Sigøjner kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Overvejer du et sigøjner kostume til voksne? Et kostume af en sigøjner kan også anvendes som et Esmeralda fra Klokkeren fra Notre Dame eller som et spåkone kostume, da disse kostumer ligger tæt op ad hinanden.

Sigøjnere er en bred samlebetegnelse på flere beslægtede folkeslag, der findes i alle seks befolkede verdensdele, nogle af dem har været eller er nomader. Sigøjnerne er en etnisk gruppe, et folk, som lever spredt ud over en lang række lande, både i Europa og andre verdensdele. Sigøjnerne kan derfor siges at være en ikke-territorial nation, fordi de udgør et etnisk, kulturelt og (til dels) sprogligt fællesskab, men ikke har noget territorium eller hjemland. Sigøjnerne kalder som regel sig selv romaer.

Ordet ”sigøjner” kan spores tilbage til det græske ’athínganos’, der betyder ’urørlig’ eller ’paria’ med sidebetydningen ’hedning’. Det samme gælder det tyske ’Zigeuner’ og det franske ’tzigane’. ’Athínganos’ var et af de første ord, der blev hæftet på romaerne, da de ankom til Europa.

Her finder du et bredt udvalg af sigøjner kostumer til voksne

 

 

sigøjner dronning kostume til voksne voodoo kostume til kvinder

Voodoo Dronning kostume til kvinder

Vil du gerne være en anderledes sigøjner, eller måske en pirat med hang til voodoo, så tag dette kostume. Kjolen har en lys top med binde detaljer, og en rødlig underdel med knogler og slids på. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Sindsyg kostume til voksne

SE OGSÅ: Sigøjner kostume til børn

SE OGSÅ: Spåkone kostume

SE OGSÅ: Løvetæmmer kostume til voksne

Indlægget Sigøjner kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

2 meninger om “Sigøjner kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!