Spåkone kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Overvejer du et spåkone kostume til voksne eller til et barn? Et kostume af en spåkone kan også anvendes som et sigøner kostume, da disse kostumer ligger tæt op ad hinanden.

Spåmænd påstår at kunne forudsige fremtiden. Hertil benytter de mange hjælpemidler, det kan være tarotkort, håndfladen, stjernerne og mange andre ting. Er du til det okulte er et spåkone kostume en oplagt idé til Halloween, Fastelavn eller temafesten. Spåmænd er i visse sammenhænge forbundet med snyderi. Zoltar Speaks er en spåmand i en maskine og er taget fra en Hollywood film. En form for robot spåmand:

 

Vi giver dig i hvert fald muligheden for at få fingrene i spåkone kostume eller et Zoltar kostume her:

 

spåkone børnekostume rumænsk kostume til børn spåkone udklædning piger kostumeuniverset

Spåkone udklædning til piger

Kan din datter se ind i fremtiden? Eller elsker hun også bare Esmeralda fra Disneys Klokkerne Fra Notre Dame? Så kan hun nu klæde dig ud som en flot farverig Esmeralda med dette stilfulde Spåkone børnekostume. Kostumet findes i størrelser fra 4 – 13 år.

Find kostumet hos Temashop

 

esmeralda kostume til voksne esmeralda udklædning spåkone kostume voksne

Esmeralda kostume til voksne

Elsker du også Esmeralda fra Disneys Klokkerne Fra Notre Dame? Så kan du klæde dig ud som en flot farverig Esmeralda med dette stilfulde spåkone Kostume. Kostumet består af en flot farverig kjole i lilla og pink nuancer, og med mange flotte guld detaljer. Der medfølger også et matchende pandebånd med guldmønter for et autentisk look.

Find kostumet hos Temashop

 

voodoo præst ukult spåkone voksen kostume

Spåkone / Voodoo præst kostume til voksne

Gennemført sigøjner kostume med mange farver og fine detaljer. Vil du gerne være en anderledes sigøjner, eller måske en pirat med hang til voodoo, så tag dette kostume. Kjolen har en lys top med binde detaljer, og en rødlig underdel med knogler og slids på.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Sindsyg kostume til voksne

SE OGSÅ: Sigøjner kostume til børn

SE OGSÅ: Sigøjner kostume til voksne

SE OGSÅ: Løvetæmmer kostume til voksne

Indlægget Spåkone kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

En mening om “Spåkone kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!