Halloween jakkesæt til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du inviteret til Halloween fest? Og er du mere til stilet jakkesæt end skræmmende kostumer? Så er et Halloween jakkesæt lige sagen.

Et halloween jakkesæt til voksne kan bruges både til halloweenfesten eller fastelavn.

Halloween er en amerikansk tradition, og det er en festlige højtid, hvor folk klæder sig ud i skræmmende udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra Skotland og Irland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op.

Den 31. oktober er det Halloween: zombierne bryder ud af deres grave, heksene udøver deres værste heksekunster, vampyrerne spidser deres hugtænder, skeletterne hiver deres knoglede kroppe ud på en gåtur og seriemorderne fra gyserfilmene vælger deres ofre. Alt dette sker ikke langt fra dig, for Halloween kostumerne har efterhånden i nogle år været meget til stede i Danmark.

Faktisk så meget at festen, der er importeret fra USA, er en af de mest populære blandt unge og gamle. Flere og flere trækker hvert år i deres uhyggelige kostumer, for at kunne tilbringe en aften i gyserens tegn. Det sker heller ikke helt uden kontroverser, eftersom at Halloween, for nogle kritikere, er en satanisk fest.

Day of the dead jakkesæt 450x450 - Halloween jakkesæt til voksne

Day of the dead jakkesæt

Vil du hjemsøge som et skræmmende skelet med stil og klasse til halloween eller Day of the Dead-festen, så passer dette elegante Day of the Dead-skeletjakkesæt perfekt. Det oplagte valg når du vil skille dig ud fra skeletmængden til festen! Day of the Dead Skelet Jakkesæt Kostume indeholder en sort nederdel med hvidt skeletmotiv og et par matchende bukser. Inkluderet er også en sort skjorte, et slips med et hvidt skeletmotiv og en matchende høj hat.

Find jakkesættet hos Partyking

Blodige hænder jakkesæt 450x450 - Halloween jakkesæt til voksne

Blodige hænder jakkesæt

Ankom til næste halloweenfest som en uhyggelig mand i et hvidt jakkesæt fyldt med blodige håndaftryk. Hvad der er sket, ved man ikke, men det ser grumt ud. Jakkesættet passer perfekt til en halloweenfest, men også til at skræmme folk på gaden. Du får her et hvidt jakkesæt med røde håndaftryk, der ligner blod. Dragten består af et par bukser, en jakke, et slips og en hat.

Find jakkesættet hos Partyking

græskar jakkesæt 287x450 - Halloween jakkesæt til voksne

Græskar jakkesæt

Et sjovt og anderledes jakkesæt. Der er ikke sparet på mønstret på hverken jakke eller bukser, så gør dig klar til at skille dig ud i dette græskar jakkesæt. Jakkesættet består af jakke, bukser og slips.

Find jakkesættet hos Temashop

Blodigt jakkesæt 450x450 - Halloween jakkesæt til voksne

Blodigt jakkesæt 

Som professionel bør man altid tænke på de praktiske detaljer, såsom at have det rette outfit på, når man er ude på opgaver. Mange synes måske, at sort er den eneste rigtige farve, da man ikke så let kan se blodstænk, og at man ikke bør skille sig ud (ingen unødig opmærksomhed). Men til halloween er alt tilladt, så hvis du har lyst til at gå til udklædningsfest i et super cool hvidt jakkesæt, gør du bare dét!

Find jakkesættet hos Partyking

day of the dead jakkesæt til voksne 209x450 - Halloween jakkesæt til voksne

Day of the dead jakkesæt

Ankom stilet klædt til halloween festen med dette day of the dead jakkesæt.  Jakkesættet er oplagt til halloweenfesten eller til den kommende fastelavnsfest.

Find jakkesættet hos Temashop

 

Halloween jakkesæt til voksne 450x450 - Halloween jakkesæt til voksne

Opposuit halloween jakkesæt

Klæder alle vennerne sig ud som zombier og varulve til halloweenfesten? Skil dig ud med dette cool Opposuit! Vær stilet til festen, samtidig med at du er skrækindjagende med blodige håndaftryk over hele jakkesættet. Du tager hermed halloweenfejringen til et helt nyt niveau, og folk bliver dybt imponerede over din store kreativitet. Man kan faktisk godt være stilet og skrækindjagende på samme tid!

Find jakkesættet hos Partyking

Skelet jakkesæt 450x450 - Halloween jakkesæt til voksne

Skelet jakkesæt

Findes der egentlig flotte dødningehoveder? Selvfølgelig! Køber du dette dødningehovedjakkesæt bliver du garanteret den lækreste bunke knogler til gyserfesten! Det naturlige valg til dig som gerne vil være uhyggelig med stil. Skelet Jakkesæt Kostume inkluderer en kostumejakke, et par bukser og et slips med en masse dødningehoveder påtrykt i sort og hvid.

Find kostumet hos Partyking

ond klovn jakkesæt 317x450 - Halloween jakkesæt til voksne

Ond klovn jakkesæt

Ankom stilet til Halloween med dette matchende jakkesæt med skræmmende klovne. Jakkesættet består af jakke, bukser og slips.

Find jakkesættet hos Temashop

SE OGSÅ: Ond klovn kostume til voksne

SE OGSÅ: Chucky kostume til voksne

SE OGSÅ: Gyserfilm kostume til voksne

pinit fg en rect red 28 - Halloween jakkesæt til voksne

error: Content is protected !!