Katte kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med katte, hvide katte, langhårede katte, bløde katte? Så er et katte kostume et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et katte kostume til børn er et kostume der kan bruges til mange forskellige anledninger.

Katte er søde og bløde og dejlige. De er et nemt kæledyr og så er de bedørende med deres bløde pels og store fine øjne.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. Derfor er et kattekostume jo oplagt til den dér tror på en sejr – og som har en forkærlighed for de søde små dyr med 9 liv.  

Som kostume er et katte kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. F.eks. med ensfarvet tøj, et par katteører på hårbøjlen og malet snude og knurhår. 

Katte kostume eller katte udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot katte kostume til børn, se bare med her:

katte kostume til børn kat udklædning til børn børnekostume kat katkostume katteudklædning fastelavn børneudklædning kat

Sødt katte børnekostume

Det sødeste katte udklædning. Sættet består udelukkende af tilbehør, i form af ører, hale og butterfly. Tilføj selv ensfarvet tøj. Mjav – du skal selvfølgelig være iklædt et kattekostume ved den kommende udklædningsfest! Takket være dette sæt forvandles du til en cool kat! Gør udklædningen komplet med en mus i hånden! Nem og hurtig udklædning.

Find kattekostumet hos Coolstuff

kattekostume til børn 450x450 - Katte kostume til børn

 

Skønt katte kostume i jumpsuit

Super nuttet katte kostume til familiens dyreven! Hvad med at blive en cool cat? – Dette katte børnekostume er perfekt til fastelavn og sjove udklædnings lejligheder. Du får et rigtig fint og blødt kostume der også sagtens kan bruges til en festlig tirsdag hjemme i stuen.

Find dette supersøde katte kostume til børn hos Temashop

prikket kat kostume 339x450 - Katte kostume til børn

Katte udklædning med bjælde og maske

Sød kattedragt i sort med fint mavestykke i hvidt med sorte prikker. Heldragten er nem at tage på og kostumet er fuldendt med den den lille bjælde på halsbåndet og masken (der gør at du ikke behøver ansigtsmaling). Passer perfekt til både drenge og piger, der skal til fastelavn eller andre udklædningsfester! Tilføj en lille mus og kostumet er komplet.

Find katte kostume til børn hos Temashop

 

katte kostume til børn kat udklædning til børn børnekostume kat katkostume katteudklædning fastelavn børneudklædning

Flot katte kostume til piger

Super sød kjole med tilhørende hårbøjle der tilsammen danner til nuttet kattekastume. Klæd dit barn ud som en sød midnats kat. Dette sæt er helt perfekt til Halloween med et par sorte leggins.

Find den søde kattekjole hos Temashop

grå katte kostume til børn 450x450 - Katte kostume til børn

Grå kat børnekigurumi

Findes der en bedre måde at få et barn til at sove på end ved at lade det krybe ned i denne hyggelige kigurumi for børn? Dragten inkluderer en grå/hvid dragt med sorte striber og rød halskrave. Derudover indgår der en hætte med øjne, næse, ører og knurhår.

Find kostumet hos Partyking

stribet kattekostumet 450x450 - Katte kostume til børn

Stribet kattekostume til børn

Mjav! Lad dit barn indtage børneudklædningsfesten som en cool kat iført denne skønne kattedragt! Dragten består af et jumpsuit, og det er således nemt at forvandle sig til en sød mis. Det er bare at hoppe i dragten! Perfekt til børnefesten eller teaterforestillingen.
Kostumet inkluderer et jumpsuit i gråstribet mønster med sødt katteansigt og ører. Jumpsuitet har hale bagtil, hvid mave og lukkes foran med en lynlås. Der er elastik ved ærmemanchetterne samt i buksebenene.

Find kostumet hos Partyking

kat skelet kostume til børn 338x450 - Katte kostume til børn

Kat skelet kostume

Vil din datter klædes ud som et skelet til halloween, så hvorfor ikke være en sød skelet kat? Her kan du få et fint halloween kostume med skelet-print på den søde måde.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det katte kostume til børn du ledte efter?

kat kostume til børn - Katte kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Kanin kostume til børn

LÆS OGSÅ: Skelet kostume til børn

LÆS OGSÅ: Katte kostume til baby

Indlægget katte kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Katte kostume til børn

error: Content is protected !!