til Hulk, når han bliver ophidset eller skræmt. For det meste har Bruce Banner ingen kontrol over den stærke, men dumme Hulk eller nogen form for erindring over hvad der er fundet sted, i den tid han har været Hulk.
Hulk bliver jaget af general Ross, lederen af Hulkbasen, der skal uskadeliggøre den fare, den amerikanske stat mener, Hulk udgør. 
Klæd dig ud som The Incredible Hulk, the beast from the east.

Find Hulk kostume til voksne hos Temashop

 

avengers kostume til voksne black widow kostume til voksne avengers kvindekostume udklædning

Black Widow kostume – Kvindelig Marvel Superheltfra filmen The incredible Hulk

Her er kostumet, som forvandler dig til Marvels Black Widow fra “Avengers”-filmene. Gør dig klar til at blive en kvindelig superhelt ved den kommende udklædningsfest! Natasha Romanova er den tidligere spion, som nu slås for de gode. Træk lynlåsen helt op i dette tætsiddende outfit, som forvandler dig til den hotte Black Widow fra Marvels “Avengers”-film. Perfekt dragt til halloween og diverse udklædningsfester!

Find Black Widow kostumet hos Temashop 

 iron man deluxe kostume fastelavnskostume til voksne

 Iron Man kostume – endnu et Avengers kostume til voksne

Klæd dig ud som Marvels Iron Man i denne cool dragt. Perfekt kostume til halloween og andre udklædningsfester. Åh, tænk at være milliardær og skulle udvikle disse heftige dragter, præcis som Tony Stark i Marvels “Iron Man”. Hop i denne dragt og forestil dig, at du er milliardær for en dag OG en superhelt. Er denne kombination ikke bare übercool!

Vær übercool for en aften med kostumet fra Temashop

 

avengers thanos luksus kostume til voksne

Thanos luksus kostume til voksne

Mange mennesker synes at Thanos er bare et stor lilla fjols. Han er dog bare en der prøver at redde universet ved at ødelægge halvdelen af det. Men vent det lyder da slemt…. Han burde måske bare være en der hang platakter op eller bare generelt lavede noget andet end at ødelægge det hele. Han kæmper i mod hele Avenger teamet i filmen Avengers: Infinity War!

Find kostumet hos Temashop

 
captain america kostume til kvinder kaptajn amerika kostume til piger avengers kvinde kostume

Captain America kostume til kvinder

Kostume i god kvalitet fyldt med masser af girl-power og superhelte vibes. Hvis du også er helt vild med Marvel univers, kan du nu klæde dig ud som den seje superhelt Captain Marvel ved næste kostume fest. Kostumet indeholder en Blå/Rød Captain Marvel heldragt i Lycra med tilhørenede bælte.

Find kostumet hos Temashop

avengers kostume til voksne hulk overkrop hulk mavemuskler hulk grøn kostume

Har du mod på at lave et Hulk kostume selv – men mangler der et par muskler på overkroppen, så overvej en postret grøn overkrop sammen med et par lilla iturevne bukser og noget grønt ansigtsmaling. Find den grønne Hulk overkrop til voksne hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Superman kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Avengers Endgame kostume til børn

LÆS OGSÅ: Thor kostume til voksne

Avengers kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!