Katte kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med katte, hvide katte, langhårede katte, bløde katte? Så er et katte kostume et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et katte kostume til børn er et kostume der kan bruges til mange forskellige anledninger.

Katte er søde og bløde og dejlige. De er et nemt kæledyr og så er de bedørende med deres bløde pels og store fine øjne.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. Derfor er et kattekostume jo oplagt til den dér tror på en sejr – og som har en forkærlighed for de søde små dyr med 9 liv.  

Som kostume er et katte kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. F.eks. med ensfarvet tøj, et par katteører på hårbøjlen og malet snude og knurhår. 

Katte kostume eller katte udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot katte kostume til børn, se bare med her:

kattekostume til børn 450x450 - Katte kostume til børn

 

Skønt katte kostume i jumpsuit

Super nuttet katte kostume til familiens dyreven! Hvad med at blive en cool cat? – Dette katte børnekostume er perfekt til fastelavn og sjove udklædnings lejligheder. Du får et rigtig fint og blødt kostume der også sagtens kan bruges til en festlig tirsdag hjemme i stuen.

Find dette supersøde katte kostume til børn hos Temashop

 

katte kostume til børn kat udklædning til børn børnekostume kat katkostume katteudklædning fastelavn børneudklædning

Flot katte kostume til piger

Super sød kjole med tilhørende hårbøjle der tilsammen danner til nuttet kattekastume. Klæd dit barn ud som en sød midnats kat. Dette sæt er helt perfekt til Halloween med et par sorte leggins.

Find den søde kattekjole hos Temashop

Kat børnekostume 367x450 - Katte kostume til børn

Kat børnekostume

Med dette katte børnekostume bliver dit barn ikke til at stå for. Kostumet består af en jumpsuit med tilhørende maske. Kostumet er oplagt til fastelavn eller leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det katte kostume til børn du ledte efter?

kat kostume til børn - Katte kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til børn

LÆS OGSÅ: Skelet kostume til børn

LÆS OGSÅ: Katte kostume til baby

Indlægget katte kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!