Thor kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Thor og de andre superhelte fra Avengers, så er et Thor kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Thor kostume til voksne er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Thor er en amerikansk superhelt der så dagens lys i den første Thor film fra 2011. Filmen om Thor og hele universet omkring de seje Avengers superhelte, er baseret på Marvels tegneseriefigurer – hvor Thor er en af dem. Den første film om Thor handler om Bulderbassen Thor, Odins søn, bliver kastet ud af gudernes verden, Asgård, fordi hans temperament har vakt frostjætternes vrede. På Jorden er den mægtige tordengud frataget sine kræfter og hans magiske hammer, Mjølner, som havner i S.H.I.E.L.D.-agenternes varetægt. Mens Thor møder kærligheden i form af astrofysikeren Jane Foster, har Thors halvbror, Loke, lumske planer om at rane Odins trone.

I 2’eren om Thor, der hedder “The Dark World” finder sted to år efter første film, dvs. real tid. Meget atypisk for superhelte på film. Handlingen i “Avengers fra 2012 bliver i øvrigt også inddraget. Som det hører sig til det antikke tilsnit hos Thor, så starter filmen mange, mange år før og viser en konflikt mellem de magthungerende Svartelver og Odins far, Bor. Naturligvis kommer asen bedst ud af den kamp, og man har siden da i Asgård antaget, at Svartelverne var en saga blot. Aserne bliver i løbet af filmen selvfølgelig klogere og må igen tage kampen op.

Siden er historien om Thor fuldt op af 3’eren “Ragnarok” i 2017. Thor er fanget i den anden ende af universet uden sin mægtige hammer, Mjølner. Forinden er han blevet besejret af selveste dødsgudinden Hel, der truer med at lægge Asgård øde gennem et altudslettende ragnarok. For at undslippe fangenskabet og forhindre verdens undergang må Thor udkæmpe en gladiatordyst mod sin ven og Avengers-allierede, Hulk.

‘Thor: Ragnarok’ samler de to mest magtfulde superhelte i et rumeventyr løst baseret på Marvel-tegneserien ‘Planet Hulk’. I Thor filmen for Avengers holdet modstand af dødsgudinden Hel, der er en mere end værdig modstander for Thor, og derfor må tordenguden samle et hold af allierede, bestående af både velkendte Avengers helte og mere uhelte figurer.

Thor kostume til voksne

Kort sagt er Thor en vaskeægte amerikansk superhelt med nordiske gudestamtræ – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Thors uniform er inspireret af den Middelalder hvor den nordiske mytologi var religionen i de nordiske lande. Thor har derfor vikinglignende udseende med langt hår og ridderagtig rustning. Som næsten alle superhelte, har Thor en kappe – en rød kappe, der står godt til hans ellers grå uniform. Våbenet er selvfølgelig hans tro følgesvend: Mjølner – en tung hammer. Det er også den han mangler i starten af “Ragnarok”. Thor bruger ikke maske, som de fleste af Avengers heltene ellers gør.

avengers thor voksenkostume 336x450 - Thor kostume til voksne

Thor voksenkostume

Ankom til næste kostume-eller halloweenfest som aseguden Thor! Thor Klassisk Kostume indeholder et mørkt jumpsuit med mange seje motiver og en lang, rød cape/kappe.

Find kostumet hos Temashop 

Thor Deluxe Kostume 295x450 - Thor kostume til voksne

Thor Deluxe Kostume

Klæd dig ud som den mægtige torden gud Thor, prins af Asgård og søn af den mægtigste gud Odin iført denne flotte deluxe dragt. Bliv et med hammeren Mjølner og kæmp mod de onde jætter. Kostumet består af heldragt m. muskler, kappe og paryk.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Thor kostume til børn

SE OGSÅ: Marvel Avengers kostume til voksne

SE OGSÅ: Viking kostume til voksne

Indlægget Thor kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

  

En mening om “Thor kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!