Sindsyg kostume til voksne

Overvejer du et sindsyg kostume til voksne, som et patient på den lukkede afdeling eller måske endnu noget så festligt som en spændetrøje? Så er kommet til det helt rigtig sted! 

Et sindsyg kostume er oplagt til Halloween, da der ofte forbindes med noget uforudsigeligt og hyggeligt. Kostumet er også oplagt til temafest på hospitalet. Mens alle andre kommer som fræk sygeplejeske eller hospitalsklovn, så kan du med et sindsyg kostume være den, der får en seng at ligge i. 

Temafeste med uhygge og gys er også oplagte muligheder for at få luftet spændetrøjen. En af de mere kendte spændetrøjer er den der skulle holde på Hannibal Lecter – en alletiders gyserfilm!

Se kostumer kendt fra gyserfilm her

Spændetrøjen er hotteste mode i øjeblikket. Som et statement, Senest fra Gucci brugt spændetrøjer i modeshows, som et vaskeægte pr stunt… eller var det et politisk statement?

Vi giver dig i hvert fald muligheden for at få fingrene i en spændetrøje, i form af et sindsyg kostume til voksne.

blodigt sindsyg kostume spændetrøje kostume til voksne

Blodig sindsyg kostume

Hvad er mere uhyggeligt og skræmmende end at støde på en psykisk syg patient på flugt med spændetrøje på? En BLODIG psykisk syg med spændetrøje! Nu kan du vække rædsel i alle til halloweenfesten i dette sindssyge Blodige Spændetrøje Kostume. Blodig Spændetrøje Kostume er en blodig, hvid kjole med spændetrøje og mørke snore på armene og matchende spænder på forsiden.

Find kostumet hos PartyKing

 

mental patient kostume til voksne spændetrøje halloween kostume til kvinder

Mentalpatient kostume til kvinder

Kostumet, når du vil narre dine venner til at tro, at en mentalpatient er på flugt! Spændetrøjen, som kan lukkes bagpå, er en udklædning med et realistisk udtryk og kan da også anvendes, når du bare vil holde hænderne i ro. Kostumet omfatter en kort, hvid kjole med en spændetrøje-overdel, som kan spændes fast bag på ryggen. Kjolen er med hvid snøring i halsudskæringen og har desuden en krave.

Find kostumet hos PartyKing

hannibal lecter kostume til voksne spændetrøje og mundkurv filmkostume

Hannibal Lecter kostume

Det lover aldrig godt, når nogen vader rundt i en spændetrøje, men når personen også har en ubehagelig mundkurv, er det tid til at løbe. Et fedt Halloweenkostume, som du kan snige dig rundt i til festen eller bare når det bydes på for meget slik. Mentalpatient med mundkurv Kostume indeholder en hvid spændetrøje og et par matchende bukser. En mundkurv med hul til munden og elastiske bånd er også inkluderet.

Find kostumet hos PartyKing

 

mental patient kostume til mænd lukkede afdeling kostume patient kostume spændetrøje til voksne

Spændetrøje til voksne

Når temaet er enkelt, og du har svært ved at afgøre, hvilken type outfit der har evnen til at skille sig ud ved festen, og du samtidig ikke vil klæde dig ud som alle andre, er denne spændetrøje et sikkert kort. Det er sjældent, at man ser spændetrøjer til udklædningsfesten, uanset temaet, og denne er både enkel at have på og har et virkelighedstro udseende.

Find kostumet hos PartyKing

 

skør person kostume til voksne

 Sindsyg og skør person kostume

Er du lidt tosset til hverdag, er her det ideelle kostume til netop dig. Kostumet består af bluse og bukser. Køb også gerne paryk og briller for det fede look. Kostumet indeholder bukser og spændetrøje.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Fange kostume til børn

SE OGSÅ: Læge kostume til voksne

SE OGSÅ: Fange kostume til voksne

Indlægget Sindsyg kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Sindsyg kostume til voksne

2 meninger om “Sindsyg kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!