Hippie kostume til mænd

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Befri din indre hippie, med et hippie kostume til mænd. Et hippie kostume er oplagt til sidste skoledag, karneval, temafesten eller festival.

En rigtig hippie er en der tror på fred, når man skal løse problemer mellem andre folks religioner og tro.

Hippierne var en del af ungdomsoprøret i slutningen af 1960’erne. Begrebet ‘hippie’ var udledt af ordet ‘hip’. Dette var amerikansk beatnikslang for en person, der var med på noderne. Ordet ”hippie” optræder i Jack Kerouacs roman On The Road fra 1957.

Med langt, fedtet hår, peace-tegn og flagrende, kulørt tøj gjorde de såkaldte hippier eller blomsterbørn op med forældregenerationens tro på autoriteter, forstokkede sociale normer og det materialistiske samfund, som Vesten i deres øjne havde udviklet sig til. Vietnamkrigen blev for hippierne et symbol på samfundets fordærv og alt det onde; i stedet for våben udkæmpede de deres kamp med blomster, musik, fri kærlighed og tolerance.

Hippie tøj eller hvad man nu kalder tøj fra 60’erne er farverigt, mangfoldigt og flippet. Måske hvis du er heldig, kan du gå på jagt i dine forældres gemte sager og finde deres hippie tøj.

Der findes et hav af hippie kostumer, der er inspireret af 1960’erne og tidens ungdomsoprør. Vi har samlet et udvalg af smarte og farverige hippie kostumer til mænd:

retro hippie kostume til mænd 715x1024 - Hippie kostume til mænd

Retro hippie kostume

Spring tilbage til de farverige 70’ere, hvor love, peace & harmony var i fokus! Kostumet indeholder skjorte og bukser. Tilføj en funky paryk og dansesko og så er du klar til danse natten lang.

Find kostumet hos Temashop

Hippie kostumer til mænd 744x1024 - Hippie kostume til mænd

Hippie udklædning til mænd

Kan du ikke få nok af de glade 60’ere? Med dette flotte kostume, kan du drømme dig tilbage til hippietiden, som en fredfyldt hippie. Kostumet består af mønstret bluse med brun vest, sorte trompetbukser, pandebånd og peace halskæde. Så mangler du blot guitaren og så er du parat til, at indtage hippietiden med stil og sprede peace, love and harmony.

Find kostumet hos temashop

Skærmbillede 2019 04 27 kl. 10.15.38 707x1024 - Hippie kostume til mænd

Hippie mandekostume

Flip ud og få en vild fest med dette hippietøj. Der er hverken sparet på mønstre eller vidde i benene, så du vil føle dig som taget ud af de afslappede 60’ere, hvor der var masser af ‘Peace, Love and Harmony’.
Super smart hippie kostume til 60er temafesten eller bare til udklædningsfesten, for alle vil kunne genkende med det samme, at du er en groovy hippie mand.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 04 27 kl. 10.19.55 580x1024 - Hippie kostume til mænd

Flower Power hippie kostume

Gør dig klar til 70’er festen i dette farverige hippie kostume med mange fine detaljer.Kostumet indeholder bluse med vest, bukser, pandebånd og halskæde. Øv dig på dine dansetrin og så er du klar til til at give dig ud som en vaskeægte hippie.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det hippie kostume til mænd du ledte efter?

hippie kostume til mænd 1 1024x317 - Hippie kostume til mænd

SE OGSÅ: Hippie kostume til kvinder

SE OGSÅ: Hippie kostume til børn

Indlægget Hippie kostume til mænd indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!