Sigøjner kostume til voksne

Overvejer du et sigøjner kostume til voksne? Et kostume af en sigøjner kan også anvendes som et Esmeralda fra Klokkeren fra Notre Dame eller som et spåkone kostume, da disse kostumer ligger tæt op ad hinanden.

Sigøjnere er en bred samlebetegnelse på flere beslægtede folkeslag, der findes i alle seks befolkede verdensdele, nogle af dem har været eller er nomader. Sigøjnerne er en etnisk gruppe, et folk, som lever spredt ud over en lang række lande, både i Europa og andre verdensdele. Sigøjnerne kan derfor siges at være en ikke-territorial nation, fordi de udgør et etnisk, kulturelt og (til dels) sprogligt fællesskab, men ikke har noget territorium eller hjemland. Sigøjnerne kalder som regel sig selv romaer.

Ordet ”sigøjner” kan spores tilbage til det græske ’athínganos’, der betyder ’urørlig’ eller ’paria’ med sidebetydningen ’hedning’. Det samme gælder det tyske ’Zigeuner’ og det franske ’tzigane’. ’Athínganos’ var et af de første ord, der blev hæftet på romaerne, da de ankom til Europa.

Her finder du et bredt udvalg af sigøjner kostumer til voksne
sigøjner kostume roma kostume gypsy kjole til voksne

Smuk sigøjner kostume

Super flot sigøjner kostume, der består af kjole, møntbælte og bandana. Med dette kostume, kommer du næsten til at ligne Esmaralda fra “Klokkeren fra Notre Dame”.

Find kostumet hos Temashop

 

spåkone kostume til kvinder spåkone udklædning

Spåkone kostume til kvinder

Nu kan du forvandle dig til en smuk spåkone som kan spå om fremtiden og læse i håndflader. Denne dragt ser ægte ud og er meget tiltrækkende. Regn med at få en kø af mennesker som vil høre hvad du kan fortælle om morgendagen. Skaf gerne en spåkugle og nogle spillekort for at være endnu med overbevisende i rollen som spåkone. Dette er en udemærket måde at få kontakt til nye mennesker på til festen. Kvindelige profeter er en opadgående trend i verden. Tøv ikke med at skyde hagen frem i denne dragt! Spåkone Kostume inkluderer en kjole med en gul overdel og stribet nederdel med en smuk overdel. Der indgår også et matchende brunt bælte samt et rødt hæklet midterstykke. Et matchende rødt tørklæde med pailletter indgår også for at fuldende outfittet.

Find kostumet hos PartyKing

sigøjner kostume til mænd sigøjner kostume til mand roma kostume mand gypsy udklædning

Sigøjner kostume til mænd

Ifør dig dette fine kostume, der forvandler dig om til en vaskeægte sigøjner. Kostumet består af bluse med lange ærmer, guldfarvet bandana og matchende bælte. Gør udklædningen komplet med et par sorte bukser og et par støvlecovers og så er du parat til, at tage til temafest eller fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

 

sigøjner udklædning fortune teller kostume spåkone udklædning

 Klassisk sigøjner kostume til voksne

Klæd dig ud som spåkone til markeder eller andre steder og spå om folks fremtid! Kostumet består af kjole, bælte og pandebånd og er perfekt til temafesten, til Halloween eller som sigøjner kostume

Find kostumet hos Temashop

 

sigøjner mor kostume roma kostume klassisk gypsy kostume

Sigøjnerkjole

Skal du være Sigøjner til fastelavn, så er dette kostumet for dig. Husk at købe et par store øreringe og armbånd for det komplette look.

Find kostumet hos Temashop

 

esmeralda kostume til voksne

Esmeralda kostume til voksne

Smukt kostume der ligner Esmeralda fra Klokkeren fra Notre Dame. Flot sigøjner prinsesse kostume, der består af kjole, bælte med mønter og bandana. Klæd dig ud som en sigøjner prinsesse til sidste skoledag, i dette flotte kostume!

Find kostumet hos Temashop

 

sigøjner prinsesse kostume til voksne sidste kostumedag kostume spåkone kostume

Sigøjner prinsesse kjole

Flot sigøjner kjole i lilla og hvid med blomstret tørklæde. Kostumet indeholder kjole, bælte og tørklæde. Oplagt kostume som Esmeralda, sigøjner prinsesse eller spåkone.

Find kostumet hos Temashop

 

spåkone sigøjner kjole

Spåkone / Sigøjner kjole

Flot sigøjer kostume til kvinder. Kostumet består af kjole med mange flotte detaljer og guldmønter der bimler, når du går. Der medfølger også matchende pandebånd med guldmønter.

Find kostumet hos Temashop

 

sigøjner dronning kostume til voksne voodoo kostume til kvinder

Voodoo Dronning kostume til kvinder

Vil du gerne være en anderledes sigøjner, eller måske en pirat med hang til voodoo, så tag dette kostume. Kjolen har en lys top med binde detaljer, og en rødlig underdel med knogler og slids på. 

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Sindsyg kostume til voksne

SE OGSÅ: Sigøjner kostume til børn

SE OGSÅ: Spåkone kostume

SE OGSÅ: Løvetæmmer kostume til voksne

Indlægget Sigøjner kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Sigøjner kostume til voksne

En mening om “Sigøjner kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!