Populære fastelavnskostumer til piger 2023

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter årets flotteste fastelavnskostumer til piger?

Hos Kostumeuniverset har vi samlet de mest populære fastelavnskostumer til piger 2023.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Fastelavnskostumer til piger

trolls kostume til piger fastelavnskostume 2023 trolls udklædning pige poppy kostume

Trolls fastelavnskostume

Havfruer er et af de mest ikoniske og klassiske væsener fra eventyrsuniverset. De er smukke og venlige, så det er ikke noget under, at dit barn måske drømmer om netop dette kostume til den kommende udklædningslejlighed. Med dette kostume har dit barn mulighed for at udleve sin indre drøm om at være en smuk havfrue som Ariel.

Find kostumet hos Temashop

sommerfugl kostume til pige sommerfugl vinger udklædning fastelavnskostume 2023

Sommerfugl kostume

Med dette smukke orange sommerfugle børnekostume kan den lille nemlig ikke andet end at få de andre børn til at måbe når hun træder ind i lokalet. Hun vil opleve en fantastisk fastelavn med glæde, masser af smil og komplimenter for hendes fine sommerfuglekostume.

Find kostumet hos Temashop

 

Frost 2 Elsa lilla kjole 287x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2023

Frost 2 Elsa lilla kjole

Lad dit barn klæde sig ud som den magiske Disney-prinsesse fra Frozen-filmen – Elsa, med denne smukke lilla kjole! Kjolen forestiller den Elsa har på i filmen.

Find kostumet hos Temashop 

SE OGSÅ: Elsa kostume til børn og Anna kostume til børn

cupcake fastelavnskostume til piger 348x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2023

Cupcake fastelavnskostume til børn

Dette kostume der forestiller en cupcake er i høj kurs hos rigtig mange piger. Kostumet er både piget og sjovt. Kostumet består af en kjole og hårbøjle.

Find kostumet hos Temashop

havfrue kostume prinsesse kostume fastelavnskostume 2023

Havfrue prinsesse fastelavnskostume

Er din prinsesse vild med havfruer og magien der er under havets overflade? Så overvej dette magiske havfrue prinsesse kostume. Kostumet består af en kjole, der har flotte skæl-lignende detaljer og en fin hale ved benene. Tyl detaljerne skaber et magisk look og bliver fuldendt med en flot musling, der er samlet op fra bunden af de syv verdenshave.

Find kostumet hos Temashop

 

populær fastelavnskostume 2023 batgirl kostume til piger fastelavn 2023

Batgirl kostume til seje piger

Med et ekstraordinært kostume medfølger også et ekstraordinært ansvar! Er den lille Batgirl klar til det? Den heltemodige DC® fortælling om milliardæren Bruce Wayne der i al hemmelighed bekæmper kriminalitet som superhelten-Batman, har ramt direkte i hjerterne på både piger og drenge verden over. Genskab heltegerningerne fra de ikoniske Batman film og tegneserier med dette gennemførte og bæredygtige Batgirl® Børnekostume.

Find kostumet hos Temashop

fastelavn 2023 fastelavn kostume 2023 prinsesse kostume jasmin kostume

Prinsesse Jasmin kostume

Opdag en helt ny verden og lad den lille leve sig ind i rollen som den smukke Disney Prinsesse: Jasmin fra Aladdin. Med vores Prinsesse Jasmin Børnekostume kan den lille nemt synge med på “Arabiens Nat” og “Et Helt Nyt Liv” imens hun gør sig klar til at tage en tur på sit flyvende tæppe. Kostumet består af en top, bukser og hårbånd i smukke turkis blå nuancer med tilhørende guld detaljer.

Find kostumet hos Temashop

crazy catlady børnekostume populære fastelavnskostumer til piger 2021 337x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2023

Skør kattedame børnekostume

Er barnet vild med katte og pjatter I tit med hun ender med at blive en skør kattedame når hun bliver stor? Så skal hun da klædes ud som en til fastelavn. Kostumet består af kåbe, briller og sokker.

Find kostumet hos Temashop

havfrue børnekostume fastelavnskostume til børn 2021 276x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2023

Havfrue fastelavnskostume til børn

Drømmer din pige om at være havfrue for en dag? Havfrue børnekostumer er altid i høj kurs til den årlige fastelavnsfest. Her har du den skønneste havfrue kjole med blomster, søstjerner og et stort tylskørt med stjerner og tyl i forskellige farver. Udover kjolen medfølger et pandebånd med fine detaljer.

Find kostumet hos Temashop

 

kleopatra fastelavnskostume til børn kostumer til piger 409x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2023

Kleopatra fastelavnskostume til børn

Drømmer dit barn om at blive klædt ud som en græsk gudinde, så er dette kostume der består af kjole, bælte, krave, armcovers, hovedbeklædning og kappe den perfekte udklædning.

Find kostumet hos Temashop

 

politi fastelavnskostume til piger 2021 289x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2023

Politi fastelavnskostume til piger

Klæd dig barn på som lovens lange arm for en dag, med dette seje politi kostume til piger. Husk at tilføje kostumet med smarte politi accessories, som håndjern, politipistol og politistav, så hun kan blive en rigtig lille politibetjent.

Find kostumet hos Temashop

find helga fastelavnskostume til piger 2021 303x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2023

Find Helga fastelavnskostume til børn

Dette er udgaven af “Find Holger” til de seje piger, der vil have et anderledes og flot kostume til fastelavn. Find Helga kostumet til børn kan med fordel gøres ekstra smart med accessories som forstørrelsesglas, stok eller ansigtsmaling til at lave frække fregner.

Find kostumet hos Temashop

flagermus fastelavnskostume til piger 2021 391x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2023

Flagermus fastelavnskostume til piger

Flagermus børnekostume er populære hos både drenge og piger og er et kostume der både kan bruges til halloween og fastelavn. Kostumet består af flagermuskjole med vinger samt et matchende hårbånd.

Find kostumet hos Temashop

 

rockstjerne kostume til børn 328x450 - Populære fastelavnskostumer til piger 2023

Rockstjerne fastelavnskostume til børn

Nu kan de seje piger blive klædt ud som en rigtig rockstjerne med glimtende og detaljeret bluse. Det er kun guitaren og det vilde hår, der mangler, og så er udklædningen til fastelavn i hus!

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Sjove fastelavnskostumer til baby

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til piger

SE OGSÅ: Populære fastelavnskostumer til drenge

 

Fandt du det fastelavnskostume til piger 2023 du ledte efter?

fastelavnskostumer til piger 2022 - Populære fastelavnskostumer til piger 2023

Indlægget Populære fastelavnskostumer til piger 2023 indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!