Sigøjner kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Overvejer du et sigøjner kostume til voksne? Et kostume af en sigøjner kan også anvendes som et Esmeralda fra Klokkeren fra Notre Dame eller som et spåkone kostume, da disse kostumer ligger tæt op ad hinanden.

Sigøjnere er en bred samlebetegnelse på flere beslægtede folkeslag, der findes i alle seks befolkede verdensdele, nogle af dem har været eller er nomader. Sigøjnerne er en etnisk gruppe, et folk, som lever spredt ud over en lang række lande, både i Europa og andre verdensdele. Sigøjnerne kan derfor siges at være en ikke-territorial nation, fordi de udgør et etnisk, kulturelt og (til dels) sprogligt fællesskab, men ikke har noget territorium eller hjemland. Sigøjnerne kalder som regel sig selv romaer.

Ordet ”sigøjner” kan spores tilbage til det græske ’athínganos’, der betyder ’urørlig’ eller ’paria’ med sidebetydningen ’hedning’. Det samme gælder det tyske ’Zigeuner’ og det franske ’tzigane’. ’Athínganos’ var et af de første ord, der blev hæftet på romaerne, da de ankom til Europa.

Her finder du et bredt udvalg af sigøjner kostumer til voksne

spåkone kostume til kvinder spåkone udklædning

Spåkone kostume til kvinder

Nu kan du forvandle dig til en smuk spåkone som kan spå om fremtiden og læse i håndflader. Denne dragt ser ægte ud og er meget tiltrækkende. Regn med at få en kø af mennesker som vil høre hvad du kan fortælle om morgendagen. Skaf gerne en spåkugle og nogle spillekort for at være endnu med overbevisende i rollen som spåkone. Dette er en udemærket måde at få kontakt til nye mennesker på til festen. Kvindelige profeter er en opadgående trend i verden. Tøv ikke med at skyde hagen frem i denne dragt! Spåkone Kostume inkluderer en kjole med en gul overdel og stribet nederdel med en smuk overdel. Der indgår også et matchende brunt bælte samt et rødt hæklet midterstykke. Et matchende rødt tørklæde med pailletter indgår også for at fuldende outfittet.

Find kostumet hos PartyKing

 

sigøjner dronning kostume til voksne voodoo kostume til kvinder

Voodoo Dronning kostume til kvinder

Vil du gerne være en anderledes sigøjner, eller måske en pirat med hang til voodoo, så tag dette kostume. Kjolen har en lys top med binde detaljer, og en rødlig underdel med knogler og slids på. 

Find kostumet hos Temashop

sigøjner voksenkostume 336x450 - Sigøjner kostume til voksne

Sigøjner voksenkostume

Flot farverigt sigøjner kostume bestående af kjole, bælte, tørklæde, bandana og tarot kortene. Spå om folks fremtid ved hjælp af tarot kortene.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Sindsyg kostume til voksne

SE OGSÅ: Sigøjner kostume til børn

SE OGSÅ: Spåkone kostume

SE OGSÅ: Løvetæmmer kostume til voksne

Indlægget Sigøjner kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

2 meninger om “Sigøjner kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!