Hundekostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med hunde, så er et hundekostume til børn, et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Hunden er menneskets bedste vel, ik? Hvis I har en hund hjemme, er det ikke så mærkeligt at junior er vild med hunde. Vov vov, her finder du det sjove, søde og nuttede hundekostume til børn. Når junior hopper rundt i et hunde kostume, er det helt okay at logre hyperaktivt med halen, når nye mennesker mødes. Eller knurre lidt, hvis de nye mennesker, ser tilpas farlige eller mistænksomme ud. Er der tid inden fastelavn, så er der tid til at øve sig i hundetricks! Kan junior give pote? Spise en hundekiks eller drikke vand fra en skål? 

Et hundekostume til børn er oftes en plysdragt fra top til tå. En heldragt med hale og hætte med ører. Men et hundekostume til børn kan også være en maske og mere afdæmpet tøj. Overvej en fake hundelort der kan ligges tilfældigt – er din hunde renlig? 

Skal dit barn klædes ud som hund, findes der gode bud på et hunde kostume. Hunde børnekostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med dyretema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et hunde kostume til børn:

 

baby fastelavnskostume 6-9 mdr babykostume hunde kostume til baby

Baby hundekostume

Så fin dragt til den lille pige eller dreng. Hundekostumet er så fint og i lækkert materiale så den er meget blød. Udført i flot design af italienske designere. Hund babykostume i lækker heldragt, så junior holdes varm og tryg i det festlige fastelavnskostume som hund. Kostumet fås i str 6-9 måneder.

Find kostumet hos Renleg

 

 

 

Hunde kostume  323x450 - Hundekostume til børn og baby

Hunde kostume

Sødt hundekostume til familiens mindste. Kostumet består af en heldragt, der er nem at iføre sig.

Find kostumet hos Temashop

Hund børnekostume 322x450 - Hundekostume til børn og baby

Hund børnekostume

Dette kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med dyretema eller til leg i hjemmet. Kostumet består af trøje og hætte.

Find det hos Temashop

 

101 dalmatiner kostume til baby hunde babykostume prikket kostumet til børn

101 dalmatiner kostume

Skønt dalmatiner kostume til børn i alderen 2-6 år. Så sød og kær dalmatinerdragt. Med mange flotte finesser fra dygtige Carnival Queen. Italienske fastelavns/halloween kostumer produceret af Carnaval queen. Supr sødt hundekostume med tylkjole og mange flotte detaljer. 

Find kostumet hos Renleg

 

hundehvalp kostume til børn

hundehvalp kostume til de mindste børn

Super sødt hunde kostume, som de små helt sikkert vil synes om. Ikke nok med at det er virkelig blødt, så er det også bare dejligt at se på. Du vil med garanti ikke få fred fra alle dem, som ønsker at nysse dig hele tiden. Kostumet fås i størrelser fra 1 år til 4 år.

Find kostumet hos Temashop

hundekostume til baby hund babykostume hund børnekostume hundekostume til børn paw patrol hundekostume chase udklædning

Paw Patrol – Chase kostume til børn

Er dit barn også helt vild med tv-serien PAW Patrol? Så har hun nu muligheden for at klæde sig ud, som den modige hvalp Chase. Chase er en schæfer hvalp og en af hovedpersonerne i PAW Patrol serien. Han er holdets politi og trafik hund. Hans primære opgave er at holde ro og orden i byen hvor hvalpene bor. Han hjælper ofte til ved nødsituationer, her opspore han forsvundne dyr eller mennesker med hans seje spion gear. Chase er en frisk lille fyr og en rigtig god ven.

Find kostumet hos Temashop

hundekostume til baby hund børnekostume hund børnekostume hundekostume til børn 101 dalmatiner kostume til børn.

Sødt 101 dalmatiner kostume til børn

Et sødt dalmatiner kostume, der både er blødt og plettet. Kostumet består af en heldragt med lynlås, hale og hætte. 

Find kostumet hos Temashop

 

hundekostume til baby hund børnekostume hund børnekostume hundekostume til børn 101 dalmatiner kostume til børn maskesæt

Maskesæt hundekostume til børn

Har du et barn der ikke bryder sig om almindelige kostumer, men bør alligevel være udklædt til fastelavn? Så kan det gøres på denne nemme og billige måde. Et fint maske sæt der består af et pandebånd med ører, en fin hale og en lille hundesnude. 

Find kostumet hos Temashop

hundekostume til baby hund babykostume hund børnekostume hundekostume til børn brun hund kostume til børn

Plys bamse hund kostume til børn

Den lille hund er klar til at vise tricks, hvis den får en godbid. Klæd din søn ud som en sød lille hund i dette fine kostume. Kostumet består af en heldragt med fastsyet hætte. Dette kostume er oplagt til fastelavn, hvor katten af tønden skal foregå udenfor. Giv junior almindeligt tøj indenunder, så varmer plys hundedragten han / hende i løbet af dagen. Når fastelavn er slut, kan junior nemt smide dragten og fortsætte med legen. 

Find kostumet hos Temashop

 

scooby doo hund kostume til børn

Scooby Doo hundekostume til børn

Klæd dig ud som den skøre Scooby Doo i denne søde velour dragt til fastelavn. Scooby Doo er en madglad og lidt klodset Grand Danois, der går på spøgelsesjagt med hans venner fra mysterie-banden.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige hund kostume til børn?

hund kostume til børn hundekostume til børn hund børnekostume scooby doo kostume

 

LÆS OGSÅ: Paw Patrols kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Hundekostume til voksne

LÆS OGSÅ: Kat kostume til børn

 

 

Indlægget Hundekostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Hundekostume til børn og baby

error: Content is protected !!