Halloween jakkesæt til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du inviteret til Halloween fest? Og er du mere til stilet jakkesæt end skræmmende kostumer? Så er et Halloween jakkesæt lige sagen.

Et halloween jakkesæt til voksne kan bruges både til halloweenfesten eller fastelavn.

Halloween er en amerikansk tradition, og det er en festlige højtid, hvor folk klæder sig ud i skræmmende udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra Skotland og Irland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op.

Den 31. oktober er det Halloween: zombierne bryder ud af deres grave, heksene udøver deres værste heksekunster, vampyrerne spidser deres hugtænder, skeletterne hiver deres knoglede kroppe ud på en gåtur og seriemorderne fra gyserfilmene vælger deres ofre. Alt dette sker ikke langt fra dig, for Halloween kostumerne har efterhånden i nogle år været meget til stede i Danmark.

Faktisk så meget at festen, der er importeret fra USA, er en af de mest populære blandt unge og gamle. Flere og flere trækker hvert år i deres uhyggelige kostumer, for at kunne tilbringe en aften i gyserens tegn. Det sker heller ikke helt uden kontroverser, eftersom at Halloween, for nogle kritikere, er en satanisk fest.

 

Skelet jakkesæt 450x450 - Halloween jakkesæt til voksne

Skelet jakkesæt

Findes der egentlig flotte dødningehoveder? Selvfølgelig! Køber du dette dødningehovedjakkesæt bliver du garanteret den lækreste bunke knogler til gyserfesten! Det naturlige valg til dig som gerne vil være uhyggelig med stil. Skelet Jakkesæt Kostume inkluderer en kostumejakke, et par bukser og et slips med en masse dødningehoveder påtrykt i sort og hvid.

Find kostumet hos Temashop

ond klovn jakkesæt kostume til voksne sort hvid stribet jakkesæt

Ond klovn jakkesæt til voksne

Ond klovn jakkesæt kan bruges til så meget mere end ond klovn outfittet. Jakkesættet indeholder buks, jakke og slips. Stryg den hvide skjorte og puds de sorte sko og du er klar til at indtage årets fest.

Find kostumet hos Temashop

halloween parkostume til voksne de dødes dage udklædning jakkesæt til voksne

Matchende udklædning til voksne

Er du (heller) ikke vild med det store udklædningsmanøvre og skal I sammen til fest, så overvej disse matchende tema jakkesæt og kjolesæt, der både klare cuttet for udklædning og som viser at I kommer som et par. 

Find parkostumerne her hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Halloween Jakkesæt?

halloween jakkesæt til voksne ond klovn jakkesæt til voksne sort hvid stribet jakkesæt skulk jakkesæt skulk kjole halloween udklædning

 

SE OGSÅ: Ond klovn kostume til voksne

SE OGSÅ: Chucky kostume til voksne

SE OGSÅ: Gyserfilm kostume til voksne

En mening om “Halloween jakkesæt til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!