Spåkone kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Overvejer du et spåkone kostume til voksne eller til et barn? Et kostume af en spåkone kan også anvendes som et sigøner kostume, da disse kostumer ligger tæt op ad hinanden.

Spåmænd påstår at kunne forudsige fremtiden. Hertil benytter de mange hjælpemidler, det kan være tarotkort, håndfladen, stjernerne og mange andre ting. Er du til det okulte er et spåkone kostume en oplagt idé til Halloween, Fastelavn eller temafesten. Spåmænd er i visse sammenhænge forbundet med snyderi. Zoltar Speaks er en spåmand i en maskine og er taget fra en Hollywood film. En form for robot spåmand:

 

Vi giver dig i hvert fald muligheden for at få fingrene i spåkone kostume eller et Zoltar kostume her:

spåmaskine kostume spåmand kostume fremtidskostume zoltar kostume zoltar speaks kostume

Zoltar Speaks kostume

Har du også bare ligget søvnløs i flere nætter og tænkt på hvordan livet ville være som en spåmaskine? Det behøver du ikke at fundere mere over, for nu kan du endelig med dette kostume opleve at livet er meget bedre som spåmaskine. Spåmaskine Kostume er et skørt og sjovt kostume som får dig til at ligne en spåmaskine eller en “Zoltar Speaks” som det også kaldes. Der medfølger en superflot skjorte med tilhørende lilla vest og en stor ramme som skal efterligne selve arkademaskinen med billetlæser og spådomskort-udtag. En stilfuld turban med en strudsefjer og en ædelsten samt et skægsæt og to sorte øjenbryn, et todelt overskæg og et gedeskæg er inkluderet. Er du ude efter at være noget rigtig uklart til halloween? Her har du svaret! 

Find kostumet hos PartyKing

 

spåkone kostume til kvinder spåkone udklædning

Spåkone kostume til kvinder

Nu kan du forvandle dig til en smuk spåkone som kan spå om fremtiden og læse i håndflader. Denne dragt ser ægte ud og er meget tiltrækkende. Regn med at få en kø af mennesker som vil høre hvad du kan fortælle om morgendagen. Skaf gerne en spåkugle og nogle spillekort for at være endnu med overbevisende i rollen som spåkone. Dette er en udemærket måde at få kontakt til nye mennesker på til festen. Kvindelige profeter er en opadgående trend i verden. Tøv ikke med at skyde hagen frem i denne dragt! Spåkone Kostume inkluderer en kjole med en gul overdel og stribet nederdel med en smuk overdel. Der indgår også et matchende brunt bælte samt et rødt hæklet midterstykke. Et matchende rødt tørklæde med pailletter indgår også for at fuldende outfittet.

Find kostumet hos PartyKing

 

spåkone kostume til børn gypsy kostume til børn sigøjner kostume til børn

Spåkone børnekostume

Spå dine venner til fødselsdagsfesten og se hvem der får mest kage! Eller hvorfor ikke mor og far med hensyn til lommepenge. Spåkone Børnekostume indeholder en kjole med lys top og pink   nederdel med flerfarvet trim. Inkluderet er også en blå vest med små medaljoner langs bunden, brunt bælte og et gult tørklæde med pailletter til at have omkring taljen. Sidst men ikke mindst er der også en  matchende bandana.

Find kostumet hos PartyKing

 

 

voodoo præst ukult spåkone voksen kostume

Spåkone / Voodoo præst kostume til voksne

Gennemført sigøjner kostume med mange farver og fine detaljer. Vil du gerne være en anderledes sigøjner, eller måske en pirat med hang til voodoo, så tag dette kostume. Kjolen har en lys top med binde detaljer, og en rødlig underdel med knogler og slids på.

Find kostumet hos Temashop

spåkone kostume til voksne spåkone udklædning kvinder ukult kostume europæisk kostume til voksne

Luksus spåkone kostume til kvinder

Smukt spåkone kostume til voksne kvinder med mange flotte detaljer. Kostumet består af kjole og hårbånd. Husk din krystalkugle og fortæl om fremtiden!

Find kostumet hos PartyKing

 

spåkone kostume til mænd mand herre

Spåkone kostume til mænd

Hvis du kigger ind i krystalkuglen, iført dette kostume, vil du højst sandsynligt se dig selv på præmiepodiet, klar til at modtage guldet for årets udklædning. Stort tillykke! Hvis du vil forvandle dig til en mandlig spåkone, skal du bruge følgende: Hat, vest, trøje, bukser og et sjal.

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Sindsyg kostume til voksne

SE OGSÅ: Sigøjner kostume til børn

SE OGSÅ: Sigøjner kostume til voksne

SE OGSÅ: Løvetæmmer kostume til voksne

Indlægget Spåkone kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

En mening om “Spåkone kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!